KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.430
- Πόντοι
- 6.166
Δεν τις κάνουμε δυο και τρεις και τέσσερις τι τσιγκουνιές δεν λεειΑντι για ενα καλησπέρα δεν λες ΜΙΑ καλησπερα?
Δεν τις κάνουμε δυο και τρεις και τέσσερις τι τσιγκουνιές δεν λεειΑντι για ενα καλησπέρα δεν λες ΜΙΑ καλησπερα?
ζητάω συγνώμη για το γραματική λάθος αλλά δεν είμαι από δω και δεν ξέρω όλα ελληνική γραματική !Αντι για ενα καλησπέρα δεν λες ΜΙΑ καλησπερα?
Γιατι εμεις που ειμαστε απο εδω ξερουμε απο γραμματικη και συντακτικο, απλα, χαβαλε, πλακα ,αστειο, κανουμεζητάω συγνώμη για το γραματική λάθος αλλά δεν είμαι από δω και δεν ξέρω όλα ελληνική γραματική !
ALLA βλεπω γραφεις τελεια ελληνικα και με τονους σωστους ;)ζητάω συγνώμη για το γραματική λάθος αλλά δεν είμαι από δω και δεν ξέρω όλα ελληνική γραματική !
Σου έχω στείλει μήνυμα!
ψάχνω για παρτουζα....
ειναι καμμια που δεν εχεις στειλει μηνυμα παιχτη? για ριξε μια ματια
δυνατο δειχνει σαν κορμι αλλα υστερεις αρκετα στο σερβις. :S :S :S
Πετραν έχεις δοκιμάσει? Ή απο τις αναφερόμενες υπηρεσίες το λες?
ψάχνω για παρτουζα....
όχι εμένα αλλά του κολλητου!την έχει γαιδουρινη!!!και δε σου καθεται καμμια και κανενας ε???
Ενω η ρωσσιδα που βαζει τονους κ λεει φιλαρακο δεν γραφει παπαριες..!Εσυ δε φταις. ειπα τιποτα εγω? ο αλλος με το κουλουρι γραφει παπαριες μεσα σε θρεντ CG.
Δεν μας λες κ το κοστος? Γιατι στην βασικη τιμη οσα γραφεις δεν τα προσφερειΓεια σας. Δοκιμάστηκε η κοπέλα. Βάζω εδώ κριτική γιατί δεν υπάρχει καρτέλα. Εχει πανέμορφα μάτια και πλούσια στήθη (C+), μπόμπα δλδ. Ρωσιδούλα μου είπε και το πιστεύω κρίνοντας από το λευκό δέρμα της και τα καταπράσινα μάτια της. Το σώμα της όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες. Λίγο γεματούλα με πιασίματα και κωλαράκι πέτρα. Ήταν προσεκτική με την υγιεινή της και αρκετά καλή στις υπηρεσίες της. Στοματικό με πολύ σάλιο και όρεξη. Στο σεξ πάλι ορεξάτη και το σημαντικότερο, ήταν υπομονετική και με καλή θέληση να σε ικανοποιήσει. Θερμή γυναίκα προς το GFE θα έλεγα με δυνατότητες PSE. Έχει όρεξη για δουλειά η κοπέλα και προσπαθεί να δικτυωθεί μου είπε γιατί τώρα ξεκίνησε. Μπορεί να την ξαναπροτιμήσω γιατί μου άρεσε η συμπεριφορά της αλλά και οι υπηρεσίες της. Λεπτομέρειες μπορώ να γράψω στην καρτέλα της όταν φτιαχτεί. Φιλιά σε όλους, καλά να περνάτε.
Πήγε σε γκρικ σχολείοΕνω η ρωσσιδα που βαζει τονους κ λεει φιλαρακο δεν γραφει παπαριες..!