Νέα

Καυλιάρικες αξέχαστες στιγμές με 20χρονο καυλάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vanessakikaulaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 371K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Δεν είναι παζάρι, είναι αναφορά τιμής, από εσένα την ίδια. Δε σου ζήτησα έκπτωση, ούτε έκανα κάποιο παζάρι, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, και το γνωρίζεις. Μόνη σου λες ότι ρίχνεις τις τιμές σου, μόνη σου αναφέρεις εκπτώσεις, απλώς λέω αυτά που σου έχω επισημάνει και από κοντά, ότι δηλαδή δεν είναι έκπτωση, εκτός κι εάν θεωρείς έκπτωση χρόνου και τιμής παράλληλα, όπου και πάλι, αναλογικά, δεν είναι έκπτωση.

Επίσης, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου, δεν είπα ότι δε μου αρέσει το πρόγραμμά σου, είπα ότι δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που χρέωνες ήδη, απλώς αντί να πας 30 λεπτά και ώρα έβαλες 45λεπτο και ώρα, πού είναι το κακό σε αυτό; Προσωπικά δεν το θεωρώ κακό, υπάρχουν σύντροφοι που θα το χρησιμοποιήσουν.
Δε σου επιτέθηκαν σπείρες με σπουργίτια καλέ μου, το μόνο που ήθελα να εμπεδώσεις είναι πως δε χρειάζομαι λογιστή, οπότε αν θέλεις μπορείς να αναλάβεις τα οικονομικά κάποιας που θα χρειαστεί τις υπηρεσίες σου! Φιλάκια!
Υ.Γ. Το νήμα αυτό υπάρχει για κάποιο λόγο, σας παρακαλώ πολύ ας μην το ξεφτιλησουμε όπως στις αρχές, στάνταρ τιμές, παζάρια δε δέχομαι, γίνεται να κατεβάσουμε το δωράκι αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και φυσικά δε θα ανεχτώ ξανά μαθήματα από κανέναν. @Spiler μην το παίρνεις προσωπικά δε λέω για σένα, μιλάω για όλους!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Δε σου επιτέθηκαν σπείρες με σπουργίτια καλέ μου, το μόνο που ήθελα να εμπεδώσεις είναι πως δε χρειάζομαι λογιστή, οπότε αν θέλεις μπορείς να αναλάβεις τα οικονομικά κάποιας που θα χρειαστεί τις υπηρεσίες σου! Φιλάκια!
Υ.Γ. Το νήμα αυτό υπάρχει για κάποιο λόγο, σας παρακαλώ πολύ ας μην το ξεφτιλησουμε όπως στις αρχές, στάνταρ τιμές, παζάρια δε δέχομαι, γίνεται να κατεβάσουμε το δωράκι αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και φυσικά δε θα ανεχτώ ξανά μαθήματα από κανέναν. @Spiler μην το παίρνεις προσωπικά δε λέω για σένα, μιλάω για όλους!
Συ είπας...

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.300
Πόντοι
1.056
Αχμ, δε μας τα λες καλά Βανεσσάκι... Προ ολίγων ημερών έλεγες 80-100 την ώρα (ναι, οκ, για μία μέρα, να το δεχτώ, αλλά και πάλι, όταν κατεβαίνεις 50% έστω και για μία φορά, η έκπτωση έγινε, εάν δε με απατά η μνήμη μου φυσικά), τώρα 120/45λεπτο;; Όσο για την πτώση του δώρου, πάμε λίγο ξανά μαθηματικά:

120 € τα 3/4 = 40€ το 1/4

Στη μία ώρα, δηλαδή 4/4 έχουμε: 4 x 40€ = 160€

Άρα αγαπητή μου το δωράκι δεν έπεσε, απλώς πρόσθεσες 45λεπτο πρόγραμμα.

και ποιος σου είπε εσένα οτι η έκπτωση πάει αναλογικά? Γεωμετρική πρόοδο δεν έκανες στο σχολείο ? :):grin:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
και ποιος σου είπε εσένα οτι η έκπτωση πάει αναλογικά? Γεωμετρική πρόοδο δεν έκανες στο σχολείο ? :):grin:
Μωρέ και εκθετική έκανα, παρέα με τα ολοκληρώματα, αλλά ας μην το ανοίξουμε... Αφού η εργαζόμενη θέλει αυτές τις τιμές, και πιστεύει ότι μερικοί τα πιστεύουμε τα περί εκπτώσεων, ας συνεχίσει να νομίζει όπως θέλει. Ποιος είμαι εγώ να της χαλάσω το χατήρι;

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Τώρα δεν ξέρω αν με κατηγορείς εμένα πλαγίως ή όντως απαντάς στον κύριο, αλλά γενικότερα, όπως και να έχει ορίζουμε ότι:

Μια ακολουθία λέγεται γεωμετρική πρόοδος, αν κάθε όρος της προκύπτει από τον προηγούμενο με πολλαπλασιασμό επί τον ίδιο πάντοτε μη μηδενικό αριθμό.
Μη μπλέκετε και τα μαθηματικά, γιατί είχα 20! :buck2:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Τώρα δεν ξέρω αν με κατηγορείς εμένα πλαγίως ή όντως απαντάς στον κύριο, αλλά γενικότερα, όπως και να έχει ορίζουμε ότι:

Μια ακολουθία λέγεται γεωμετρική πρόοδος, αν κάθε όρος της προκύπτει από τον προηγούμενο με πολλαπλασιασμό επί τον ίδιο πάντοτε μη μηδενικό αριθμό.
Άντε, είχες 20;; Μπράβο καμάρι μου, και σε είχα παρεξηγήσει... :buck2:

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81

Θα κάνεις και αρμονικό τσιμπούκι αφού είχες 20 στα μαθηματικά

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Μωρέ και εκθετική έκανα, παρέα με τα ολοκληρώματα, αλλά ας μην το ανοίξουμε... Αφού η εργαζόμενη θέλει αυτές τις τιμές, και πιστεύει ότι μερικοί τα πιστεύουμε τα περί εκπτώσεων, ας συνεχίσει να νομίζει όπως θέλει. Ποιος είμαι εγώ να της χαλάσω το χατήρι;
Λοιπόν, επειδή μου το έχεις ζαλίσει το μουνακι αλλά είχα ορκιστεί πως δεν θα ξαναμαλωσω εδώ μέσα, όταν μου το έπαιζες πλούσιος που ζει μια στο Βέλγιο μια στην Αθήνα μια στη Θεσσαλονίκη, δεν θυμάμαι να έκανες εκθετικές, ούτε παρατήρησα να σε πειράζουν τα λεφτά.... Αντιθετα, θυμάμαι πως έμεινες τέρμα ευχαριστημένος.
Όπως καταλαβαίνετε, είμαι στη φάση που η επιχείρηση θα επεκταθεί, και δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με προσβάλει και να ασχολείται με τα προγράμματα που βγάζω κατά καιρούς. Είδατε ανεξάρτητη και βρήκατε τη χαρά σας μερικοί μερικοί. Στα γραφεία όμως μασάτε να κάνετε γεωμετρικές προόδους! Τελειώνει εδώ.

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
Στα σοβαρά γραφεία δεν κάνουμε παζάρι καθόμαστε κλωσες...
Αλλά...
Στις παράγκες γραφεία που κάνουμε παζάρι το γαμαμε εκεί βγάζουμε γούστα...

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Λοιπόν, επειδή μου το έχεις ζαλίσει το μουνακι αλλά είχα ορκιστεί πως δεν θα ξαναμαλωσω εδώ μέσα, όταν μου το έπαιζες πλούσιος που ζει μια στο Βέλγιο μια στην Αθήνα μια στη Θεσσαλονίκη, δεν θυμάμαι να έκανες εκθετικές, ούτε παρατήρησα να σε πειράζουν τα λεφτά.... Αντιθετα, θυμάμαι πως έμεινες τέρμα ευχαριστημένος.
Όπως καταλαβαίνετε, είμαι στη φάση που η επιχείρηση θα επεκταθεί, και δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με προσβάλει και να ασχολείται με τα προγράμματα που βγάζω κατά καιρούς. Είδατε ανεξάρτητη και βρήκατε τη χαρά σας μερικοί μερικοί. Στα γραφεία όμως μασάτε να κάνετε γεωμετρικές προόδους! Τελειώνει εδώ.
Πρώτο μάθημα μικρή αχάρηστη: μάθε να κρατάς το στόμα σου κλειστό, είναι η #1 αρχή της δουλειάς που επέλεξες.

Δεύτερο μάθημα μικρή αχάρηστη: όταν η ίδια πας και χαμηλώνεις το κασέ σου, πρέπει να μάθεις ότι αυτό έχει συνέπειες, τόσο σε νέους, όσο και σε παλιούς.

Τρίτο μάθημα μικρή σουρλουλού: όταν κάποιος σε έχει βοηθήσει, και σου έχει σταθεί, δεν πας να επιτεθείς.

Τέταρτο μάθημα μικρή αχάρηστη σουρλουλού: κανένας πελάτης δεν θα σε περιμένει μια ζωή για να απαντήσεις, σε ρώτησα κάτι, με έγραψες εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, μη γκρινιάζεις για λεφτά λοιπόν, είχες τις ευκαιρίες σου, βρέθηκαν άλλες που μια χαρά ξέρανε να τις αρπάξουνε και να σε αφήσουν στον άσσο, για άλλη μια φορά.

Κι επειδή μικρή μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι, δε χρειάζεται να το παίξω πλούσιος, ξέρω και τι έχω, και πόσα έχω, και πως να τα φάω. Το σκατό μου παξιμάδι έχω κάνει για να πετύχω στη δουλειά μου και να απολαμβάνω όλα αυτά που μου επιτρέπει η δουλειά μου να απολαμβάνω, και δε χρειάζεται να παρακαλάω για φαγητό, για έξτρα χρήματα, και ούτω καθ' εξής.

Αφού λοιπόν μου επιτέθηκες μικρή και αχάρηστη σουρλουλού, αναρωτιέμαι με 160/ώρα πως γίνεται να πεινάς, να μην τρέφεσαι σωστά, και να μην ταΐζεις το μωρό σου. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχεις ήδη λύσει το οικονομικό πρόβλημα που λες ότι έχεις, και αναρωτιέμαι με τι τρόπο θα μεγαλώσεις την "φάμπρικά" σου, όπως λες. Υπόψιν, τα του μωρού και της πείνας σου είναι δικά σου λόγια, όχι δικά μου, και εσύ μου τα έχεις στείλει.

Όσον αφορά παζάρια αχάρηστη μικρή σουρλουλού, για να μη σε αποκαλέσω κάτι άλλο, ουδέποτε έχω κάνει στη ζωή μου, και ουδέποτε θα κάνω. Μάθε πως παίζεται το παιχνίδι πρώτα και μετά έλα να μου κάνεις μάθημα του πως να συμπεριφέρομαι σε γυναίκες, γιατί πίστεψέ με, είσαι πολύ λίγη. Χρυσά μουνιά βρίσκω σε κλάσματα του δευτερολέπτου, και πολύ πιο ακριβά από το δικό σου, οπότε μην ανησυχείς, αυτές ξέρουν ΚΑΙ πως μπορούν να μου τα φάνε, ΚΑΙ πως μπορούν να με κάνουν να περάσω καλά, και κυρίως, έρχονται στην ώρα τους και δε χρειάζεται ούτε να τις ηρεμώ, ούτε να ακούω για τον μαλάκα που τις έκλεψε, τις απείλησε, ή που ψάχνανε ταξί ημίγυμνες και στήνουν πελάτες για ώρα. Άντε γιατί πολύ γλώσσα έβγαλες και πολύ τον καλό έκανα.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
Πρώτο μάθημα μικρή αχάρηστη: μάθε να κρατάς το στόμα σου κλειστό, είναι η #1 αρχή της δουλειάς που επέλεξες.

Δεύτερο μάθημα μικρή αχάρηστη: όταν η ίδια πας και χαμηλώνεις το κασέ σου, πρέπει να μάθεις ότι αυτό έχει συνέπειες, τόσο σε νέους, όσο και σε παλιούς.

Τρίτο μάθημα μικρή σουρλουλού: όταν κάποιος σε έχει βοηθήσει, και σου έχει σταθεί, δεν πας να επιτεθείς.

Τέταρτο μάθημα μικρή αχάρηστη σουρλουλού: κανένας πελάτης δεν θα σε περιμένει μια ζωή για να απαντήσεις, σε ρώτησα κάτι, με έγραψες εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, μη γκρινιάζεις για λεφτά λοιπόν, είχες τις ευκαιρίες σου, βρέθηκαν άλλες που μια χαρά ξέρανε να τις αρπάξουνε και να σε αφήσουν στον άσσο, για άλλη μια φορά.

Κι επειδή μικρή μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι, δε χρειάζεται να το παίξω πλούσιος, ξέρω και τι έχω, και πόσα έχω, και πως να τα φάω. Το σκατό μου παξιμάδι έχω κάνει για να πετύχω στη δουλειά μου και να απολαμβάνω όλα αυτά που μου επιτρέπει η δουλειά μου να απολαμβάνω, και δε χρειάζεται να παρακαλάω για φαγητό, για έξτρα χρήματα, και ούτω καθ' εξής.

Αφού λοιπόν μου επιτέθηκες μικρή και αχάρηστη σουρλουλού, αναρωτιέμαι με 160/ώρα πως γίνεται να πεινάς, να μην τρέφεσαι σωστά, και να μην ταΐζεις το μωρό σου. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχεις ήδη λύσει το οικονομικό πρόβλημα που λες ότι έχεις, και αναρωτιέμαι με τι τρόπο θα μεγαλώσεις την "φάμπρικά" σου, όπως λες. Υπόψιν, τα του μωρού και της πείνας σου είναι δικά σου λόγια, όχι δικά μου, και εσύ μου τα έχεις στείλει.

Όσον αφορά παζάρια αχάρηστη μικρή σουρλουλού, για να μη σε αποκαλέσω κάτι άλλο, ουδέποτε έχω κάνει στη ζωή μου, και ουδέποτε θα κάνω. Μάθε πως παίζεται το παιχνίδι πρώτα και μετά έλα να μου κάνεις μάθημα του πως να συμπεριφέρομαι σε γυναίκες, γιατί πίστεψέ με, είσαι πολύ λίγη. Χρυσά μουνιά βρίσκω σε κλάσματα του δευτερολέπτου, και πολύ πιο ακριβά από το δικό σου, οπότε μην ανησυχείς, αυτές ξέρουν ΚΑΙ πως μπορούν να μου τα φάνε, ΚΑΙ πως μπορούν να με κάνουν να περάσω καλά, και κυρίως, έρχονται στην ώρα τους και δε χρειάζεται ούτε να τις ηρεμώ, ούτε να ακούω για τον μαλάκα που τις έκλεψε, τις απείλησε, ή που ψάχνανε ταξί ημίγυμνες και στήνουν πελάτες για ώρα. Άντε γιατί πολύ γλώσσα έβγαλες και πολύ τον καλό έκανα.
Τι επεισόδια έχω χάσει ρε γμτ?
Spiler να παρω μπύρα θα έχει συνέχεια?

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130

Μπορεί να είμαι 20 χρονών, αλλά καλέ μου, τι κρίμα που έχεις τόση ανασφάλεια... Λυπάμαι... Με αυτό το απαίσιο κείμενο που γράφεις, μειώνεις αποκλειστικά τον εαυτό σου, γιατί εγώ, 20 χρονών πάλι λέμε, με ένα παιδί, και όταν κάποιος με εμπιστεύεται ακόμα και στις συνθήκες που γνώρισες εμένα, ποτέ δεν προδίδω την εμπιστοσύνη του. Αρχή και τέλος της πουτανας της αρχής που έχω πάρει από το σπίτι μου. Στα 12 ίσως να φερόμουν με τον ηλίθιο τρόπο που προσπάθησες να με διαλύσεις. Μάλλον είσαι πιο άνανδρος από εκείνους που κατηγορούσες, ειδικά από το σάιτ, ότι το μόνο που κάνουν είναι όλη μέρα να ψάχνουν νήματα από κορίτσια και να μαλώνουν! Και ναι χωρίς καμία ντροπή, είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί σε αυτή την ηλικία, με τη δουλειά που κάνω, αλλά μικρή και αφελής βλέπεις, εμπιστεύομαι όποιον μου το παίξει λιιιγο καλός! Αν με πιάνεις :wink: Σταμάτα τώρα να μου γαμας το νήμα και ψάξε πουθενά αλλού να γεμίσεις την πλήξη σου!
Υ.Γ. Απάντησα μόνο και μόνο γιατί είσαι τόσο ανόητος που μπορεί να πιστευες πως μου έκλεισες το στόμα, σε περίπτωση που σε άφηνα στο "διαβάστηκε"... Μάλλον για αυτό σε έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνη...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636

Judge Court GIF by Rooster Teeth

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
Για να το σοβαρέψουμε όμως , τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει μια εργαζόμενη του χώρου της διασκέδασης των ανδρών είναι 3 με την σειρά αξιολόγησης:
1.Καλή υγιεινή
2.Διακριτικότητα
3.Εχεμύθεια
Η εμφάνιση έρχεται κατα πολύ πίσω σε αξιολόγηση των χαρακτηριστικών επιλογής κοπέλας ( τουλάχιστον για τους σκέπτοντες με το νου και οχι με τη βάλανο τους).
Απο την στιγμή που προσωπικές και ιδιωτικές συνομιλίες βγήκαν στη φορα αυτόματα ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει κοφτης και εμπάρκο.
Κατανοώ ίσως την οργή και το θυμό σου , αλλα άλλο τα έπεα πτερόεnτα και αλλο τα γραπτά.
Verba volant, sripta manent αγαπητή μου μαθητρια του 20.
Αν ένοιωσες οτι αδικήθηκες στείλε στον οιονδήποτε ενα προσωπικό μήνυμα να συμμορφωθεί και οχι χύμα στη ζούγκλα του διαδικτύου ολα.
ΜΑΥΡΟ απο μενα με χαρακτηρισμό alert!

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Για να το σοβαρέψουμε όμως , τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει μια εργαζόμενη του χώρου της διασκέδασης των ανδρών είναι 3 με την σειρά αξιολόγησης:
1.Καλή υγιεινή
2.Διακριτικότητα
3.Εχεμύθεια
Η εμφάνιση έρχεται κατα πολύ πίσω σε αξιολόγηση των χαρακτηριστικών επιλογής κοπέλας ( τουλάχιστον για τους σκέπτοντες με το νου και οχι με τη βάλανο τους).
Απο την στιγμή που προσωπικές και ιδιωτικές συνομιλίες βγήκαν στη φορα αυτόματα ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει κοφτης και εμπάρκο.
Κατανοώ ίσως την οργή και το θυμό σου , αλλα άλλο τα έπεα πτερόεnτα και αλλο τα γραπτά.
Verba volant, sripta manent αγαπητή μου μαθητρια του 20.
Αν ένοιωσες οτι αδικήθηκες στείλε στον οιονδήποτε ενα προσωπικό μήνυμα να συμμορφωθεί και οχι χύμα στη ζούγκλα του διαδικτύου ολα.
ΜΑΥΡΟ απο μενα με χαρακτηρισμό alert!
Κάτσε ρε αγόρι μου, είπα εγώ κάτι προσωπικό του κυρίου; Εγώ πρώτη ζητάω απόλυτη εχεμύθεια και δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ, αντίθετα ζητάω να μην υπάρξει καν τηλεφωνική επικοινωνία, μόνο για επιβεβαίωση του ραντεβού. Γιατί λοιπόν με κατηγορείς και δε βλέπεις ο κύριος πάνω, τι ακριβώς έκανε για να φτάσω στο σημείο να αποκαλύψω απλά πως βρεθήκαμε και πέρασε καλά; Τέλος θα ήθελα να σου πω, πως δε με ενδιαφέρουν οι φιλίες που έχετε εδώ μέσα, με νοιάζει η δουλειά μου και μόνο. Συνεργάζομαι μόνο με σωστούς κύριους, πλήρης εχεμύθειας και αν κάποιος έχει παράπονο, προκαλώ να το πει τώρα. Αν κοιτάξεις τα τελευταία μηνύματα στο νήμα μου, προσπάθησα άπειρες φορές να του πω να σταματήσει αλλά εκείνος έβγαλε προσωπικά μου στη φόρα, ενώ εγώ απλά είπα πως έχουμε συναντηθεί πράγμα που ξέρατε ήδη, εφ όσων το έχει πει σε περασμένο μήνυμα. Οπότε μη μου μιλάς εμένα για εχεμύθεια

• Like
Αντιδράσεις: MMG

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
Κάτσε ρε αγόρι μου, είπα εγώ κάτι προσωπικό του κυρίου; Εγώ πρώτη ζητάω απόλυτη εχεμύθεια και δεν έχω ενοχλήσει άνθρωπο ποτέ, αντίθετα ζητάω να μην υπάρξει καν τηλεφωνική επικοινωνία, μόνο για επιβεβαίωση του ραντεβού. Γιατί λοιπόν με κατηγορείς και δε βλέπεις ο κύριος πάνω, τι ακριβώς έκανε για να φτάσω στο σημείο να αποκαλύψω απλά πως βρεθήκαμε και πέρασε καλά;
Να δηλώσω εξ αρχής οτι δεν ξέρω ουτε σενα, ουτε τον κυριο περι ου ο λογος, αλλα επιμένω στον χαρακτηρισμό μου.
Ο χειμαρρώδης λογος σου και ο ακρατα εξωστρεφής (εκτιμώ) χαρακτηρας σου είναι επικίνδυνος για τα 2 απο τα 3 βασικά κατ εμε χαρακτηριστικά αξιολόγησης που προανέφερα.

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Να δηλώσω εξ αρχής οτι δεν ξέρω ουτε σενα, ουτε τον κυριο περι ου ο λογος, αλλα επιμένω στον χαρακτηρισμό μου.
Ο χειμαρρώδης λογος σου και ο ακρατα εξωστρεφής (εκτιμώ) χαρακτηρας σου είναι επικίνδυνος για τα 2 απο τα 3 βασικά κατ εμε χαρακτηριστικά αξιολόγησης που προανέφερα.
Αυτό που ονομάζεις χειμαρρώδης λόγος, είναι φυσικά κάποια άμυνα για την προστασία των προσωπικών μου δεδομένων και της οικογένειας μου. Έκανα λάθος και εμπιστεύτηκα το λάθος ατομο, και τώρα κατηγορούμενη πάλι εγώ ενώ ο άλλος έχει γράψει ότι ακριβώς μπορεί να άκουσε από μένα με σάλτσα πάντα, για να προσπαθήσει να με ξεφτιλισει. Και εγώ τι είπα; Πολύ απλά επιβεβαίωσα πως τον έχω δει. Τα συμπεράσματα δικά σας!
Δεν θυμάμαι να συναντηθήκαμε ώστε να έχεις σωστή κρίση για τη διακριτικότητα μου, ή για την υγιεινή μου, η οποία όπως ανθρώποι έχουν σχολιάσει κατά καιρούς, είναι σωστοτατη, και όσο για την εχεμύθεια, στα είπα και πάνω. Και παρακαλώ μη μου γαμάτε άλλο το νήμα, θα απευθυνθώ αλλού.

Vagsof87

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Like
468
Πόντοι
20

Όλο αυτό φίλε μου θυμίζει τακτικές άλλων σάιτ που ορισμένα προφίλ δημιουργούν μια κόντρα κάποια ίντριγκα δημόσια και όχι ιδιωτικά για λόγους φυσικά που όλοι ξέρουμε

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Όλο αυτό φίλε μου θυμίζει τακτικές άλλων σάιτ που ορισμένα προφίλ δημιουργούν μια κόντρα κάποια ίντριγκα δημόσια και όχι ιδιωτικά για λόγους φυσικά που όλοι ξέρουμε
Που είσαι Χρυσόστομε!!! Πες τα επιτέλους γιατί αν τα έλεγα εγώ θα ήμουν η ακόμα πιο κακιά! Σε ευχαριστώ ειλικρινά. Βλέπεις εγώ δεν είμαι γραφείο, νομίζουν πως μπορούν να μου κάνουν ότι θέλουν χωρίς κόστος...

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom