dimitrisit40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Ciao bella...!!!!
Βρε που την ξερω αυτη τη κοπελα ? που την ξερω ? Σπαω το κεφαλι μου !Καλησπέρα σας σε όλους! Τι κάνετε μωράκια μου? Πως είσαστε? :-* :-* :-*
:-*Μωρό μου οι βυζάρες σου είναι καύλα!!! Είναι για ισπανικό και
Φιλάκια πολλά μωράκι μου :-*Φιλάκια πολλά και παντού στο μωρό
Καλησπέρα μωρό μου.... σε φιλώ :-*καλησπέρα καβλιτσα.. ομορφο μωρο
Ciao amore ! :-*Ciao bella...!!!!
αχ μωρό μου.... σου στείλω πολλά φιλιά για να με θυμηθείς .... :-* :-* :-*Βρε που την ξερω αυτη τη κοπελα ? που την ξερω ? Σπαω το κεφαλι μου !
Καλημέρα.... Φιλάκια πολλά μωρό μου! :-* ;)Καλημερα Katty mou και Καλο σου Μηνα επισης . μωρακι μου :-* :-*
Ενας γνωστος απο Θεσσαλονικη . Πολλα φιλακια , γλυκο μου.. :-* :-*
Όμορφες καλημέρες και καλό μήνα μπέμπα. :-* :-*Καλημέρα σας και καλό μήνα σε όλους! :-*
Καλημέρα και καλό μήνα και σε εσένα όμορφο μωρό.Καλημέρα σας και καλό μήνα σε όλους! :-*
Σε μενα εδωσε φουλ βαθεια..Καλησπερα παιδες! Η κοπελα δινει η ΔΕΝ δινει γλωσσοφιλα? Ρωταω γιατι υπαρχουν αναμεικτες κριτικες εδω... Ευχαριστω.
να σου απαντησω με ερωτηση...αν βρεθεις με μια κοπελα,που το στομα της μυριζει εντονα τσιγαριλα,η καποιο ειδος φαγητου,με εντονη μυρωδια ομως,θα επιδιωξεις γλωσσοφιλα?...Καλησπερα παιδες! Η κοπελα δινει η ΔΕΝ δινει γλωσσοφιλα? Ρωταω γιατι υπαρχουν αναμεικτες κριτικες εδω... Ευχαριστω.
πολυ σωστα αγαπητε!!!!να σου απαντησω με ερωτηση...αν βρεθεις με μια κοπελα,που το στομα της μυριζει εντονα τσιγαριλα,η καποιο ειδος φαγητου,με εντονη μυρωδια ομως,θα επιδιωξεις γλωσσοφιλα?...
σου εχει συμβει αυτο guru?να σου απαντησω με ερωτηση...αν βρεθεις με μια κοπελα,που το στομα της μυριζει εντονα τσιγαριλα,η καποιο ειδος φαγητου,με εντονη μυρωδια ομως,θα επιδιωξεις γλωσσοφιλα?...