ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Άμα κολλήσει η ρουφιάνα η μπίλια όμως......Δε χάνεις με τίποτα....
Ωρε τώρα το κατάλαβα! Και σήμερα κέρδισες παλιό κουφάλα Ναύαρχε! Πέντε στα Πέντε(μου θυμίζει το σερί της ΑΕΚ στην αρχή). Μπράβο άρχοντα. Υποκλίνομαι.Και φυσικά ,επειδή όταν έχεις ρέντα την εξαντλείς,ανέβηκα και σήμερα!Πέμπτη συνεχόμενη νίκη με αρκετά χρήματα λόγω των Voisin...Κερνάω Baby Gold!!!!! Άμα σε θέλει όμως η Π@@@άνα η μπίλια......
Εγώ λέω να "πάρουμε" τον ..Pitsi!!!Να τον τιμωρήσουμε για προχθές και θα μας έρθει και τσάμπα!!!!!Ωρε τώρα το κατάλαβα! Και σήμερα κέρδισες παλιό κουφάλα Ναύαρχε! Πέντε στα Πέντε(μου θυμίζει το σερί της ΑΕΚ στην αρχή). Μπράβο άρχοντα. Υποκλίνομαι.
Χέσε τον καφέ.....3ωρο Citytour..
Χωράς Σπυράκο στην παρέα μας!!!!!Κατι για κερασμα ακουσα....
Άμα δεν χωράει ο πρόεδρος ποιος θα είναι. Εξάλλου κάνει και χρέη Υπουργού Δημοσίων Σχέσεων μιας και λείπει ο Σκοτεινός.Χωράς Σπυράκο στην παρέα μας!!!!!
Οh,ΥΕS.....Ναύαρχε μόνος σου είσαι τώρα??
Ευχαριστώ για τις ευχές σου, Την Τετάρτη θα σου πω.... ;) ;) ;)Ναύαρχε, καλό 6/6. ;)
Μέχρι το 21/21 έχεις περιθώρια
Φίλε η περίπτωση αυτή είναι η κλασσικότερη απ'όλες.Καμια φορά πονηρεύομαι αλλά δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι.Αυτή η περίπτωση λέγεται Phillips ή Hoover,δηλαδή ΣΚΟΥΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ στο τραπέζι..Το θεϊκό πάντως είναι που κάποιοι απλώνουνε τραχανά σε όλο το τραπέζι και βγαίνει το νούμερο που δεν έχουνε διαλέξει...
Αν μου πεις πώς βάζουμε νέα ψηφοφορία,το κάνω....α,και κάτι ακόμα..προτείνω ψηφοφορία που να λέει σε ποιο καζίνο μαζεύονται περισσότερες γκόμενες που ψάχνουν για κερδισμένους..
Χωράς Σπυράκο στην παρέα μας!!!!!
Απλά φίλε,παίζουν αψυχολόγητα,χωρίς άγχος και πρόγραμμα και μικρά ποσά....Όσο πιο πολύ καιρό παίζεις,τόσο πιο πολλές παράμετροι μπαίνουν στο παιχνίδι σου με αποτέλεσμα ο βαθμός δυσκολίας να ανεβαίνει.Από την άλλη,ο πρωτάρης βάζει μια μάρκα όπου το έιδε όνειρο και άμα τη χάσει ,την έχασε.Άμα κερδίσει όμως τρελαίνεται και λέει "πωπω εδώ είναι το εύκολο χρήμα".Και μετά πέφτει κι αυτός στη λούμπα.....Ναύαρχε πραγματικά, πως γίνεται να κερδίζουν πάντα όσοι πάνε πρώτη φορά καζίνο? όσους ξέρω που πήγαν κερδίσανε μαζί και εγώ όταν πήγαμε πρώτη φορά. Τι σημαίνει η τύχη του πρωτάρη?