μας πηρανε τελικα ολοι χαμπαρι οτι ειμαστε μαλακες σε αυτη τη χωρα.
Πάντα το ξέρανε όλοι πόσο μαλάκες είμαστε, απλός απο ευγένια δεν μας το λέγανε στα ίσια.
Τώρα που μπατηρίσαμε μας φθύνουν όλοι μαζί και εμείς νομίζουμε πως βρέχει
μας πηρανε τελικα ολοι χαμπαρι οτι ειμαστε μαλακες σε αυτη τη χωρα.
Εγώ την έφτιαξα φίλε μου ,εσύ ΕΚΕΙ κόλλησες??? .Ρίξε την ψήφο σου και πες μας καμια εμπειρία.... ;)Ρε παιδιά ποιος την έφτιαξε την ψηφοφορία?
Άκου Θασσαλονίκη!
Ρε παιδιά τί παίζει με το ?
Πουλάνε στρατηγικές blackjack για μηχανάκια ανακατέματος με πλεονέκτημα υπέρ του παίκτη που φτάνουν μέχρι και 7%!!φαίνονται πολύ σοβαροί,αφού παραθέτουν και πολλά μαθηματικά υψηλού επιπέδου.Ας μου πεί κάποιος εάν ξέρει κάτι,αλλά να το έχει μελετήσει το θέμα.Θα με ενδιέφερε να απαντήσει ο NAVARXOS που δίχνει αρκετά μελετημένος σε τέτοια θέματα,γιατί θέλω να αγοράσω τις στρατηγικές οι οποίες είναι και πανάκριβες,ξεκινούν από 4000 ευρώ και πάνω..
Αν και δεν ασχολούμαι με το blackjack έχεις pm...Ρε παιδιά τί παίζει με το ?
Πουλάνε στρατηγικές blackjack για μηχανάκια ανακατέματος με πλεονέκτημα υπέρ του παίκτη που φτάνουν μέχρι και 7%!!φαίνονται πολύ σοβαροί,αφού παραθέτουν και πολλά μαθηματικά υψηλού επιπέδου.Ας μου πεί κάποιος εάν ξέρει κάτι,αλλά να το έχει μελετήσει το θέμα.Θα με ενδιέφερε να απαντήσει ο NAVARXOS που δίχνει αρκετά μελετημένος σε τέτοια θέματα,γιατί θέλω να αγοράσω τις στρατηγικές οι οποίες είναι και πανάκριβες,ξεκινούν από 4000 ευρώ και πάνω..
Οσον αφορα τη ρουλετα,ακουω πολλους που καθοντε και σημειωνουνε αριθμους επαναληψεων το οποιο ειναι εντελως λαθος,γιατι ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ,δηλαδη καθε ριξια μπιλιας ειναι ανεξαρτητη απο την προηγουμενη,και η επαναληψη υφιστατε οσες πιθανοτητες εχει να σκασει σε 4 ριξιες μπιλιας το 3 το 5 και το 8 ,αλλες τοσες εχει να σκασει το 3 3 3.
Στη ρουλετα συμφερει πονταρισματα σε 2 12αδες που εχεις πανω απο 50% πιθανοτητες.Και εδω οσο αυξανοντε οι ριψεις μπιλιας η κατανομη των αριθμων που εκλεγονται θα πεφτουν στισ 12αδεσ σου.
Με όλο το σεβασμό μαθηματικέ μου, αλλά αυτό που λες είναι ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος. Το μειονέκτημα στη ρουλέττα είναι σταθερό για τον παίκτη, ότι στοίχημα και να βάλει, όπως και να το βάλει και σε όσους αριθμούς και να το βάλει. Γενικώς, ο παίκτης στα Ελληνικά καζίνο είναι χαμένος στο βάθος του χρόνου ΟΤΙ και να κάνει και όποιο παιχνίδι και να παίξει. Το μειονέκτημα αυτό ξεκινάει από 0,5% αν παίζει BlackJack με βασική στρατηγική και φτάνει στο 20 ή και στο 30% στους κουλοχέρηδες.
Εκτός βέβαια και αν κλέψει (πράγμα που δεν συνιστώ σε κανέναν).
Παλαιε προισταμενε επειδη κολησα λιγο,μου θυμιζεις κατι?Αν κατσει το νουμερακι δεν παιρνεις τα λεφτα σου χ35????Δηλαδη αν εχω βαλει 5 ευρω σε ενα νουμερο και κατσει δεν θα παρω 175???Σωστός και ο seitan,σωστός και ο proud....To καλύτερο σύστημα -το έχω ξαναπεί εδώ-έχει 97,5% υπέρ σου,αλλά...έχει ελάχιστη απόδοση και μεγάλο κεφάλαιο...35 νούμερα πονταρισμένα και 2 αποντάριστα....Τα συμπεράσματα δικά σας....
Παλαιε προισταμενε επειδη κολησα λιγο,μου θυμιζεις κατι?Αν κατσει το νουμερακι δεν παιρνεις τα λεφτα σου χ35????Δηλαδη αν εχω βαλει 5 ευρω σε ενα νουμερο και κατσει δεν θα παρω 175???
Ναι...Το θεμα με τη μεθοδο αυτη ειναι πως αν σου κατσει στη 5-6 φορα τα νουμερα που δεν εχεις παιξει την εκατσες!!Και οικονομικα και ψυχολογικα.Εστω οτι πονταρεις 5 ευρω σε καθε νουμερο,τοτε 5*35=175 θα ειναι το συνολικο πονταρισμα σου.Αν σου κατσει ο αριθμος παιρνεις πισω το αρχικο πονταρισμα του αριθμου που ητανε 5 ευρω και 35*πονταρισμα του αριθμου,δηλαδη:5+35*5=180 ευρο.
Εχεις καθαρο κερδος δηλαδη 5 ευρω.
Βασικα παω παντα με παρεα και αραζω με ποτακι και τσιγαρο και σπαμε πλακα.
Με πρόλαβαν φίλε οι συναγωνιστές και σου απάντησαν......Να σε δούμε και απο κοντα ρε συ καμια μέρα....Παλαιε προισταμενε επειδη κολησα λιγο,μου θυμιζεις κατι?Αν κατσει το νουμερακι δεν παιρνεις τα λεφτα σου χ35????Δηλαδη αν εχω βαλει 5 ευρω σε ενα νουμερο και κατσει δεν θα παρω 175???
Στην επομενη συναντηση θα ειμαι.και απο οτι εμαθα θα ειναι κοντα στα μερη μου προς Μεμου πλευρα!Θα τα πουμε εκει Ναυαρχε!!Με πρόλαβαν φίλε οι συναγωνιστές και σου απάντησαν......Να σε δούμε και απο κοντα ρε συ καμια μέρα....
To συστηματάκι που παίζω
Χωρίζουμε τα νούμερα οπως παρακάτω
Α 1-10-19-28
2-11-20-29
3-12-21-30
-----------------
Β 4-13-22-31
6-15-24-33
9-18-27-36
----------------
Γ 5-14-23-32
7-16-25-34
8-17-26-35
OTAN ENA GROUP ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΕ 3 ΜΠΙΛΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ GROUP ΓΙΑ 4 SPINS. TA GROUP ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 SPIN.
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ GROUP EKTOΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ SPIN.
πχ 10,24,12 παιζουμε το Α group 1,10,19,28,2,11,20,29
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ AΡΙΘΜΟΥ η ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ GROUP πχ.5,4,23 ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ Γ GROUP ΓΙΑ 3 ΜΠΙΛΙΕΣ.
ΑΝ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΑΛΛΟ GROUP ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ GROUP.
πχ 11,18,2 παιζουμε το Α group
ερχονται
16
22
7
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ Γ GROUP.
ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !!!!