Εχθές το βράδυ μετά το χαλαρωτικό γαμήσι επέστρεψα σπίτι αλλά το μάτι μου δεν έλεγε να κλείσει με τίποτα.....οπότε πήρα απόφαση να ανέβω προς κέντρο να κάνω μια βόλτα σε κανένα κωλόμπαρο μήπως και χαλαρώσω.Δεν ήξερα που να πάω οπότε σκέφτηκα να περάσω από το Κεφαλληνίας 48 για να δώ μήπως άλλαξε κάτι.Στο μαγαζί ελάχιστος κόσμος έως μηδαμινός οπότε τα κορίτσια σχεδόν διαθέσιμα για κέρασμα.Για ακόμη 1 φορά τρελή μπαζίλα εντός του ιδρύματος με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις με αποτέλεσμα να μην έχω με ποια να σχοληθώ
Το ρόστερ πάνω κάτω το ίδιο με την προηγούμενη φορά κοινώς σκέτο δράμα οπότε προσπάθησα να επισπεύσω την αναχωρησή μου για το σπίτι.....βέβαια υπολόγιζα χωρίς την Αντριάννα η οποία με το που με είδε κατέφθασε πρώτη και άρχισε να μου λέει τα δικά της
Έκατσε για λίγο στην παρέα μου λεγοντάς μου πόσο πολύ με συμπάθησε από τότε που με είδε και άλλες τέτοιες μαλαγανιές
Έταιρη κοπέλα που κατέφθασε ήταν η Ρουμάνα Ελένη η πιο όμορφη παρουσία η πιο γαμεύσιμη κοπέλα του μαγαζιού με διαφορά από τις υπόλοιπες......έκατσε λίγο μαζί μου είπαμε κανά 2 μαλακίες και αποχώρησα ώστε να επιστρέψω στην βάση μου.