master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
αποκλειεται αυτο που λες για τα φρουτακια ειδικα για τα καζινο. τα ελεγχουν καθημερινα.η ξαδελφη της γυναικας σου ειναι υπαλληλος οχι κατασκευαστης.μην ακους σαχλαμαρεςδιαβασα αυτο που ειπατε,δλδ αν ειναι πειραγμενα τα μηχανακια.και βεβαια ειναι...η ξαδερφη μο της γυναικας μου δουλευει στο καζινο της Θεσσαλονικης και το επιβεβαιωνειι.αυτο που ηθελα να πω ομως ειναι το εξης : 1990 στο καραβι για Μπαρι (Ιταλια) λογω της δουλειας του πατερα μου(νταλικερης),ειναι ενας Γαλλος και παιζει μανιωδως περιπου 2 ωρες στα φρουτακια.μετα απο λιγο το μηχανημα του δινει ολα τα λεφτα που ειχε μεσα και ο Γαλλος τα γυριζει πισω στον υπευθυνο !!!!! εγω μεινει καγκελο !!!! σε λιγο λεει ο Γαλλος στον υπευθυνο του καζινο πως ειναι υπαλληλος της εταιρειας που κατασκευαζει τα φρουτακια και πως << ξεφτυλισε >> το μηχανημα επειδη το ειχε αχτι.Αφηστε και το ωραιο...ειπε στον υπευθυνο πως οποιο ποσοστο κερδους και αν βαλει το καζινο στο μηχανημα,υπαρχει τροπος για να παρεις ολα τα λεφτα.Αυτο απο οτι καταλαβα γινεται με το εξης τροπο :βαζεις καποιο αριθμο κερματων αναλογα την φορα που παιζεις μεχρι να σπασει ο <<κωδικος>> του και να σου τα δωσει ολα.