ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μπακαράς:Όπως η 21,σταματάς στο 9 όμως,φιγούρες δεν παιζουν,χάνεις σπίτι στι πι και φι!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .....Ξερει κανενασ τιποτε απο Μπακαρα?
Μπακαράς:Όπως η 21,σταματάς στο 9 όμως,φιγούρες δεν παιζουν,χάνεις σπίτι στι πι και φι!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .....Ξερει κανενασ τιποτε απο Μπακαρα?
Μπακαράς:Όπως η 21,σταματάς στο 9 όμως,φιγούρες δεν παιζουν,χάνεις σπίτι στι πι και φι!!!
Χρόνια Πολλά και σε σένα φίλε μου.Σωστά τα λες,πλην όμως για να φτάσουμε στο σημείο να ελέγχουμε το punto banco-γιατί μην ξεχνάς ότι είναι ΚΥΡΙΩΣ παιχνίδι ψυχολογίας-πρεπει να φάμε πολλάαααα χρόνια στο μακρόστενο τραπέζι και να δαπανήσουμε επίσης πιο πολλάααα χρήματα.Εξ ου και η δυσκολία να πάιξουν οι μικροί..Ναυαρχέ μου Χρόνια Πολλά καταρχήν!!! Μερικές φορές που παρακολούθησα μπουντο μπανκο είδα ότι εκτός του ότι μπορείς να χάσεις σπίτι στο πι κ φι μπορείς να γίνεις επίσης στο πι κ φι, μην ξεχνάς άλλωστε ότι είναι το μοναδικό παιχνίδι που το καζίνο έχει λιγότερο ποσοστό κέρδους ;)
Χρόνια πολλά αδερφέ και καλή Χρονιά και σε σένα αλλά.....Ρουλέτα ηλεκτρονική ρε φίλε???Δίπλα σου ήταν οι πραγματικές και πήγες στα κωλομηχανάκια???Σα να λες κλεψτε με είναι αυτά....Καλησπερα χρονια πολλα, καλη χρονια και καλα κερδη σε ολους! χθες επισκεφτηκα για λιγο μετα την αλλαγη του χρονου το πρωτο Καζινο μολις μπεις στα Σκοπια, και μπορω να πω πως αρχισε καλα η χρονια παιζοντας [size=14pt]Αρχοντισσα σε μηχανακι[/size]...... μακαρι να συνεχισει ετσι η χρονια σε ολους!!!!!
Αρκεί να μην το ξανακάνεις!! Μια θα σου δώσει και πενήντα θα σου πάρει..;) ;) ;) ;)εχεις δικιο αλλα γινοταν χαμος στην πραγματικη απο κοσμο, παρολα αυτα τα 400 που πηρα βαζοντας 20 δεν με χαλασαν καθολου
πουλακι μου...εδω εισαι ????Πριν 15 χρόνια πήγαινα στο Stakis στο Λονδίνο. Ένα μικρό, ζεστό καζίνο.Είχε καταπληκτικές γκαρσόνες. Γι αυτό πήγαινα. Δυο απ' τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει ποτέ. Η Monika η Πολωνέζα και η Michele η Σκωτσέζα. Δεν έγινε τίποτε τελικά. Μακριά από τα καζίνο. ΔΕΝ κερδίζεις ούτε στα χαρτιά ούτε στην αγάπη.
πουλακι μου...εδω εισαι ????
απο τοτε σου εμεινε το απωθημενο???
τυχερουληηηηηηηηη!!!Όχι, βέβαια. Γιατί λίγο καιρό αργότερα ξανασυνάντησα τη Beata, μια Πολωνέζα συμφοιτήτριά μου στο Πανεπιστήμιο. Τη γούσταρα, αλλά ντρεπόμουν να της το πω. Ήταν πανέμορφη. Τελικά τα φτιάξαμε και περάσαμε αρκετό καιρό φοβερά...τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία...
για να φύγω εγώ με 1700€ και η Συμβία με 350!!!
Μπράβο Άρχοντα Ναύαρχε. Υποκλίνομαι.Καλησπέρα σε όλους.Βραδυνή κάθοδος χθές στο Λουτράκι μετά συμβίας,περισσότερο σαν έξοδος και λιγότερο σαν τζόγος.Κόσμος της τρελλής,ρουλέτες οι περισσότερες δεκάρες μίνιμουμ,βρήκαμε υελικά θέσεις σε μια πεντάρα και αρχίσαμε...Σε μια ώρα είχα πάρει 1500€,το επόμενο μισάωρο τα είχα χάσει και τελικά,όπως θα δείτε και στις φωτό ,το "άγιο" 32 από γύρισμα του 23 σηματοδότησε την εκ νέου είσοδο στα κέρδη,για να φύγω εγώ με 1700€ και η Συμβία με 350!!!Αντε πάλι,θα φάμε και την επόμενη εβδομάδα!!!!!
ΥΓFWK σου είπα να ξεκουνήσεις αλλά εσύ....
Καλησπέρα σε όλους.Βραδυνή κάθοδος χθές στο Λουτράκι μετά συμβίας,περισσότερο σαν έξοδος και λιγότερο σαν τζόγος.Κόσμος της τρελλής,ρουλέτες οι περισσότερες δεκάρες μίνιμουμ,βρήκαμε υελικά θέσεις σε μια πεντάρα και αρχίσαμε...Σε μια ώρα είχα πάρει 1500€,το επόμενο μισάωρο τα είχα χάσει και τελικά,όπως θα δείτε και στις φωτό ,το "άγιο" 32 από γύρισμα του 23 σηματοδότησε την εκ νέου είσοδο στα κέρδη,για να φύγω εγώ με 1700€ και η Συμβία με 350!!!Αντε πάλι,θα φάμε και την επόμενη εβδομάδα!!!!!
ΥΓFWK σου είπα να ξεκουνήσεις αλλά εσύ....
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε...Ξεκινάω συνήθως με 600€ και σε κάθε ριξιά βάζω 17-18 μάρκες.Ναι τα 32,15,29 είναι τα αγαπημένα μου και παίζω τρελλά τη ρεπετισιόν και τα δίπλα αυτής...Μια διπλανη να κάτσει στα νούμερα αυτά μου δίνει γύρω στο χιλιάρικο οπότε ...καταλαβαίνεις...Μπράβο Ναύαρχε
Με πόσα ξεκινάς συνήθως;;
έχω την υποψία ότι τα νούμερα 26,32,15 τα παίζεις σε κάθε γύρισμα ;), ισχύει;;;