Νέα

Κεφαλληνιας 48 Κωλόμπαρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Για αυτό είπα ότι θα μου έκανε εντύπωση εάν έκανε τέτοια πράματα

να μην σου κανει εντυπωση.         εγω παντως  απο εκει μεσα ,   γουσταρω το ρουμανακι την ελενη.  δεν ειναι μικρουλα ,  αλλα ολα πανω της  ειναι στυλ πιπινιου.   και εχει και ενα στυλ (  αθωο + προκλητικο  συγχρονως) .  

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

να μην σου κανει εντυπωση.         εγω παντως  απο εκει μεσα ,   γουσταρω το ρουμανακι την ελενη.  δεν ειναι μικρουλα ,  αλλα ολα πανω της  ειναι στυλ πιπινιου.   

την ξανθιά λες χύστη???

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

και με ενα γαλανο ματι   :2funny:  (  μεταφορικα ε ? )  που σκιζει.   εσενα σου αρεσει να εχει η γκομενα  γαλανα ματια η  πρασινα  ?

γαλανά μύστη μου και δεν είμαι καλά :rockon: :rockon:

Υ.Γ αύριο σου έχω έκπληξη που θα σου αρέσει ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μετά από απουσία αρκετών ημερών ή να πω καλύτερα κάποιων μηνών η ομάδα με έπεισε να επισκεφθούμε μερικά κάλτ κωλόμπαρα του κέντρου.....στην προσωπική μου ζωή έχουν συντελεστεί πολλές αλλαγές τους τελευταίους μήνες(πάντα προς το καλύτερο :grin:)οπότε η διάθεση μου για την εξερεύνηση νέων στόχων είχε περάσει σε 2η μοίρα!!!Όμως λόγω κάποιων συγκιριών χρειάστηκε να επισκεφθούμε έταιρο ευαγές ίδρυμα για να πάρω την ''δόση'' μου αλλά η ανάγκη μου να κυλιστώ στα σκατά με έκανε να συνεχίσουμε την τσάρκα όπου ο δάσκαλος jerry5 πρότεινε να μεταβούμε στην Κεφαλληνίας στο Bar Rizos ή Risos δεν θυμάμαι το όνομα καθόλου :headbang:

Το μαγαζί θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω καταγώγι με μέτριες προς αδιάφορες γκόμενες αλλά παντού υπάρχουν οι φωτεινές εξαιρέσεις με τις οποίες μπορεί κάποιος πελάτης να περάσει καλά!!Στα του ρόστερ πληθωρικό με έντονο το Αλβανικό στοιχείο ενώ υπήρχαν μια Βουλγάρα καθώς επίσης και μια Ελληνίδα??Οι κοπέλες είχαν ένα κακό η μία κατηγορούσε την άλλη(εντόπισα στοιχεία ρατσισμού μεταξύ τους)λόγω της καταγωγής τους.Τα μωρά που δούλευαν εκεί ήταν οι παρακάτω(μιας και όλες τους πέρασαν από το τραπέζι μας :o):

• [li]Στέλλα ξανθό μίλφ εκ Ρωσσίας ορμώμενο ντυμένο με ένα εμπριμέ φόρεμα άρχισε την πολυλογία με εμένα να βαριέμαι αφάνταστα :helpplea: :helpplea:

• [li]Ντίνα μελαγχρινό μπάζο ντυμένο με μαύρο φόρεμα με δυνατό της σημείο τις βυζάρες της :tits2: με εντελώς αδιάφορη φάτσα.[/li]

• [li]Μαρία Ελληνίδα κατά δηλωσή της με τρομαχτική φάτσα όπου δεν μπορούσα να διακρίνω μάτια,χείλια τίποτα αλλά όπως μου είπε ο Κορονάκης είναι λόγω των μπότοξ που έχει κάνει στο παρελθόν :headbang: :headbang: Δυνατό της όπλο οι βυζάρες της οι οποίες διαγράφονταν από το λευκό φόρεμα που φορούσε.....αλλά χρησιμοποιούσε αντρικό άρωμα adidas νομίζω :think:[/li]

• [li]Μαρία καστανό πιπίνι εκ Αλβανίας ορμώμενο το οποίο δούλευε για 1η και τελευταία ημέρα στο μαγαζί.....η ενασχολησή της έχει να κάνει με τον χορό όπως μου δήλωσε αφού από σήμερα θα δουλεύει σε DC ή W στην Γλυφάδα.Σαν έμπειρος παίχτης που είμαι της είπα να περιμένει λίγο γιατί έρχεται ο φίλτατος κορονάκης ο οποίος είναι λάτρης τέτοιων κοριτσιών ;) Για ακόμη 1 φορά δεν έπεσα έξω με τον Κόρο να έχει σεληνιαστεί με το Αλβανό πίπινο όπου μετά το κέρσαμα βγήκαν σχεδόν γνωστοί :2funny: :2funny:[/li]

• [li]Ανδριάννα ξανθιά,αδύνατη με την γαμψή μύτη η γνωστή δύναμη του μαγαζιού η οποία έπεσε πάνω μου με αφορμή αυτό ξεκινήσαμε να λέμε τα προσωπικά μας με εκείνη να με συμβουλεύει τι να κάνω με την γυναίκα,πως να φέρομαι και το βασικότερο να μην υποσχεθώ γάμους γιατί μετά θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο :headbang: :headbang:[/li]

• [li]Ντανιέλα ξανθός τράβελος από Αλβανία πολύ αδύνατος ο οποίος μου αναστάτωσε το στομάχι φίλη της Μαρίας της πιτσιρίκας που έπαιξε με τον Κορονάκη!!![/li]

• [li]Άννα ξανθιά αδύνατη κοπέλα νομίζω Βουλγάρα :think: με άσχημη φάτσα η οποία φορούσε μπέζ καλσόν και χόρευε έντονα στο ρυθμό της μουσικής που έπαιζε ο dj[/li]

• [li]Έλενα ξανθό μιλφάκι από Ρουμανία με μίνι φουστάκι και ροζ δίχτυ με δυνατό της σημείο τα :tits2: το ποιο όμορφο μωρό του μαγαζιού αντικειμενικά με γαλανά μάτια και ωραία πόδια :sunglasses:[/li]

Η ώρα περνούσε με το μαυλό μου να ταξιδεύει αλλού αλλά είχα τον Κορονάκη να με επαναφέρει στην τάξη ο οποίος είχε όρεξη να συνεχίσουμε την τσάρκα και σε άλλα ευαγή ιδρύματα.....δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό οπότε τον ακολούθησα.Ο δάσκαλος αποχώρησε για ξεκούραση οπότε εμείς φύγαμε για Τρούμπα :grin:

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή η "Στέλλα" την οποία έχω δει στο "65" φαίνεται πολύ καλοδιατηρημένη αν και μεγάλη για τα γούστα μου. Παίζει τίποτε εντός ή απλά είναι μόνο για μπίρι-μπίρι;

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Προς τι το προγκηγμα ρε μάστορα;
Στην εποχή μας ακόμα και το αρχικό "διερευνητικό" ποτάκι κοστίζει...
Δεν έχω όρεξη να εγκαταλείπω σιγουρακια απλά για δοκιμή... Γι' αυτό και ρωτάω...

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Προς τι το προγκηγμα ρε μάστορα;
Στην εποχή μας ακόμα και το αρχικό "διερευνητικό" ποτάκι κοστίζει...
Δεν έχω όρεξη να εγκαταλείπω σιγουρακια απλά για δοκιμή... Γι' αυτό και ρωτάω...

δεν ηταν προγκηγμα μεγαλε.  μεταφορικο και χιουμοριστικο ηταν,  επειδη  η συγκεκριμενη  στανταρακι ειναι.  αλλα ειπες οτι δεν ειναι για τα γουστα σου. 

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

δεν ηταν προγκηγμα μεγαλε.   μεταφορικο και χιουμοριστικο ηταν,  επειδη  η συγκεκριμενη   στανταρακι ειναι.   αλλα ειπες οτι δεν ειναι για τα γουστα σου. 
Κάιν προμπλέμ... Ρώτησα όμως γιατί είναι μάλλον η πιο "γοητευτική" από τις κωλομπαριτζούδες αυτής της ΕΣΣΟ που έχω γνωρίσει.
Μπερδεγουέυ δεν είναι ρωσσίδα αλλά βουλγάρα. Μάλιστα στη γνωριμία της είχα μιλήσει βουλγάρικα και είχαμε σύντομο διάλογο, όσο μου επέτρεπαν και οι γνώσεις μου σε αυτήν τη γλώσσα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Κάιν προμπλέμ... Ρώτησα όμως γιατί είναι μάλλον η πιο "γοητευτική" από τις κωλομπαριτζούδες αυτής της ΕΣΣΟ που έχω γνωρίσει.
Μπερδεγουέυ δεν είναι ρωσσίδα αλλά βουλγάρα. Μάλιστα στη γνωριμία της είχα μιλήσει βουλγάρικα και είχαμε σύντομο διάλογο, όσο μου επέτρεπαν και οι γνώσεις μου σε αυτήν τη γλώσσα.

εντάξει γοητευτική δεν θα την έλεγα αλλά η πλειοψηφία των κοριτσιών ήταν κάτω του μετρίου με μοναδική εξαίρεση την Ρουμάνα Ελένη :)

βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......επίσης έχουν γίνει κανά 2 λάθη στις καταγωγές κάποιων κοριτσιών λόγω κεκτημένης ταχύτητας :- :-

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εντάξει γοητευτική δεν θα την έλεγα αλλά η πλειοψηφία των κοριτσιών ήταν κάτω του μετρίου με μοναδική εξαίρεση την Ρουμάνα Ελένη :)

βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......επίσης έχουν γίνει κανά 2 λάθη στις καταγωγές κάποιων κοριτσιών λόγω κεκτημένης ταχύτητας :- :-

και η μικρη αλβανιδουλα  δεν  ηταν  ομορφουλα ?      αλλα  δε  θα ξαναρθει. 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

και η μικρη αλβανιδουλα  δεν  ηταν  ομορφουλα ?      αλλα  δε  θα ξαναρθει.   

ωραίο μωρό αλλά είχε πολά ελλατώματα συν του οτι μου τα έχωσε :tickedoff: :tickedoff:

το καλύτερο ήταν ότι εχθές το απόγευμα έπερνε τηλ τον Κορονάκη.....αντε του λέω τυχερέ θα την φας την γκόμενα :cheesy:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ωραίο μωρό αλλά είχε πολά ελλατώματα συν του οτι μου τα έχωσε :tickedoff: :tickedoff:

το καλύτερο ήταν ότι εχθές το απόγευμα έπερνε τηλ τον Κορονάκη.....αντε του λέω τυχερέ θα την φας την γκόμενα :cheesy:

και  αρνηθηκες  τον  ερωτα της ?  και αναγκαστηκε  να την πεσει  στον κορονακη ?  την εσπρωξες  εσυ ο ιδιος  στο  στομα του λυκου.  στο λακο με τα φιδια.  ρε την κακομοιρα. 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
και  αρνηθηκες  τον  ερωτα της ?   και αναγκαστηκε  να την πεσει  στον κορονακη ?  την εσπρωξες  εσυ ο ιδιος   στο  στομα του λυκου.  στο λακο με τα φιδια.   ρε την κακομοιρα. 

όχι δεν κατάλαβες μου έριξε σκατό για τις επιλογές μου :jerking: :jerking: οπότε της λέω περίμενε καταφθάνει έταιρος συναγωνιστής ο οποίος θα σου αρέσει ;)

όπως θυμάσαι αμέσως κολλήσανε οι 2 τους και την Κυριακή τον πήρε τηλ την συνέχεια δεν την γνωρίζω :dunno:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εχθές το βράδυ μετά το χαλαρωτικό γαμήσι επέστρεψα σπίτι αλλά το μάτι μου δεν έλεγε να κλείσει με τίποτα.....οπότε πήρα απόφαση να ανέβω προς κέντρο να κάνω μια βόλτα σε κανένα κωλόμπαρο μήπως και χαλαρώσω.Δεν ήξερα που να πάω οπότε σκέφτηκα να περάσω από το Κεφαλληνίας 48 για να δώ μήπως άλλαξε κάτι.Στο μαγαζί ελάχιστος κόσμος έως μηδαμινός οπότε τα κορίτσια σχεδόν διαθέσιμα για κέρασμα.Για ακόμη 1 φορά τρελή μπαζίλα εντός του ιδρύματος με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις με αποτέλεσμα να μην έχω με ποια να σχοληθώ :helpplea:

Το ρόστερ πάνω κάτω το ίδιο με την προηγούμενη φορά κοινώς σκέτο δράμα οπότε προσπάθησα να επισπεύσω την αναχωρησή μου για το σπίτι.....βέβαια υπολόγιζα χωρίς την Αντριάννα η οποία με το που με είδε κατέφθασε πρώτη και άρχισε να μου λέει τα δικά της :tickedoff: Έκατσε για λίγο στην παρέα μου λεγοντάς μου πόσο πολύ με συμπάθησε από τότε που με είδε και άλλες τέτοιες μαλαγανιές :jerking: :jerking: Έταιρη κοπέλα που κατέφθασε ήταν η Ρουμάνα Ελένη η πιο όμορφη παρουσία η πιο γαμεύσιμη κοπέλα του μαγαζιού με διαφορά από τις υπόλοιπες......έκατσε λίγο μαζί μου είπαμε κανά 2 μαλακίες και αποχώρησα ώστε να επιστρέψω στην βάση μου.

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
Εχθές το βράδυ μετά το χαλαρωτικό γαμήσι επέστρεψα σπίτι αλλά το μάτι μου δεν έλεγε να κλείσει με τίποτα.....οπότε πήρα απόφαση να ανέβω προς κέντρο να κάνω μια βόλτα σε κανένα κωλόμπαρο μήπως και χαλαρώσω.Δεν ήξερα που να πάω οπότε σκέφτηκα να περάσω από το Κεφαλληνίας 48 για να δώ μήπως άλλαξε κάτι.Στο μαγαζί ελάχιστος κόσμος έως μηδαμινός οπότε τα κορίτσια σχεδόν διαθέσιμα για κέρασμα.Για ακόμη 1 φορά τρελή μπαζίλα εντός του ιδρύματος με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις με αποτέλεσμα να μην έχω με ποια να σχοληθώ :helpplea:

Το ρόστερ πάνω κάτω το ίδιο με την προηγούμενη φορά κοινώς σκέτο δράμα οπότε προσπάθησα να επισπεύσω την αναχωρησή μου για το σπίτι.....βέβαια υπολόγιζα χωρίς την Αντριάννα η οποία με το που με είδε κατέφθασε πρώτη και άρχισε να μου λέει τα δικά της :tickedoff: Έκατσε για λίγο στην παρέα μου λεγοντάς μου πόσο πολύ με συμπάθησε από τότε που με είδε και άλλες τέτοιες μαλαγανιές :jerking: :jerking: Έταιρη κοπέλα που κατέφθασε ήταν η Ρουμάνα Ελένη η πιο όμορφη παρουσία η πιο γαμεύσιμη κοπέλα του μαγαζιού με διαφορά από τις υπόλοιπες......έκατσε λίγο μαζί μου είπαμε κανά 2 μαλακίες και αποχώρησα ώστε να επιστρέψω στην βάση μου.

Η Ανδριαννα που λες ειναι μια λεπτουλα, καστανοξανθη, μικρο βυζακι, μιλφ φαση, γυρω στα 35-40? Αν δεν ειναι αυτη που ψαχνω, μηπως μπορεις να καταλαβεις σε ποια αναφερομαι?

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  η  αντιαννα ειναι μια  μυτογκα ,  με πολυ φουντωτο  καστανοξανθο  μαλλι,  με πολυ μικρο βυζι.  με κωλο λιγο πεσμενο  σαν της  αρκουδας.  το πρωτο πραγμα που ξεχωριζεις  σε αυτην  ειναι η μυτη της.

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
  η  αντιαννα ειναι μια  μυτογκα ,  με πολυ φουντωτο  καστανοξανθο  μαλλι,  με πολυ μικρο βυζι.   με κωλο λιγο πεσμενο  σαν της  αρκουδας.  το πρωτο πραγμα που ξεχωριζεις  σε αυτην  ειναι η μυτη της.

Αυτη πρεπει να ειναι.. Ευχαριστω.. Ξερεις αν κανει σκληρο παιχνιδι, η μονο χαδακια και μαλακιες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom