Λοιπόν, επειδή μου το έχεις ζαλίσει το μουνακι αλλά είχα ορκιστεί πως δεν θα ξαναμαλωσω εδώ μέσα, όταν μου το έπαιζες πλούσιος που ζει μια στο Βέλγιο μια στην Αθήνα μια στη Θεσσαλονίκη, δεν θυμάμαι να έκανες εκθετικές, ούτε παρατήρησα να σε πειράζουν τα λεφτά.... Αντιθετα, θυμάμαι πως έμεινες τέρμα ευχαριστημένος.
Όπως καταλαβαίνετε, είμαι στη φάση που η επιχείρηση θα επεκταθεί, και δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με προσβάλει και να ασχολείται με τα προγράμματα που βγάζω κατά καιρούς. Είδατε ανεξάρτητη και βρήκατε τη χαρά σας μερικοί μερικοί. Στα γραφεία όμως μασάτε να κάνετε γεωμετρικές προόδους! Τελειώνει εδώ.
Πρώτο μάθημα μικρή αχάρηστη: μάθε να κρατάς το στόμα σου κλειστό, είναι η #1 αρχή της δουλειάς που επέλεξες.
Δεύτερο μάθημα μικρή αχάρηστη: όταν η
ίδια πας και χαμηλώνεις το κασέ σου, πρέπει να μάθεις ότι αυτό έχει συνέπειες, τόσο σε νέους, όσο και σε παλιούς.
Τρίτο μάθημα μικρή σουρλουλού: όταν κάποιος σε έχει βοηθήσει, και σου έχει σταθεί, δεν πας να επιτεθείς.
Τέταρτο μάθημα μικρή αχάρηστη σουρλουλού: κανένας πελάτης δεν θα σε περιμένει μια ζωή για να απαντήσεις, σε ρώτησα κάτι, με έγραψες εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, μη γκρινιάζεις για λεφτά λοιπόν, είχες τις ευκαιρίες σου, βρέθηκαν άλλες που μια χαρά ξέρανε να τις αρπάξουνε και να σε αφήσουν στον άσσο, για άλλη μια φορά.
Κι επειδή μικρή μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι, δε χρειάζεται να το παίξω πλούσιος, ξέρω και τι έχω, και πόσα έχω, και πως να τα φάω. Το σκατό μου παξιμάδι έχω κάνει για να πετύχω στη δουλειά μου και να απολαμβάνω όλα αυτά που μου επιτρέπει η δουλειά μου να απολαμβάνω, και δε χρειάζεται να παρακαλάω για φαγητό, για έξτρα χρήματα, και ούτω καθ' εξής.
Αφού λοιπόν μου επιτέθηκες μικρή και αχάρηστη σουρλουλού, αναρωτιέμαι με 160/ώρα πως γίνεται να πεινάς, να μην τρέφεσαι σωστά, και να μην ταΐζεις το μωρό σου. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχεις ήδη λύσει το οικονομικό πρόβλημα που λες ότι έχεις, και αναρωτιέμαι με τι τρόπο θα μεγαλώσεις την "φάμπρικά" σου, όπως λες. Υπόψιν, τα του μωρού και της πείνας σου είναι δικά σου λόγια, όχι δικά μου, και εσύ μου τα έχεις στείλει.
Όσον αφορά παζάρια αχάρηστη μικρή σουρλουλού, για να μη σε αποκαλέσω κάτι άλλο, ουδέποτε έχω κάνει στη ζωή μου, και ουδέποτε θα κάνω. Μάθε πως παίζεται το παιχνίδι πρώτα και μετά έλα να μου κάνεις μάθημα του πως να συμπεριφέρομαι σε γυναίκες, γιατί πίστεψέ με, είσαι πολύ λίγη. Χρυσά μουνιά βρίσκω σε κλάσματα του δευτερολέπτου, και πολύ πιο ακριβά από το δικό σου, οπότε μην ανησυχείς, αυτές ξέρουν ΚΑΙ πως μπορούν να μου τα φάνε, ΚΑΙ πως μπορούν να με κάνουν να περάσω καλά, και κυρίως, έρχονται στην ώρα τους και δε χρειάζεται ούτε να τις ηρεμώ, ούτε να ακούω για τον μαλάκα που τις έκλεψε, τις απείλησε, ή που ψάχνανε ταξί ημίγυμνες και στήνουν πελάτες για ώρα. Άντε γιατί πολύ γλώσσα έβγαλες και πολύ τον καλό έκανα.