nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.004
- Πόντοι
- 5.784
3 πουτσες βλέπω... μία μία ειπε το κορίτσι... εκτός και αν βάζεις και εμένα και τον @Bathory10 μέσα...τότε αλλάζει το πράμα...
3 πουτσες βλέπω... μία μία ειπε το κορίτσι... εκτός και αν βάζεις και εμένα και τον @Bathory10 μέσα...τότε αλλάζει το πράμα...
αυτό το εμοτζι με τρελαίνει χαχχαχα
Με γουστάρεις πολυυυυυυεσύ ξέρεις πόσο σε γουστάρω μη λέμε πάλι τα ίδια χαχα
Σε ποιο τηλέφωνο ακριβώς; Αφού λες ότι έχεις φραγή!! Χαχαχαχαποιο τρολαρισμα ακριβως; μήπως εσύ έπαιρνες μεσημεριατικα τηλέφωνο 10 φορές ενώ έβλεπες πως δεν απαντάω;
Το έχω καταλάβει @vanessakikaulaki ότι σε τρελαίνει και σε εμοτζι και σε κρεάτινη μορφή ..αυτό το εμοτζι με τρελαίνει χαχχαχα
Ναι ναι , όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε !3 πουτσες βλέπω... μία μία ειπε το κορίτσι... εκτός και αν βάζεις και εμένα και τον @Bathory10 μέσα...τότε αλλάζει το πράμα...
και για να μη ξεχνιόμαστε!
Δεν νομίζω να ξεχνιέσαι εσύ !!Ξεκίνησαν οι ταυλες... και μόλις ξύπνησα...
μονο κλησεις δεχεσαι η και viber?ναι ρε μωρό το έχω σε προηγούμενο ποστ, έβγαλα και τη φραγη!!
έλα αγόρι μου μην κοιμάσαι, έχουμε καταλάβει όλοι πως έχεις μείνει πίσω επίτηδες! βαριέμαι να ασχοληθώ σπίτι σου!!Σε ποιο τηλέφωνο ακριβώς; Αφού λες ότι έχεις φραγή!! Χαχαχαχα
τέλειο αχαχΑυτό έχει το περισσότερο γέλιο:
αν μπορουσα να βάλω 2 αντιδράσεις θα έβαζα και αγάπη αχαχαΝαι ναι , όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε !
καλά νομίζειςΔεν νομίζω να ξεχνιέσαι εσύ !!
μωρό μου αλήθεια δεν τα ξέρω αυτά για δοκίμασε να μου στείλεις viber να δούμε αν έρχονται και πες μουμονο κλησεις δεχεσαι η και viber?
20 ετών και δεν ξέρεις το viber;;;καλά νομίζεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μωρό μου αλήθεια δεν τα ξέρω αυτά για δοκίμασε να μου στείλεις viber να δούμε αν έρχονται και πες μου
Ρε μωρό έχω 2 σιμ20 ετών και δεν ξέρεις το viber;;;
Σε πειράζω βρε..Ρε μωρό έχω 2 σιμ
Ααα συνήθως τα πιάνω, τώρα δεν έπιασα το πείραγμα αχαχαΣε πειράζω βρε..
Δεν πειράζει μαναρι μου, όταν με το καλό κατέβεις, θα σου μαθω να πιάνεις αλλά πράγματα...Ααα συνήθως τα πιάνω, τώρα δεν έπιασα το πείραγμα αχαχα
Θα τον βάλω στην τοστιέρα να γίνει σαν τουλούμπα... να την κεράσω ένα γλυκό όταν έρθει Αθήνα!!Φαντάζομαι ότι δεν εννοείς δουλειές της κουζίνας.......για φαγητό