spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
εγραψα ηδη..
εγραψα ηδη..
απο που προκυπτει απο τα λεγομενα του συναδελφου οτι κανει cim.Mηπως δεν ξερουμε τον ορο.Να ρωτήσω κάτι...στο πρόγραμμα που αναφέρει η κοπέλα στο προφίλ της δεν έχει cim...
στην προτελευταία κριτική που διάβασα για την κοπέλα ο συνάδελφος γράφει ότι κάνει!
ξέρει κάποιος τι παίζει???
ευχαριστώ
απο που προκυπτει απο τα λεγομενα του συναδελφου οτι κανει cim.Mηπως δεν ξερουμε τον ορο.
Προκύπτει από την κριτική του koumanidas στις 13/11/2017...ακριβώς από κάτω του spanky13 5/12/2017!!!
Το'χουμε τώρα συνάδελφε???
ότι άλλη απορία έχεις περί ορολογίας στείλε να σε ενημερώσω!!!
δεν λεει κατι στην κριτικη , μαλλον απο κατω επελεξε λαθος κουτακι , σορυ εαν σου απαντησα λιγο περιεργα , παντως σιγουρα δεν κανει cim εαν κανενας την εφνιδιασει δεν ξερω τι θα συμβει, θα μας το επιβεβαιωσει παντως σιγουρα η KATTY@ που ξερω οτι διαβαζει το νημα της , οταν δεν εργαζεται.Προκύπτει από την κριτική του koumanidas στις 13/11/2017...ακριβώς από κάτω του spanky13 5/12/2017!!!
Το'χουμε τώρα συνάδελφε???
ότι άλλη απορία έχεις περί ορολογίας στείλε να σε ενημερώσω!!!
Αν δεν βαριόσουν και διάβαζες τα σχόλια κάτω απο την κριτική που αναφέρεσαι, θα έβλεπες ότι είχε γίνει λάθος και οτι δεν κάνει cim η Κatty.
δεν λεει κατι στην κριτικη , μαλλον απο κατω επελεξε λαθος κουτακι , σορυ εαν σου απαντησα λιγο περιεργα , παντως σιγουρα δεν κανει cim εαν κανενας την εφνιδιασει δεν ξερω τι θα συμβει, θα μας το επιβεβαιωσει παντως σιγουρα η KATTY@ που ξερω οτι διαβαζει το νημα της , οταν δεν εργαζεται.
ρε φιλε εγω σου ζητησα και συγνωμη για τον τροπο που σου απαντησα , δεν το διαβασες τι ειναι αυτα που λες .αντε καλο βραδυ.Σας θίξαμε την κοπέλα? τι πάθατε?είδα στην κριτική ότι κάνει cim και ρώτησα!ούτε καμπούρα την είπα ούτε την έθιξα την κοπέλα!τόσο ευέξαπτοι είστε παίδες???κάτι μου θυμίζει...
Δεν είναι ότι βαρέθηκα...τα άνοιξα τώρα και τα είδα!
Τα ειρωνικά σχόλια τύπου : μήπως δεν ξέρουμε τον όρο ...θα μπορούσαν να λείπουν λοιπόν!
καλό βράδυ στο παρεάκι σας λοιπόν!
ρε φιλε εγω σου ζητησα και συγνωμη για τον τροπο που σου απαντησα , δεν το διαβασες τι ειναι αυτα που λες .αντε καλο βραδυ.
Μια χαρά στο social, συζητάγαμε τι μου αρέσει στο φαγητό,sex κλπ.Από τις κριτικές που διάβασα καταλαβαίνω ότι η κοπέλα μιλάει καλά ελληνικά, για να κανουμε και λίγο social, σωστά;
μπορει και μετα απο μια ωρα δεν υπαρχει κατι στανταρ φιλεη κριτικη που γραφουμε στη καρτελα της κοπελας σε ποσες μερες ανεβαινει... αν ξερεις καποιος να μου πει..
οταν μπει ο αντισθενης στο φορουμ την σηκωνει εκτος αν εχει ελειψηςη κριτικη που γραφουμε στη καρτελα της κοπελας σε ποσες μερες ανεβαινει... αν ξερεις καποιος να μου πει..
κατσε φευγης ;) πως φευγης ;) γιατι φευγης για δωσε μια μικρη περιγραφη ;)ευχαριστω..
εχω γραψει στη προηγουμενη σελιδα...κατσε φευγης ;) πως φευγης ;) γιατι φευγης για δωσε μια μικρη περιγραφη ;)