spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
boo(m)bshell santa!!!...Καλησπέρα σας σε όλους.... καλές γιορτές μωράκια μου! :-* :-* :-*
boo(m)bshell santa!!!...Καλησπέρα σας σε όλους.... καλές γιορτές μωράκια μου! :-* :-* :-*
:-* :-*γεια σου μωρακι... θα ερθω να μου πεις τα καλαντα...τριγωνακι από Δευτερα.
φιλάκια και σε σένα :-* :-* :-*Τρελα εισαι μωρο ..φαντασιωση ...καυλιαρα ....μπορειs να φοραs αυτη την στολη ?? φιλια κουκλι
μωρο μου εσυ ... σε ευχαριστώ:-* :-* :-* :-*ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ με την αναλογη στολή εκτος απο καλαντα θα εχουμε και αναλογες στιγμες αστερι !!!!!!! αλλωστε Χαμογέλα, είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις με τα χείλια σου Κατυ το πρψτο το φανταζωνται ολοι οι αντρες
:-* :-* :-* ;)boo(m)bshell santa!!!...
:-* :-* :-*Εισαι τρελα με αυτη την εμφανιση!!
Οι καλύτερες γιορτές είναι μαζί σου μπέμπα.... :-* :-* :-*Καλησπέρα σας σε όλους.... καλές γιορτές μωράκια μου! :-* :-* :-*
ντοινγκ!...:-* :-* :-* ;)
:-* :-* :-* ;)
Ο κυριος εκανε '' λαθος...'' που εγραψε για το εξτρα δωρακι που ελαβε!!Καλησπέρα σας! Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο πρόγραμμα μου... Εκεί που έγινε λάθος στην κριτική έχει απαντήσει ο κύριος και το είπε ότι ήταν λάθος... :-*
:-* :-*ομορφια πατουσαρες εχουμεεε??
Ρε παιδια αμα βγαλει τα παπουτσια ποσο ειναι ? Σαν την Βερονικα ή πιο κοντη ?Καλησπέρα σας μωρά μου! :-* :-*
βρετανε,αμα την δεις στα 4,θα ξεχασεις και το υψος και ολα..ειδικα αν βλεπεις στον καθρεπτη τα θηρια...Ρε παιδια αμα βγαλει τα παπουτσια ποσο ειναι ? Σαν την Βερονικα ή πιο κοντη ?