You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καζίνο: εμπειρίες και διδάγματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 364K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 81
- Πόντοι
- 4.545
Παιδιά μεγάλη προσοχή με τα καζίνο. Στα καζίνο παίζουμε μόνο λεφτά που έχουμε για πέταμα.
¨Εχω δει με τα μάτια μου πειραγμένη ρουλετα σε καζίνο στην Ελλάδα.
ΚΑι όταν λέω πειραγμένη εννοώ να συμβαίνει κάτι με πιθανότητα 1 στα 100 δισ.
Τι ήταν αυτό το σπάνιο τυπε; Εγώ έχω δει 22 συνεχόμενα μαύρα σε επίγεια ρουλέττα
To 22 φορές μαύρο, είναι περίπου το 1 διά 2 εις την 22.Τι ήταν αυτό το σπάνιο τυπε; Εγώ έχω δει 22 συνεχόμενα μαύρα σε επίγεια ρουλέττα
Όταν φοιτούσα στο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής που μας έκανε μαθηματικά και πιθανότητες, μας είχε πει "όποιος αντιληφθεί την έννοια του απείρου, έχει πιάσει ένα σημαντικό κομμάτι του μαθήματος".
Ας αντιληφθούμε τη ρουλέτα, ως κάτι που δεν έχει αρχή και τέλος. Αυτό που κάποιος είδε και συμβαίνει κάθε 22 δις φορές, δεν είναι παρά ένα μικρό κομμάτι του συνόλου. Εμείς μπορεί να το ονομάζουμε τύχη ή ατυχία, αλλά δεν είναι παρά πιθανότητες και απλά έτυχε να είμαστε εκεί την ώρα που συνέβη.
Το καζίνο είναι ωραίο γιατί μπορεί να διασκεδάσεις χάνοντας κατά μέσο όρο μόνο το 2,5% των χρημάτων που τζιράρεις.
Προσωπικά είμαι κερδισμένος από το καζίνο, γιατί πήγα μόνο 3 φορές και κέρδισα...Αν συνέχιζα, θα έχανα κι εγώ, αυτό το 2,5%.
Αλήθεια, επειδή έχω καιρό να πάω, δίνουν τίποτα δωρεάν; Τότε είχε φαγητό δωρεάν. Το ποτό το πλήρωνες κανονικά.
Για διασκέδαση είναι καλά πάντως, βλέπουν πολλά τα μάτια σου...
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.862
- Πόντοι
- 216
Καμία ρουλέτα δεν έχει ανάγκη να πειράξει το καζίνο. Μάλλον σε ξεβράκωσαν τύπεΠαιδιά μεγάλη προσοχή με τα καζίνο. Στα καζίνο παίζουμε μόνο λεφτά που έχουμε για πέταμα.
Σου απάντησε ο φίλος ότι η πιθανότητα αυτή είναιΤι ήταν αυτό το σπάνιο τυπε; Εγώ έχω δει 22 συνεχόμενα μαύρα σε επίγεια ρουλέττα
2 στην 22
Η πραγματικότητα είναι επειδή υπάρχει και το μηδέν
37/18 στην 22
Και έχει διαφορά το αποτέλεσμα στην πρώτη περίπτωση κάνει περίπου
4200000
Ενώ στη δεύτερη
7650000
Μία φορά λοιπόν στις 7650000
Έρχεται το μαύρο 22 φορές
Πάμε να δούμε τώρα πόσες μπίλιες ρίχνει περίπου το καζίνο κάθε μέρα
30 ρουλέτες επι 300 μπιλιες την ημέρα κάνει
9.000 μπίλιες την ημέρα
σε 360 ημέρες στο χρόνο
3240000 μπίλιες τον χρόνο
Άρα κάθε 2,36 χρόνια
(765/324)
Μία ρουλέτα του καζίνο θα ρίχνει 22 φορές μαύρο
Επειδή όμως οι απλές τύχες είναι 6
Μαύρο κόκκινο
Μεγάλο μικρό
Μονό ζυγό
Κάποια απλή τύχη
Θα έρχεται 22 φορές κάθε
2.36/6=0.39
*12 μήνες
Κάθε 4,7 μήνες σε μια ρουλέτα του καζίνο
Όλα αυτά βέβαια είναι προσεγγίσεις στο περίπου
Μπιλιές όχι μπίλιες
Μερικές απαντήσειςTo 22 φορές μαύρο, είναι περίπου το 1 διά 2 εις την 22.
Όταν φοιτούσα στο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής που μας έκανε μαθηματικά και πιθανότητες, μας είχε πει "όποιος αντιληφθεί την έννοια του απείρου, έχει πιάσει ένα σημαντικό κομμάτι του μαθήματος".
Ας αντιληφθούμε τη ρουλέτα, ως κάτι που δεν έχει αρχή και τέλος. Αυτό που κάποιος είδε και συμβαίνει κάθε 22 δις φορές, δεν είναι παρά ένα μικρό κομμάτι του συνόλου. Εμείς μπορεί να το ονομάζουμε τύχη ή ατυχία, αλλά δεν είναι παρά πιθανότητες και απλά έτυχε να είμαστε εκεί την ώρα που συνέβη.
Το καζίνο είναι ωραίο γιατί μπορεί να διασκεδάσεις χάνοντας κατά μέσο όρο μόνο το 2,5% των χρημάτων που τζιράρεις.
Προσωπικά είμαι κερδισμένος από το καζίνο, γιατί πήγα μόνο 3 φορές και κέρδισα...Αν συνέχιζα, θα έχανα κι εγώ, αυτό το 2,5%.
Αλήθεια, επειδή έχω καιρό να πάω, δίνουν τίποτα δωρεάν; Τότε είχε φαγητό δωρεάν. Το ποτό το πλήρωνες κανονικά.
Για διασκέδαση είναι καλά πάντως, βλέπουν πολλά τα μάτια σου...
1 η ρουλέτα έχει στην πραγματικότητα μειονέκτημα 2. 73% στον τζίρο σου
Το blackjack αν ξέρεις βασική στρατηγική 0,7%
Κ αί τα μηχανάκια γύρω στο 10%
Πράγματι λίγοι κερδίζουν στο καζίνο αλλά υπάρχουν
Το 2 στην 22
Είναι στην πραγματικότητα 37 / 18 στην 22 και στο αποτέλεσμα είναι πολύ μεγάλη διαφορά
Βλέπε το προηγούμενο μήνυμα
3 Για το φαγητό και λοιπά
Εξαρτάται αν μιλάς για την πάρνηθα ή το λουτράκι
Και εξαρτάται κυρίως στην πάρνηθα τι είδους κάρτα έχεις και πόσο παίζεις
μιλώντας για την πάρνηθα
Αν κάνεις 200 πόντους στην επόμενη επίσκεψη έχεις δωρεάν φαγητό
200 πόντοι είναι στα μηχανάκια τζίρος 1000ευρώ
Η 500€. Τρίτη και πέμπτη που οι πόντοι διπλασιάζονται
Επίσης αν έρχεσαι σταδιακά και έχεις σύνολο 380 πόντους
Τους Δίνεις και παίρνεις ένα δωρεάν φαγητό
Αλλιώς το φαγητό κάνει 19€ ο μπουφές
Φυσικά αν παιζεις πολλά λεφτά και έχεις πολυ καλή κάρτα το φαγητό είναι δωρεάν
Και επίσης μερικές φορές έχουν προσφορές κάθε χ επισκέψεις αν κάνεις μέσα στο μήνα σου δίνουν δωρεάν φαγητό ανάλογα την κάρτα
Το χ εξαρτάται από την προσφορά και τι κάρτα έχεις
Στο λουτράκι τα πράγματα είναι διαφορετικά
Όταν πηγαίνεις με το λεωφορείο του καζίνο
Δίνεις 20€
Με τα 20€ τρως δωρεάν
Στο μπουφέ του καζίνο
Και έχεις το πήγαινε έλα
Και τα 20€ σου τα δίνουν στην κάρτα σου να τα τζιράρεις στα μηχανάκια
Και ότι σου μείνει λιγότερο ή περισσότερο
Το βάζεις στην τσέπη
Τώρα τις γιορτές και στα δύο καζίνο τα πράγματα είναι χειρότερα
Έχεις λιγότερες παροχές
Έχει καμία σχέση το 2 εις την 22 με το 22 δισεκατομμύρια φορές του καθηγητή ;
Τελευταία τροποποίηση:
Για πες τι συνέβη το μία στις 100 δισεκατομμύδια φορέςΠαιδιά μεγάλη προσοχή με τα καζίνο. Στα καζίνο παίζουμε μόνο λεφτά που έχουμε για πέταμα.
Όλα αυτά που γράφεις τα ξέρω, αλλά δεν έχει νόημα να καθίσω να τα γράψω αναλυτικά.Μερικές απαντήσεις
1 η ρουλέτα έχει στην πραγματικότητα μειονέκτημα 2. 73% στον τζίρο σου
Το blackjack αν ξέρεις βασική στρατηγική 0,7%
Κ αί τα μηχανάκια γύρω στο 10%
Πράγματι λίγοι κερδίζουν στο καζίνο αλλά υπάρχουν
Το 2 στην 22
Είναι στην πραγματικότητα 37 / 18 στην 22 και στο αποτέλεσμα είναι πολύ μεγάλη διαφορά
Βλέπε το προηγούμενο μήνυμα
3 Για το φαγητό και λοιπά
Εξαρτάται αν μιλάς για την πάρνηθα ή το λουτράκι
Και εξαρτάται κυρίως στην πάρνηθα τι είδους κάρτα έχεις και πόσο παίζεις
μιλώντας για την πάρνηθα
Αν κάνεις 200 πόντους στην επόμενη επίσκεψη έχεις δωρεάν φαγητό
200 πόντοι είναι στα μηχανάκια τζίρος 1000ευρώ
Η 500€. Τρίτη και πέμπτη που οι πόντοι διπλασιάζονται
Επίσης αν έρχεσαι σταδιακά και έχεις σύνολο 380 πόντους
Τους Δίνεις και παίρνεις ένα δωρεάν φαγητό
Αλλιώς το φαγητό κάνει 19€ ο μπουφές
Φυσικά αν παιζεις πολλά λεφτά και έχεις πολυ καλή κάρτα το φαγητό είναι δωρεάν
Και επίσης μερικές φορές έχουν προσφορές κάθε χ επισκέψεις αν κάνεις μέσα στο μήνα σου δίνουν δωρεάν φαγητό ανάλογα την κάρτα
Το χ εξαρτάται από την προσφορά και τι κάρτα έχεις
Στο λουτράκι τα πράγματα είναι διαφορετικά
Όταν πηγαίνεις με το λεωφορείο του καζίνο
Δίνεις 20€
Με τα 20€ τρως δωρεάν
Στο μπουφέ του καζίνο
Και έχεις το πήγαινε έλα
Και τα 20€ σου τα δίνουν στην κάρτα σου να τα τζιράρεις στα μηχανάκια
Και ότι σου μείνει λιγότερο ή περισσότερο
Το βάζεις στην τσέπη
Τώρα τις γιορτές και στα δύο καζίνο τα πράγματα είναι χειρότερα
Έχεις λιγότερες παροχές
Έχει καμία σχέση το 2 εις την 22 με το 22 δισεκατομμύρια φορές του καθηγητή ;
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες περί καζίνο, φαγητό κλπ.
Αν θες τώρα να πιάσεις ένα συνδυασμό το οποίο να συμβαίνει μία φορά στις 22 δις. φορές, είναι πάρα πολύ εύκολο.
Θα χρησιμοποιήσω το δικό σου αποτέλεσμα που είναι το 7.650.000. Ως τα 22 δις θέλουμε επιπλέον γεγονότα με συντελεστή 3000 περίπου. Χοντρικά αυτό είναι το 2 υψωμένο στο 13 . Άρα, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ συνδυασμός 35 (22 + 13) χρωμάτων, εμφανίζεται 1 φορά στις 22 δις φορές.
Αυτό το 100 φορές μαύρο, 100 φορές κόκκινο κλπ είναι πλάνη του παίχτη και με εκνευρίζει. Τι σημασία έχει αν είναι ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ή αν είναι ΚΜΚΜΚΜΚΚΜΜΚΜΚ; Έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες.
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 385
- Πόντοι
- 20
Αυτές τις μέρες κάνατε τίποτα;
Ξέρω πολλούς που κέρδισαν στο blackjack όταν δεν υπήρχαν μηχανές ανακατέματοςΌποιος ξέρει έστω και έναν που κέρδισε λεφτά από καζίνο να μας τον πει
Αρκετούς που κερδίζουν σήμερα στο poker holdem που παίζεται βέβαια εναντίον άλλων παικτών
Αυτά είναι τα σίγουρα
Υπάρχουν και λίγοι που λένε ότι κερδίζουν σήμερα στη ρουλέτα αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.120
- Πόντοι
- 5.646
Για κόντρα ξουρα ναι!Αξιζει το καζινο στη Θεσσαλονίκη;
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
Άρα μιλάς για blackjack με μέτρηση καρτών.Ξέρω πολλούς που κέρδισαν στο blackjack όταν δεν υπήρχαν μηχανές ανακατέματος
Αρκετούς που κερδίζουν σήμερα στο poker holdem που παίζεται βέβαια εναντίον άλλων παικτών
Αυτά είναι τα σίγουρα
Υπάρχουν και λίγοι που λένε ότι κερδίζουν σήμερα στη ρουλέτα αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω
Αυτά παλιά στο Τέξας.
Υπάρχουν μηχανές ανακατεματος εδώ και πολλά χρόνια, άρα τι το συζητάμε αφού πλέον δεν μπορεί να γίνει.
Αν εσένα ή οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρει το θέμαΆρα μιλάς για blackjack με μέτρηση καρτών.
Αυτά παλιά στο Τέξας.
Υπάρχουν μηχανές ανακατεματος εδώ και πολλά χρόνια, άρα τι το συζητάμε αφού πλέον δεν μπορεί να γίνει.
Τέλος ιανουαρίου γίνεται εκδρομή στο καζίνο στο grand hotel στο βιτολα
Τέσσερις μέρες τρεις διανυκτερεύσεις όλα πληρωμένα δεν έχω ρωτήσει ακριβως από 80 έως 100€
δεν έχει μηχανές ανακατέματος
Και έχει και τους καλύτερους όρους στην ευρώπη αν ξέρεις
Early surrender
Αν σε ενδιαφέρει σου δίνω το τηλέφωνο
Όπως και γίνονται και συχνές εκδρομές και σε άλλα καζίνο της βουλγαρίας και της βόρειας μακεδονίας που δεν έχουν μηχανές ανακατεματος
Αλλά χωρίς early surrender
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 81
- Πόντοι
- 4.545
Όλα αυτά που γράφεις τα ξέρω, αλλά δεν έχει νόημα να καθίσω να τα γράψω αναλυτικά.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες περί καζίνο, φαγητό κλπ.
Αν θες τώρα να πιάσεις ένα συνδυασμό το οποίο να συμβαίνει μία φορά στις 22 δις. φορές, είναι πάρα πολύ εύκολο.
Θα χρησιμοποιήσω το δικό σου αποτέλεσμα που είναι το 7.650.000. Ως τα 22 δις θέλουμε επιπλέον γεγονότα με συντελεστή 3000 περίπου. Χοντρικά αυτό είναι το 2 υψωμένο στο 13 . Άρα, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ συνδυασμός 35 (22 + 13) χρωμάτων, εμφανίζεται 1 φορά στις 22 δις φορές.
Αυτό το 100 φορές μαύρο, 100 φορές κόκκινο κλπ είναι πλάνη του παίχτη και με εκνευρίζει. Τι σημασία έχει αν είναι ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ή αν είναι ΚΜΚΜΚΜΚΚΜΜΚΜΚ; Έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες
Στην στατιστική κόβεσαι.
Διάβασε ξανά και κατέβα τον Σεπτέμβρη.
Δεσμευμένη πιθανότητα.
Να έρθει μία φορά κόκκινο έχει πιθανότητα 0,5 (50%).
Να έρθει συνεχόμενα κόκκινο 100 φορές στην ίδια ρουλέτα έχει πιθανότητα σχεδόν 0.
Διάβασε καλά τι γράφω.Στην στατιστική κόβεσαι.
Διάβασε ξανά και κατέβα τον Σεπτέμβρη.
Δεσμευμένη πιθανότητα.
Να έρθει μία φορά κόκκινο έχει πιθανότητα 0,5 (50%).
Να έρθει συνεχόμενα κόκκινο 100 φορές στην ίδια ρουλέτα έχει πιθανότητα σχεδόν 0.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 81
- Πόντοι
- 4.545
Έγραψες αυτό:Διάβασε καλά τι γράφω.
"Αυτό το 100 φορές μαύρο, 100 φορές κόκκινο κλπ είναι πλάνη του παίχτη και με εκνευρίζει. Τι σημασία έχει αν είναι ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ή αν είναι ΚΜΚΜΚΜΚΚΜΜΚΜΚ; Έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες "
Για πες μας τι εννοείς (διαφορετικό από αυτό που κατάλαβα).
Έγραψες αυτό:
"Αυτό το 100 φορές μαύρο, 100 φορές κόκκινο κλπ είναι πλάνη του παίχτη και με εκνευρίζει. Τι σημασία έχει αν είναι ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ή αν είναι ΚΜΚΜΚΜΚΚΜΜΚΜΚ; Έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες "
Για πες μας τι εννοείς (διαφορετικό από αυτό που κατάλαβα).
Βγήκε κάποιος και είπε ή και λέει και το ακούω από πολλούς, "στο καζίνο στο Λουτράκι βγήκαν 14 σερί κόκκινα και ήμουν εκεί μπροστά και αυτό συμβαίνει περίπου 1 φορά στις 16 χιλιάδες (έχω αφαιρέσει το 0 στον υπολογισμό για να μη μπλέκουμε χωρίς λόγο).
Βρε μακάκα, εσύ νομίζεις ότι δε βρίσκεσαι μπροστά σε τόσο σπάνιους συνδυασμούς κάθε φορά που πας στο καζίνο;
Αν καθήσεις μπροστά σε μία ρουλέτα, σε 14 μπιλιές σερί θα βγουν για παράδειγμα ΚΜΚ-ΚΚΚ-ΜΚΜ-ΚΚΜ-ΜΚ. Αυτή η ακριβής αλληλουχία έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες με τα 14 μαύρα ή τα 14 κόκκινα.
Ποιά είναι βρε παπάρα η διαφορετικότητα; Πλανεμένε τζογαδόρε; Η ομορφιά της ομοιομορφίας;
Χέστηκε η θεά Ρουλέτα βρε μαλάκα αν βγάλει 14 κόκκινα ή μαύρα ή 7 κόκκινα και 7 μαύρα σερί.
Φαίνεται ότι ξέρεις πολύ καλά από στατιστικήΔιάβασε καλά τι γράφω.
Πάμε λοιπόν για μία δύσκολη ερώτηση που δεν ξέρω την απάντηση
Με μαθηματικά η με πάρα πολλές δοκιμές μπορεί να βρει κάποιος πότε είναι πιο πιθανό μια δοκιμή να βγει χ
φορές
Πρώτα χωρίς να μιλάμε για ρουλέτα
Αν σε ένα σακουλάκι βάλεις 37 μπάλες όμοιες
Αριθμημένες από 0 έως 36
Και τραβάς μία μπαλα
Κάθε φορά γράφεις το νούμερο και την ξαναβάζεις μέσα
Και κάνεις το ίδιο
Σε πόσες δοκιμές είναι πιθανόν μία οποιαδήποτε μπίλια να έρθει 7 φορές;
Δεν είναι όμως το μεγάλο μου πρόβλημα αυτο
Όπως θα δεις τα συνημμένα άλλος λέει ότι είναι πιο πιθανόν σε 108 φορές στον πίνακα είναι το 1.0230άλλος 104
Άλλο είναι το πρόβλημα
Πρώτα με το σακουλάκι
Αν έχεις κάνει εκατομμύρια δοκιμές
Και έχεις βρει ότι πράγματι είναι πιο πιθανόν να έρθει μία οποιαδήποτε μπάλα στις 108 δοκιμες εφτά φορές
Και έχεις φτάσει στις106 δοκιμές
Κάποιες μπάλες λοιπόν μέχρι τότε στα αποτελέσματα έχεις δει ότι έχουν έρθει 6 φορές
Είναι πιο πιθανόν μία από αυτές να έρθει την 107η
Γιατί αν δεν είναι τι νόημα έχει ότι είναι πιο πιθανόν αυτό το γεγονός στην 107 δοκιμη
Αν δε είναι πιο πιθανόν τότε η καθε δοκιμή δεν είναι ανεξάρτητ η από την προηγούμενη
Και βέβαια η δεύτερη ερώτηση είναι
Αν η ρουλέτα στατιστικά
Η με σωστούς τυχαίους αριθμούς