ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Αφού εμπειρίες θέλετε....
Ιστορία κοντινού μου γνωστού.
Λουτράκι δεκαετία του 90'. Αυτός και ένας φίλος του μπαίνουν καζίνο. Δε θυμάμαι με τι ποσό μπήκαν πάντως είχαν πάρει πάνω από 5.000.000 και οι δύο μαζι. Περίπου μισα μισα. Με το που έγιναν οι πρώτες 2-3 στραβές στις μπιλιές και έχασαν κάτι ψιλά αποφασίζουν να φύγουν μετα από προτροπή αρκετής ώρας του φίλου μου.
Οσο περπατούσαν ο ένας κοίταζε ρουλέτες γιατι ήθελε να παίξει και ο φίλος μου βλέπει μια τύπισσα του καζίνο να αρχίσει να τρέχει από την άλλη πλευρά του καζίνο για να τους προφτάσει στην έξοδο (σχετικα μεγάλη διαδρομη για γυναικα με γόβες). Ετσι και έγινε.
Καλησπέρα σας τους λέει. Εχετε δωρεάν φαγητό και ποτό στο εστιατόριο.
Πρωτο καμπανάκι...
Φίλος μου: Πάμε να φύγουμε.
Ο άλλος : Ρε μαλάκα πάμε να φάμε και μετα γυρνάμε Αθήνα.
Φίλος μου: Πάμε έξω να φάμε.
Ο άλλος: Ρε είσαι χαζός??? Είπαμε δε θα πάμε άλλο να παίξουμε. Μόνο για φαϊ
Ετσι και πήγαν.
Αυτο ήταν. Μετά Ξαναπέρασαν από τα τραπέζια για να βγουν έξω. Δεν έμεινε δραχμή στις τσέπες του άλλου. Ο φίλος μου την ήξερε τη δουλειά και σταμάτησε.
Ιστορία κοντινού μου γνωστού.
Λουτράκι δεκαετία του 90'. Αυτός και ένας φίλος του μπαίνουν καζίνο. Δε θυμάμαι με τι ποσό μπήκαν πάντως είχαν πάρει πάνω από 5.000.000 και οι δύο μαζι. Περίπου μισα μισα. Με το που έγιναν οι πρώτες 2-3 στραβές στις μπιλιές και έχασαν κάτι ψιλά αποφασίζουν να φύγουν μετα από προτροπή αρκετής ώρας του φίλου μου.
Οσο περπατούσαν ο ένας κοίταζε ρουλέτες γιατι ήθελε να παίξει και ο φίλος μου βλέπει μια τύπισσα του καζίνο να αρχίσει να τρέχει από την άλλη πλευρά του καζίνο για να τους προφτάσει στην έξοδο (σχετικα μεγάλη διαδρομη για γυναικα με γόβες). Ετσι και έγινε.
Καλησπέρα σας τους λέει. Εχετε δωρεάν φαγητό και ποτό στο εστιατόριο.
Πρωτο καμπανάκι...
Φίλος μου: Πάμε να φύγουμε.
Ο άλλος : Ρε μαλάκα πάμε να φάμε και μετα γυρνάμε Αθήνα.
Φίλος μου: Πάμε έξω να φάμε.
Ο άλλος: Ρε είσαι χαζός??? Είπαμε δε θα πάμε άλλο να παίξουμε. Μόνο για φαϊ
Ετσι και πήγαν.
Αυτο ήταν. Μετά Ξαναπέρασαν από τα τραπέζια για να βγουν έξω. Δεν έμεινε δραχμή στις τσέπες του άλλου. Ο φίλος μου την ήξερε τη δουλειά και σταμάτησε.