vanessakikaulaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2022
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Σαγαπααααω και σένα όλους σας αγαπάωΕμάς δεν μας αγαπάς
Σαγαπααααω και σένα όλους σας αγαπάωΕμάς δεν μας αγαπάς
Δε ξέρω αν το κατάλαβες κ αυτός προσφορά ζητάειΣαγαπααααω και σένα όλους σας αγαπάω
.......και να μας κλεβεις εσυ με 130Ε.....χαχαχα α ρε οργιο μ αυτα τα φραγκα περνουμε βυζιταρες περιωπης υπερμουνα
Βανεσσάκι ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι και ξεκίνησες ανεξάρτητη για να μην μας κλέβουν τα ιδρύματα!
και σένα και σεναΕμάς δεν μας αγαπάς
ναι, 40αρες 200 κιλών σαν αυτές που δούλευαν κάποτε στο ντάμες και στα βρωμομαγαζα χαχαχαχ αγαμητουλη σε κόβω και από μένα άκυρο έφαγες! ούτε εμφανίστηκα στο ραντεβού σε έκοψα καβουροτσεπη χχαψα.......και να μας κλεβεις εσυ με 130Ε.....χαχαχα α ρε οργιο μ αυτα τα φραγκα περνουμε βυζιταρες περιωπης υπερμουνα
Αεί Μαρίτσα τραβά να βρεις κάνα κατακαημενο που μπήκες εδώ μέσα να βρεις πελατες ,στάλαντη σε όλα όλα είσαι ,καλά ήσουν εκεί στα 30+20 και πολλά σου ήταν,εγώ προσωπικά το καβλι μου και τα λεφτά μου σίγουρα δεν τα δίνω σ εσεναναι, 40αρες 200 κιλών σαν αυτές που δούλευαν κάποτε στο ντάμες και στα βρωμομαγαζα χαχαχαχ αγαμητουλη σε κόβω και από μένα άκυρο έφαγες! ούτε εμφανίστηκα στο ραντεβού σε έκοψα καβουροτσεπη χχαψα
Εμένα δε θέλω να μ αγαπάς γιατί έμαθα ότι ζητάς 160 κ δε μ ενδιαφέρει ας μη μιλήσω για την τιμή π ζητάτε για τρίο γιατί θα έχουμε εγκεφαλικάκαι σένα και σενα
οπως τα λες ειναι για να μας βαλουν μεσα επρεπε να τους κερασουμε το φουλ προγραμμα..... και το καφε γνωριμιαςΜε το να σπαμάρεις και να μας σπας τα @@ το μόνο που θα κερδίσεις, να μη σε βοηθήσει ποτέ κανείς.
Αν ήξερα για τη Βάσια, εγώ μετά από όλα αυτά θα σου έκανα κονέ, αλλά μόνο αν σταματούσες να σπας μπάλες.
Και ναι, είναι λογική το να εμπιστευτούμε κάποιον που έχει κάνει κασκαντεριλίκια, που έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα, παρά κάποιον που τα θέλει όλα έτοιμα. Μην ξεχνάς ότι για εμένα πχ είσαι απλά ένα nickname σε ένα φόρουμ και όχι κολλητός μου, ώστε να σου πασάρω ότι ξέρω χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα.
Και όταν λέω προσφέρεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εννοώ λεφτά ή τζάμπα πήδημα όπως ζητούσαν με τρόπο πριν 10-15 χρόνια διάφοροι εδώ μέσα.
κουρασεςΚαταρχας οι φορες που ζητησα βοηθεια σε σχεση με τα ποστ που εχω κανει ειναι ελαχιστες. Δευτερο το σπασιμο ηρθε γιατι ο κυριος εξυπνος εθειξε σαν θεμα οτι εχεις λιγα ποστ οποτε δεν σου κανω το κονε αλλα αυτον που ποσταρει ας τον βοηθησουν ολοι. Μπορουσε να γυρισει και να πει αδερφε δεν σε ξερω δεν θελω να βοηθησω και να ληξει το θεμα εκει. Και τριτον αν εχεις αυτη τη λογικη να βοηθας οποιον κανει τα κασκαντερικικια ειναι δικαιωμα σου. Εγω εχω την λογικη να βοηθαω οποιονδηποτε, αν ξερω κατι ωστε να τον προστατευσω. Εξαλου για αυτο υπαρχει και το σιτε.
χαχαχαχαχαχαχαχαΚαι να υπάρχει, αν κι εκεί σου ρίξει άκυρο καμιά γκόμενα, αντί για τριαντάφυλλο θα ποστάρεις συγνώμη με μπονζάι?
xaxaxaxaxaxaxaxaxaEσυ δηλαδή ρε φίλε διαβάζεις 4 μήνες εδώ μέσα και αποφάσισες να πας θεανω-κατερινα κ ριλιφ??? Θα μας τρελάνετε ρε μλκς αλήθεια
Καλή καρδιά αγάπη μου γλυκιά! 20 χρόνων είμαι και εγω και η αδερφή μου πόσα θες να ζητάμε δηλ; και ποιος σου είπε ότι είναι παντού τα ιδια; έχουμε κ συμπάθειες! Αντε κοιμήσου τώρα ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΕμένα δε θέλω να μ αγαπάς γιατί έμαθα ότι ζητάς 160 κ δε μ ενδιαφέρει ας μη μιλήσω για την τιμή π ζητάτε για τρίο γιατί θα έχουμε εγκεφαλικά
Vanessaki μήπως η φίλη σου που κάνεις και μαζι της ραντεβου είναι η κριστυ?Καλή καρδιά αγάπη μου γλυκιά! 20 χρόνων είμαι και εγω και η αδερφή μου πόσα θες να ζητάμε δηλ; και ποιος σου είπε ότι είναι παντού τα ιδια; έχουμε κ συμπάθειες! Αντε κοιμήσου τώρα ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
κατσε να το κανω και μια παραθεση μην το χασουμε αυτοΚαλή καρδιά αγάπη μου γλυκιά! 20 χρόνων είμαι και εγω και η αδερφή μου πόσα θες να ζητάμε δηλ; και ποιος σου είπε ότι είναι παντού τα ιδια; έχουμε κ συμπάθειες! Αντε κοιμήσου τώρα ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Όχιιιι είναι η αδερφή μουυυVanessaki μήπως η φίλη σου που κάνεις και μαζι της ραντεβου είναι η κριστυ?
Όχιιιι είναι η αδερφή μουυυ