loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
Φιλάκια μωρό μου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλάκια μωρό μου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλάκια μωρό μου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Κούκλα η κοπέλα
ειμαι στο γραφειο και σηκωνεται το γραφειο χωρις τα χερια μου. Εσπασε το φερμοιρ του τζιν:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
το ΜΩΡΑΚΙ:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* καλημέρα αγάπηειμαι στο γραφειο και σηκωνεται το γραφειο χωρις τα χερια μου. Εσπασε το φερμοιρ του τζιν
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*το ΜΩΡΑΚΙ
μεγάλη ζημιάρα:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
παλια φιλαγε, μετα το εκοψεκαλησπέρα παιδιά η κορασίδα εχει πολυ ωραίο σόμα μικρο βυζί αλλα ωραιω. Σ οσους αρεσει η κουβέντα δεν ειναι η κοπέλα για πολλά πολλά δεν μιλάει πολυ . στα του αγώνα πολυ ωραία πίπα μέχρι το λαρύγγι, στα 4 είναι απίστευτο να βλέπεις αυτο το μικρο και σφιχτό κωλαράκι.δεν φιλαει με γλωσσα .αυτα
μικρο βυζι; εισαι συγουρος;καλησπέρα παιδιά η κορασίδα εχει πολυ ωραίο σόμα μικρο βυζί αλλα ωραιω. Σ οσους αρεσει η κουβέντα δεν ειναι η κοπέλα για πολλά πολλά δεν μιλάει πολυ . στα του αγώνα πολυ ωραία πίπα μέχρι το λαρύγγι, στα 4 είναι απίστευτο να βλέπεις αυτο το μικρο και σφιχτό κωλαράκι.δεν φιλαει με γλωσσα .αυτα
αν το συγκρινεις με αλλα σωματικα μεγεθη ειναι μικρο, αλλα για το μεγεθος της ειναι μεγαλομικρο βυζι; εισαι συγουρος;
μπα δεν νομιζω δεν χωραει στο χερει μουαν το συγκρινεις με αλλα σωματικα μεγεθη ειναι μικρο, αλλα για το μεγεθος της ειναι μεγαλο
εμενα χωραγεμπα δεν νομιζω δεν χωραει στο χερει μου
ε δεν το λες και μικρό το βυζί της με τίποτα. Μέγαλο και όμορφο είναι. Εκτός αν αντί να κοιτάς το βυζί της κοιτούσες το υπέροχο κωλαράκι της ή τις απίθανες ματάρες της, οπότε σε καταλαβαίνω.....καλησπέρα παιδιά η κορασίδα εχει πολυ ωραίο σόμα μικρο βυζί αλλα ωραιω. Σ οσους αρεσει η κουβέντα δεν ειναι η κοπέλα για πολλά πολλά δεν μιλάει πολυ . στα του αγώνα πολυ ωραία πίπα μέχρι το λαρύγγι, στα 4 είναι απίστευτο να βλέπεις αυτο το μικρο και σφιχτό κωλαράκι.δεν φιλαει με γλωσσα .αυτα
παλια φιλαγε, μετα το εκοψε
δες pmωχ ....πεs μου οτι κανειs πλακα ...δεν ειναι καλο αυτο !!! ποτε το εκοψε ?? αs μαs παντησει η ιδια καλυτερα ....ελπιζω να μην ισχυει !!!!