Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Ποια ανασφάλεια ρε Βανέσσα; Το είδα τι δεν προσδίδεις στην πρώτη κόντρα που είχες, όπως το είδανε και άλλοι. Όσο για το εάν ήθελα να σε διαλύσω, πίστεψέ με, ΑΝ το θελήσω, είναι πολύ εύκολο, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ! Να παρακαλάς για ραντεβού ήξερες, όταν σου έριξα το άκυρο, γιατί δε θυμόσουν ότι έχω στα μέρη σου να πάω για γλέντια, δεν απάντησες μετά, sorry κοπελιά αλλά είσαι 1000% φάουλ και άντε στη γωνιά σου.Μπορεί να είμαι 20 χρονών, αλλά καλέ μου, τι κρίμα που έχεις τόση ανασφάλεια... Λυπάμαι... Με αυτό το απαίσιο κείμενο που γράφεις, μειώνεις αποκλειστικά τον εαυτό σου, γιατί εγώ, 20 χρονών πάλι λέμε, με ένα παιδί, και όταν κάποιος με εμπιστεύεται ακόμα και στις συνθήκες που γνώρισες εμένα, ποτέ δεν προδίδω την εμπιστοσύνη του. Αρχή και τέλος της πουτανας της αρχής που έχω πάρει από το σπίτι μου. Στα 12 ίσως να φερόμουν με τον ηλίθιο τρόπο που προσπάθησες να με διαλύσεις. Μάλλον είσαι πιο άνανδρος από εκείνους που κατηγορούσες, ειδικά από το σάιτ, ότι το μόνο που κάνουν είναι όλη μέρα να ψάχνουν νήματα από κορίτσια και να μαλώνουν! Και ναι χωρίς καμία ντροπή, είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί σε αυτή την ηλικία, με τη δουλειά που κάνω, αλλά μικρή και αφελής βλέπεις, εμπιστεύομαι όποιον μου το παίξει λιιιγο καλός! Αν με πιάνεις Σταμάτα τώρα να μου γαμας το νήμα και ψάξε πουθενά αλλού να γεμίσεις την πλήξη σου!
Υ.Γ. Απάντησα μόνο και μόνο γιατί είσαι τόσο ανόητος που μπορεί να πιστευες πως μου έκλεισες το στόμα, σε περίπτωση που σε άφηνα στο "διαβάστηκε"... Μάλλον για αυτό σε έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνη...
Όσο για τα λόγια που λες πως είπα, Βανεσσάκι, μάλλον στο μυαλό σου είναι πάλι πράγματα από την αφαγία και την έλλειψη δουλειάς. Άντε, πολύ διαφήμιση σου κάναμε σήμερα και δεν την αξίζεις τελικά.
Τι ακριβώς έκανα πρώτος; Το μόνο που σου είπα είναι ότι δε βγαίνουν αυτά που λες με αυτά που γράφεις, και πάλι θεώρησες ότι σου κάνω επίθεση. Μόνη σου βγήκες και είπες ότι το παίζω κάποιος και μπλα μπλα μπλα, αφού σου είπα ότι σου έχω εξηγηθεί καλά στο παρελθόν.Κάτσε ρε αγόρι μου, είπα εγώ κάτι προσωπικό του κυρίου; Εγώ πρώτη ζητάω απόλυτη εχεμύθεια και δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ, αντίθετα ζητάω να μην υπάρξει καν τηλεφωνική επικοινωνία, μόνο για επιβεβαίωση του ραντεβού. Γιατί λοιπόν με κατηγορείς και δε βλέπεις ο κύριος πάνω, τι ακριβώς έκανε για να φτάσω στο σημείο να αποκαλύψω απλά πως βρεθήκαμε και πέρασε καλά;
Ποιον εξευτελισμό αγαπητή μου; Την αλήθεια είπα! Δεν ειπώθηκε κάτι που η ίδια δεν έχεις πει δημοσίως, μόνο το ότι πεινούσες είπα. Τραβηγμένο; Ίσως, αλλά μη μου λες μαλακίες τη μία φορά και μετά μου το παίζεις θιγμένη πουτάνα όταν σε ξεμπροστιάζω, οκ;Αυτό που ονομάζεις χειμαρρώδης λόγος, είναι φυσικά κάποια άμυνα για την προστασία των προσωπικών μου δεδομένων και της οικογένειας μου. Έκανα λάθος και εμπιστεύτηκα το λάθος ατομο, και τώρα κατηγορούμενη πάλι εγώ ενώ ο άλλος έχει γράψει ότι ακριβώς μπορεί να άκουσε από μένα με σάλτσα πάντα, για να προσπαθήσει να με ξεφτιλισει. Και εγώ τι είπα; Πολύ απλά επιβεβαίωσα πως τον έχω δει. Τα συμπεράσματα δικά σας!
Δεν θυμάμαι να συναντηθήκαμε ώστε να έχεις σωστή κρίση για τη διακριτικότητα μου, ή για την υγιεινή μου, η οποία όπως ανθρώποι έχουν σχολιάσει κατά καιρούς, είναι σωστοτατη, και όσο για την εχεμύθεια, στα είπα και πάνω. Και παρακαλώ μη μου γαμάτε άλλο το νήμα, θα απευθυνθώ αλλού.