kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
υπονοεις κατι;δες pm
υπονοεις κατι;δες pm
Φιλαει κανονικα...προχωραπαιδια τελικα φιλαει η οχι? ημουν ετοιμος να ξεκινησω προσπαθεια για κλεισιμο τις επομενες μερες αλλα με αυτο που διαβαζω αρχιζω να εχω δευτερες σκεψεις.....
γιωργο σε βλεπω σημερα την ημερα της γιορτη σου χρονια πολλα ;) γυρνας γυρω γυρω να φας το κατσικακιΦιλαει κανονικα...προχωρα
καλησπερα κουκλα ;) ποιος ειναι αυτος που σε κανει να απολογεισε και σε στεναχωρειΚαλησπέρα αγάπες μου ομορφιές. Χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν σήμερα! Δεν θυμάμαι ακριβώς όλα από ραντεβού με τον PANTHERS3M , εάν τον φίλησα με γλώσσα η όχι. Θυμάμαι καλά ότι ήμουνα άκυρο σε πολλά... ήμουνα άκυρο πως έφτασα ντυμένη (όπως είμαι πάντα με φόρεμα και τακούνια), ήταν άκυρο το καλσόν που φόρεσα , κλπ... Και μιλάω νομίζω όσο πρέπει. Δεν μπορείς να μιλάς με εμάς άνθρωπο που γνωρίζεις πρώτη φορά τα πάντα. Όσους με ξέρουν, ξέρει και όσο μιλάω. Και κάτι ακόμα, όσο θέλεις να ευχαριστηθείς σε όλους δεν γίνεται, επειδή ο κατε ένας έχει διαφορά γούστα και εάν δεν είσαι όπως θελει από την αρχή , μπορείς να προσπαθείς όσο θέλεις να πάει ολλα καλά, στο τέλος βλέπεις ότι προσπάθησες τσάμπα... Φιλάκια πολλά σε όλους και να έχετε μια καλή μέρα!
......και βυζαρες....Εγώ που την συνάντησα προχθές τα καλύτερα έχω να πω . Φουλ γλωσσοφιλα ματαρες και καταπληκτικό χαμόγελο.
μην μασας, αγγελουδι εισαι.Καλησπέρα αγάπες μου ομορφιές. Χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν σήμερα! Δεν θυμάμαι ακριβώς όλα από ραντεβού με τον PANTHERS3M , εάν τον φίλησα με γλώσσα η όχι. Θυμάμαι καλά ότι ήμουνα άκυρο σε πολλά... ήμουνα άκυρο πως έφτασα ντυμένη (όπως είμαι πάντα με φόρεμα και τακούνια), ήταν άκυρο το καλσόν που φόρεσα , κλπ... Και μιλάω νομίζω όσο πρέπει. Δεν μπορείς να μιλάς με εμάς άνθρωπο που γνωρίζεις πρώτη φορά τα πάντα. Όσους με ξέρουν, ξέρει και όσο μιλάω. Και κάτι ακόμα, όσο θέλεις να ευχαριστηθείς σε όλους δεν γίνεται, επειδή ο κατε ένας έχει διαφορά γούστα και εάν δεν είσαι όπως θελει από την αρχή , μπορείς να προσπαθείς όσο θέλεις να πάει ολλα καλά, στο τέλος βλέπεις ότι προσπάθησες τσάμπα... Φιλάκια πολλά σε όλους και να έχετε μια καλή μέρα!
Καλησπέρα αγάπες μου ομορφιές. Χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν σήμερα! Δεν θυμάμαι ακριβώς όλα από ραντεβού με τον PANTHERS3M , εάν τον φίλησα με γλώσσα η όχι. Θυμάμαι καλά ότι ήμουνα άκυρο σε πολλά... ήμουνα άκυρο πως έφτασα ντυμένη (όπως είμαι πάντα με φόρεμα και τακούνια), ήταν άκυρο το καλσόν που φόρεσα , κλπ... Και μιλάω νομίζω όσο πρέπει. Δεν μπορείς να μιλάς με εμάς άνθρωπο που γνωρίζεις πρώτη φορά τα πάντα. Όσους με ξέρουν, ξέρει και όσο μιλάω. Και κάτι ακόμα, όσο θέλεις να ευχαριστηθείς σε όλους δεν γίνεται, επειδή ο κατε ένας έχει διαφορά γούστα και εάν δεν είσαι όπως θελει από την αρχή , μπορείς να προσπαθείς όσο θέλεις να πάει ολλα καλά, στο τέλος βλέπεις ότι προσπάθησες τσάμπα... Φιλάκια πολλά σε όλους και να έχετε μια καλή μέρα!
......και βυζαρες....
Η Καττυ ειναι λουλουδι βρε. και τα λουλουδια τα μυριζουν , δεν τα κοβουν. Βρε ποια ειναι αυτη ?Καλησπέρα αγάπες μου ομορφιές. Χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν σήμερα! Δεν θυμάμαι ακριβώς όλα από ραντεβού με τον PANTHERS3M , εάν τον φίλησα με γλώσσα η όχι. Θυμάμαι καλά ότι ήμουνα άκυρο σε πολλά... ήμουνα άκυρο πως έφτασα ντυμένη (όπως είμαι πάντα με φόρεμα και τακούνια), ήταν άκυρο το καλσόν που φόρεσα , κλπ... Και μιλάω νομίζω όσο πρέπει. Δεν μπορείς να μιλάς με εμάς άνθρωπο που γνωρίζεις πρώτη φορά τα πάντα. Όσους με ξέρουν, ξέρει και όσο μιλάω. Και κάτι ακόμα, όσο θέλεις να ευχαριστηθείς σε όλους δεν γίνεται, επειδή ο κατε ένας έχει διαφορά γούστα και εάν δεν είσαι όπως θελει από την αρχή , μπορείς να προσπαθείς όσο θέλεις να πάει ολλα καλά, στο τέλος βλέπεις ότι προσπάθησες τσάμπα... Φιλάκια πολλά σε όλους και να έχετε μια καλή μέρα!
Καλημέρα σας! Καλό μήνα! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα σας! :-* :-* :-*:-* :-*:-* :-*:-* :-*