You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καζίνο: εμπειρίες και διδάγματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Σίγουρα έχουν κέρδος και ένα μικρό μεροκάματο αυτή που βάζουν τέτοια μηχανήματα.Δε ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, τι γνώμη έχετε για τα παιχνιδομηχανήματα του ΟΠΑΠ που ανοίγουν παντού. Υπάρχει δυνατότητα κέρδους έστω και μικρό μεροκάματο ή είναι χάσιμο χρόνου και χρήματος?
Mitsotolmiros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Μεταξύ τζόγου και έρωτα δεν ξέρω πιο είναι πιο επικίνδυνο, αλλά αν είναι κάποιος να δοκιμάσει κάτι από τα δύο, ας αρχίσει με τον έρωτα.
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Δεν έχει ποτό τζάμπα. Ένα ποτό με την είσοδο.
Μη αλκοολούχα δωρεάν.
Μη αλκοολούχα δωρεάν.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Κλειστό το καζίνο Λουτρακίου καθώς δεν έκανε καταβολή των φόρων...Από τις 7:10 το πρωί το κλείσανε...
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Ανεβα παρνηθα ολοι οι ιδιοι καρχαριεςΠαιδιά επειδή δεν έχω παίξει ποτέ texas σε καζίνο μόνο online και θα ήθελα για την εμπειρία να παίξω σε καζίνο τι προτείνετε Πάρνηθα ή Λουτράκι?
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Άμα δίνουνε και μάρκες δωρεάν να πάμε.
Ευτυχώς έχω να πάω καζίνο απο Σεπτέμβρη του 2007.......μακριά συναγωνιστές
Ευτυχώς έχω να πάω καζίνο απο Σεπτέμβρη του 2007.......μακριά συναγωνιστές
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Δύσκολο συναγωνιστή τόσο κεντρικά, νομίζω θα υπαρχουν περιορισμοί και θα είναι πιο έξω προς τα βόρεια μια και στα νότια στο Ελληνικό θα είναι το άλλοΕίναι οριστικό? Θα μετακομίσει το καζίνο στο Μαρούσι?
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Γιατι οχι κεντρικα; δε το καταλαβαινω. Σε καμια Κηφισια, Μαρουσι, γιατι οχι; Στα Σκοπια πως εχουν σε πολεις μεσα κι εδω λενε θα το κανουν εκτος οικιστικου ιστου στα βορεια. Θυμαμαι ειχε πεσει η προταση παλιοτερα να το κανουν στην Ομονοια. Να μετετρεπαν ενα παλιο ανενεργο ξενοδοχειο, πληρης ανακαινιση και ετοιμο. Ετσι κι αλλιως υπαρχουν ασφαλιστικες δικλειδες. Ηλικιας, οχι δημοσιοι υπαλληλοι νομιζω κλπ.Δύσκολο συναγωνιστή τόσο κεντρικά, νομίζω θα υπαρχουν περιορισμοί και θα είναι πιο έξω προς τα βόρεια μια και στα νότια στο Ελληνικό θα είναι το άλλο
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Αυτό είχα διαβάσει πριν από καιρό δεν ξέρω αν τώρα είπαν κάτι άλλο. Προσωπικά δεν με ενοχλεί γιατί πλέον δεν πηγαίνω.Γιατι οχι κεντρικα; δε το καταλαβαινω. Σε καμια Κηφισια, Μαρουσι, γιατι οχι; Στα Σκοπια πως εχουν σε πολεις μεσα κι εδω λενε θα το κανουν εκτος οικιστικου ιστου στα βορεια. Θυμαμαι ειχε πεσει η προταση παλιοτερα να το κανουν στην Ομονοια. Να μετετρεπαν ενα παλιο ανενεργο ξενοδοχειο, πληρης ανακαινιση και ετοιμο. Ετσι κι αλλιως υπαρχουν ασφαλιστικες δικλειδες. Ηλικιας, οχι δημοσιοι υπαλληλοι νομιζω κλπ.
Δυστυχώς είναι πολυδάπανη διασκέδαση που καταλήγει άσχημα αν δεν είσαι πολύ ισχυρός χαρακτήρας και δεν βάζεις όρια τα οποία τηρείς.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Επειδη εχω σπιτι στο Λουτρακι εχω ακουσει ιστοριες να εχουν χασει αυτοκινητα, χωραφια, χρηματα πολλα, σπιτια. Να μπαινει ο αλλος στο καφενειο καψωμενος με το συμβολαιο του ακινητου στο χερι και να λεει, Ποιος ειναι για αυτο; μιση τιμη, για να εξασφαλισει χρηματα να συνεχισει να παιζει. Αλλα απο τη στιγμη που τρεχουν σε ξενες χωρες, Σκοπια, Κατεχομενα Βορεια Κυπρο, και το καζινο στη Παρνηθα ηταν οντως μακρια, καλο θα ηταν να γινει σε ευκολα προσβασιμο μερος. Και οποιος ενηλικας θελει παει. Ετσι κι αλλιως ο τζογος υπαρχει με τον ΟΠΑΠ σε καθε γειτονια και με τις εταιρειες στο διαδικτυο παντου.Αυτό είχα διαβάσει πριν από καιρό δεν ξέρω αν τώρα είπαν κάτι άλλο. Προσωπικά δεν με ενοχλεί γιατί πλέον δεν πηγαίνω.
Δυστυχώς είναι πολυδάπανη διασκέδαση που καταλήγει άσχημα αν δεν είσαι πολύ ισχυρός χαρακτήρας και δεν βάζεις όρια τα οποία τηρείς.
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Σίγουρα αν ο τζόγος είναι στο αίμα σου θα παίξεις. Το ζήτημα είναι πόσο.......και ποσό. Έχεις δίκιο με τον ΟΠΑΠ ειδικά τώρα που μπήκαν και μηχανάκια, μεγάλη πληγή.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Σίγουρα αν ο τζόγος είναι στο αίμα σου θα παίξεις. Το ζήτημα είναι πόσο.......και ποσό. Έχεις δίκιο με τον ΟΠΑΠ ειδικά τώρα που μπήκαν και μηχανάκια, μεγάλη πληγή.
Ο οπαπ τους έκανε μεγάλη πληγή...Από τότε που έχουν μπει τα μηχανάκια έχει σπάσει η κίνηση και στα δύο...Χθες ήμουν Πάρνηθα έτσι για βόλτα,παρόλο τη δωρεάν είσοδο ο κόσμος λιγοστός...Ανέβηκα με ένα 50αρικο μόλις το έκανα 100ρικο σε ένα μηχανάκι την κπάνησα για το ερότικα....Δεν είναι να κάθεσαι να χάνεις λεφτά την έχω πατήσει πολλες φορές με λίγα χρήματα βέβαια αλλά στενοχωριέσαι...