πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.851
- Πόντοι
- 12.056
Ξανθο μουνί τρελό γαμησι λένε στο χωριό μου ...
Ξανθο μουνί τρελό γαμησι λένε στο χωριό μου ...
και στο δικό μου το λέμε.. και είμαι ήδη ξανθιάΞανθο μουνί τρελό γαμησι λένε στο χωριό μου ...
Λες να είμαστε από το ίδιο χωριό?? Λες να είμαστε συγγενείς?? Από δεύτερη ξαδέρφη και πάνω δεν έχω θέμα...και στο δικό μου το λέμε.. και είμαι ήδη ξανθιά
ΕΛΕΟς ρε ασε καμιά ελευθερηΛες να είμαστε από το ίδιο χωριό?? Λες να είμαστε συγγενείς?? Από δεύτερη ξαδέρφη και πάνω δεν έχω θέμα...
μόνο σε μειλΠαιδιά μάλλον μπερδέψατε το λόγο που έγραψα εδώ.
Ήθελα λοιπόν να σας ενημερώσω για τις προσφορές που εχω πλέον, και επειδή όπως είπα και παραπάνω, κάποια σχόλια σας με εβαλαν σε σκέψεις. πλέον οι τιμες κείμενονται πολύ πιο κάτω, (στην αρχή ήταν αρχή ρε αγάπες δεν ήξερα!) οποίος θέλει έρχεται, όποιος όχι, καλή καρδιά! λοιπόν αυτά από μένα, ελπίζω ότι καταλάβατε τώρα, περιμένω μηνυματακι στο ακόλουθο μέιλ
vanessakikaulaki11@gmail.com
και τα λέμε εκεί!
φιλάκια παντού!
Κάνω κονέ για σένα ρε... για σενα δουλευω που είσαι ντροπαλός και δεν το' χεις με τις γυναίκες...ΕΛΕΟς ρε ασε καμιά ελευθερη
Που είσαι εσύ bad girl?και στο δικό μου το λέμε.. και είμαι ήδη ξανθιά
αχ καλε μου φιλε μικρος εισαι ακομη θα μαθειςΚάνω κονέ για σένα ρε... για σενα δουλευω που είσαι ντροπαλός και δεν το' χεις με τις γυναίκες...
Αλλαξε και το μειλ αγαπη αυτα ειναι αρκετά παλιά... από σελ. 32 και μετά τσεκαρεμόνο σε μειλ
Συνεργασίες με γραφείοέτυχαν αρκετές αναποδιές... χαλασαν διάφορες συνεργασίες και θα το δουλέψω λίγο ακόμα εδώ πάνω μόνη μου και ίσως αυτό όλο που ετοιμαζα (χωρίς να θέλω να πω με σιγουριά και μεγάλα λογια) να γίνει εν τέλει στην Αθήνα. υπάρχει πιθανότητα μετακόμισης γενικότερα.
Βρε πια Αθήνα. Όποια πέτρα κ αν σηκώσεις τσουπ κ μια βιζιτα. Δν έχει φαι εκεί. Θα σε φανε κ τα δρομολόγια. Ενω εδώ Σαλόνικα, μια ευθεία. Ερωτική πόλη κιολας, θα έχουμε κ μετρό. Που καλύτεραέτυχαν αρκετές αναποδιές... χαλασαν διάφορες συνεργασίες και θα το δουλέψω λίγο ακόμα εδώ πάνω μόνη μου και ίσως αυτό όλο που ετοιμαζα (χωρίς να θέλω να πω με σιγουριά και μεγάλα λογια) να γίνει εν τέλει στην Αθήνα. υπάρχει πιθανότητα μετακόμισης γενικότερα.
Εχει πολλές βίζιτες Αθήνα, μικρές όμως λίγες..Βρε πια Αθήνα. Όποια πέτρα κ αν σηκώσεις τσουπ κ μια βιζιτα. Δν έχει φαι εκεί. Θα σε φανε κ τα δρομολόγια. Ενω εδώ Σαλόνικα, μια ευθεία. Ερωτική πόλη κιολας, θα έχουμε κ μετρό. Που καλύτερα
Εχει πολλές βίζιτες Αθήνα, μικρές όμως λίγες..
Και ακόμα πιο λίγες κάτω των 25
Γιατρίνες ...Άλλες παιρνουν ειδικότητα στην πιπα , άλλες στο anal, άλλες στο squirt και είναι και κανα 2 που έχουν ειδικότητα να μας παίρνουν το μυαλό εκτός από τα γκαφρα...Πρωτα τελειωνουν τις σπουδες τους πριν βγουν στην αγορα εργασιας!
Γιατρίνες ...Άλλες παιρνουν ειδικότητα στην πιπα , άλλες στο anal, άλλες στο squirt και είναι και κανα 2 που έχουν ειδικότητα να μας παίρνουν το μυαλό εκτός από τα γκαφρα...
Της θεολογικής ειναι .. δεν έχουν τον Θεό τους...Οι τελευταιες θα ειναι της ψυχολογιας!