Καλησπέρα σε όλους, εδώ και περίπου 20 χρόνια ασχολούμαι με το θέμα ρουλέτα. Όχι παθιασμένα και άρρωστα, εκτός από 3-4 φορές που έκανα τη μαλάκια και πήρα μαζί μου κάρτα ανάληψης, σχεδόν πάντα έχω μαζί μου ένα ποσό που δε θα μου στερήσει κάτι σημαντικό από τη ζωή μου αν το χάσω, η επίσκεψη μου σε καζίνο είναι το πολύ 20 φορές το χρόνο πλέον, πιο παλιά μπορεί και λίγο παραπάνω. Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως τα πάντα έχουν να κάνουν με το τάιμινγκ της επίσκεψης σου στο ναό του τζόγου, να ξεκαθαρίσω πως δεν παίζω κάποιο σύστημα απλά τσεκάρω νούμερα που έχουν περάσει και παίζω βασιζόμενος στην έμπνευση και στην τύχη! Αυτό που δεν θα ξεχάσω πότε στη ζωή μου είναι ένα βράδυ του 2010 στο βουνό που ανέβηκα με 80€ και στις 5 το απόγευμα και κατέβηκα στις 12:30 με 6.500€ ενώ κατα τις 9:30 είχα φτάσει να κερδίζω 14.000 σκέψου πως το αγαπημένο μου νούμερο που είχα πάντα φορτωμένο στις ρουλέτες που έπαιζα ήρθε γύρω στις 20 φορές! Κι άλλες φορές έχω φύγει με 4.000 2.000 1.500 κλπ εκτός από τις φορές που είχα μαζί μου κάρτα και έχασα όσα μου επέτρεπε το όριο ανάληψης (800€) τις υπόλοιπες φορές είχα μαζί μου το πολύ 300€! Δεν πιστεύω σε καμία θεωρία πάνω στη ρουλέτα μόνο στην έμπνευση και τη τύχη και όλα αυτά με μέτρο!