Happiness26cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2023
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Πάντως όταν τις είχα πάρει με την Κριστί ντουέτο στην μοναστηριού έτρεμαν τα πόδια μου 2 μέρες από την γκαυλα!!!! Αν είναι αυτήν!!!
Κακως ασχολεισαι!λοιπόν αγόρια μου, δεν έκανα λογαριασμό εδώ ούτε για να μαλώνουμε ούτε για να στεναχωριέται κάνεις. όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει και φυσικά να μη τα λέει από δω κ από εκεί γιατί αλλά ζητα ο ένας και άλλα ο άλλος. μην κάνετε λοιπόν σα κατινες (δε μιλώ για όλους βεβαίως) κ ηρεμήστε. δεν ανάγκασα κανέναν να έρθει μαζί μου! ούτε έβρισα ούτε σκότωσα κανέναν! τέλος εδώ η συζήτηση! καλησπέρα σας.
Όλοι εσείς που μιλάτε εδώ με την Βανέσα θέλω πολύ να δω αν θα δούμε κρητική μαζί της , μην την καυλαντιζεται μόνο σε πμ, έχει πολύ δουλειά μάλλον γιατί όπως λέει είναι και μουναρα!!!!
είσαι ότι καλύτερο και μπεσατο έχω γνωρίσει εδώ μέσα. μπράβο ρε φίλε!Κακως ασχολεισαι!
οι περισσότεροι ειναι αργοσχολοι και ματζιριδες...και 20 ευρω να το ειχες θα σου έλεγαν αν γινεται να το κανεις 10..
Από την μια διαμαρτυρόνται οτι δεν εχει μασατζιδικα και κοπέλες στη Θεσσαλονικη και από την αλλη αμα προκυψει κατι καλό τρομπαρουνε ασυστολα!
Αυτη ειναι η διαφορα Αθηνας-Θεσνικης..100 χρονια πισω σε ολους τους τομεις εκει πανω,δεν ειναι τυχαιο
να σαι καλά μωρό μου!Γεια σου βανεσσακι καυλακι.Ακριβως όπως βαφτιστικες είσαι.Καυλακι.
εσύ μην ξανασχοληθεις μαζί μου αφού δε γουστάρεις !Μην είσαι χαζούλης στα 400 για τρίο θα σου βγει τζάμπα το hotel ούτε στην black Friday τέτοιες προσφορές
καλα σε λεει ρε το εφαγες το κοριτσιεσύ μην ξανασχοληθεις μαζί μου αφού δε γουστάρεις !
ελπίζω να μην ηρωνευεσαικαλα σε λεει ρε το εφαγες το κοριτσι
Οτι πεις ερωτάεσύ μην ξανασχοληθεις μαζί μου αφού δε γουστάρεις !
με προσβαλες τωρα δεν ξαναμιλαωελπίζω να μην ηρωνευεσαι
τι λες ρε να πούμε και δεν ξέρω καν πως κανω δικό μου νήμα... επίσης τι νομίζεις ρε ότι οι γκόμενες που σας τα τρώνε 20 20 στ μασατζιδικα δεν έχουν λογαριασμό εδώ και δε γράφουν για τους εαυτούς τους τέλεια λόγια; κλαίω με την πάρτη μερικών εδώ μέσα και αν δεν σας αρέσει μη μου μιλάτε! εγώ τουλάχιστον είπα ποια είμαι στα ίσια δε κρύβομαι πίσω από αντρικά προφίλ! φιλάκια!φτιάξε δικό σου νήμα με τιμές κ να ανεβάσεις εκεί φοτος σου Γ υποψήφιους πελάτες.. εδώ ειναι γενικά Γ μασατζιδικα το νήμα κ χαλάς τη ροή...
Δε θα ξανά μιλούσα αλλά ήθελα απλά να επιβεβαιώσω αυτά π είπες σχεδόν όλες μας διαβάζουν κ οι μισές έχουν ψεύτικα προφίλ εννοώ με αντρικό όνομάτι λες ρε να πούμε και δεν ξέρω καν πως κανω δικό μου νήμα... επίσης τι νομίζεις ρε ότι οι γκόμενες που σας τα τρώνε 20 20 στ μασατζιδικα δεν έχουν λογαριασμό εδώ και δε γράφουν για τους εαυτούς τους τέλεια λόγια; κλαίω με την πάρτη μερικών εδώ μέσα και αν δεν σας αρέσει μη μου μιλάτε! εγώ τουλάχιστον είπα ποια είμαι στα ίσια δε κρύβομαι πίσω από αντρικά προφίλ! φιλάκια!
ακριβώς αγάπη! Αντε σε συγχωρώ, νερό και αλάτι ότι είπαμε!!!Δε θα ξανά μιλούσα αλλά ήθελα απλά να επιβεβαιώσω αυτά π είπες σχεδόν όλες μας διαβάζουν κ οι μισές έχουν ψεύτικα προφίλ εννοώ με αντρικό όνομά
Είσαι ότι πιο ντόμπρο και σταράτο έχω γνωρίσει στο χώρο των εκδιδόμενων.........τι λες ρε να πούμε και δεν ξέρω καν πως κανω δικό μου νήμα... επίσης τι νομίζεις ρε ότι οι γκόμενες που σας τα τρώνε 20 20 στ μασατζιδικα δεν έχουν λογαριασμό εδώ και δε γράφουν για τους εαυτούς τους τέλεια λόγια; κλαίω με την πάρτη μερικών εδώ μέσα και αν δεν σας αρέσει μη μου μιλάτε! εγώ τουλάχιστον είπα ποια είμαι στα ίσια δε κρύβομαι πίσω από αντρικά προφίλ! φιλάκια!
Ε δώσε τροφή στο χωριατηεσύ μην ξανασχοληθεις μαζί μου αφού δε γουστάρεις !
Λοβ γιου μωρό μουΤο βανεσακι από κοντά είναι πολύ δυνατό και τίμιο. Έτσι μου φάνηκε εμένα. Δοκίμασα και όντως αξίζει. Απλά λίγο οι τιμές…
Λοβ γιου και σένα μπειμιΕίσαι ότι πιο ντόμπρο και σταράτο έχω γνωρίσει στο χώρο των εκδιδόμενων.........