GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.343
- Πόντοι
- 1.191
Άντε κοριτσάρα με το καλό....όλοι να ξέρετε ότι τη βδομάδα που μας έρχεται ή την επόμενη είμαι Αθήνα!!
Άντε κοριτσάρα με το καλό....όλοι να ξέρετε ότι τη βδομάδα που μας έρχεται ή την επόμενη είμαι Αθήνα!!
ποιο τρολαρισμα ακριβως; μήπως εσύ έπαιρνες μεσημεριατικα τηλέφωνο 10 φορές ενώ έβλεπες πως δεν απαντάω;Το τρολαρισμα κατεβαίνει Αθήνα, αλλά εκεί κορίτσια σε αφθονία, θα τη γράψουν στα @@ τουσσσς
Το τρολαρισμα κατεβαίνει Αθήνα, αλλά εκεί κορίτσια σε αφθονία, θα τη γράψουν στα @@ τουσσσς
Θα παρω φορά λέμε... βρουμ βρουμ!!!και για να μη ξεχνιόμαστε!
εβαλες τηλεφωνο επιτελους? δεν μας το λες μια να υπαρχει?λοιπόν παιδιά για να μη ξεφεύγουμε, υπάρχουν και για εμάς ώρες κοινής ησυχίας. μόλις τώρα δέχτηκα πάνω από 6 τηλέφωνα από τον ίδιο αριθμό ενώ δεν είχα την δυνατότητα να μιλήσω. είπαμε. σεβασμός βασική αρχή. δέχομαι τηλέφωνα 12:00-14:00 και 17:00-21:00. όποιος δε γουστάρει δρόμο!
ναι ρε μωρό το έχω σε προηγούμενο ποστ, έβγαλα και τη φραγη!!εβαλες τηλεφωνο επιτελους? δεν μας το λες μια να υπαρχει?
εγώ λέω μόλις κατέβω Αθήνα να σας πάρω όλους να πάμε μπουζούκια να πάρουμε φορά να τα γκρεμίσουμεεεεε χαχχαΘα παρω φορά λέμε... βρουμ βρουμ!!!
Και μετά κλείνουμε το οακα για παρτουζα τόσοι που θα ειμαστε.. τι λες εσύ @Bathory10 ;;;;εγώ λέω μόλις κατέβω Αθήνα να σας πάρω όλους να πάμε μπουζούκια να πάρουμε φορά να τα γκρεμίσουμεεεεε χαχχα
Χαχχαχα μετά θα μαζευτούμε όλοι σε ένα ξενοδοχείο, και ένας ένας!! λίγο λίγο μη με αφήσετε και ανάπηρη χαχαχαχχΚαι μετά κλείνουμε το οακα για παρτουζα τόσοι που θα ειμαστε.. τι λες εσύ @Bathory10 ;;;;
τα μπουζούκια μαρεσουν χάχα.. τα άλλα τα είπε όλα το μωράκι πάνω! @dfwkΓιατί δεν σου αρέσει το Dolby surround??
Τα πάντα όλα!!Για τα μπουζούκια ή την παρτούζα?
Τα πάντα όλα!!
Τι έγινε δεν σας παίζει το Μαράκι και μετακομίσατε εδώ ?Γιατί δεν σου αρέσει το Dolby surround???
Ελα να παίξουμε παρέα.. εδώ το κορίτσι μας θέλει όλους τους Αθηναίους λεει..Τι έγινε δεν σας παίζει το Μαράκι και μετακομίσατε εδώ ?
δεν το έπιασα, πειραζει; χαχαΤι έγινε δεν σας παίζει το Μαράκι και μετακομίσατε εδώ ?
Βλέπω αν κατέβει εδώ Αθήνα να μην κλείνει πόδι όλο το 24ωροΕλα να παίξουμε παρέα.. εδώ το κορίτσι μας θέλει όλους τους Αθηναίους λεει..
πες τα Χρυσόστομε!!! Ο φίλος πάνω παρεξηγήθηκε γιατί μάλλον δε του σηκωσαμε το τηλ μεσημεριατικα και έφαγε Παναγία στο 8ο δεν ξέρω και εγώ σε ποιο τηλ χαχαχΒλέπω αν κατέβει εδώ Αθήνα να μην κλείνει πόδι όλο το 24ωρο
Άγριες διαθέσεις το @vanessakikaulaki μας ...πες τα Χρυσόστομε!!! Ο φίλος πάνω παρεξηγήθηκε γιατί μάλλον δε του σηκωσαμε το τηλ μεσημεριατικα και έφαγε Παναγία στο 8ο δεν ξέρω και εγώ σε ποιο τηλ χαχαχ