Καλησπέρα σας ... :-* :-* :-*
Κούκλα !!!!
Καλησπέρα μια χαρά φιλάει το κορίτσι συναγωνιστή άπλα είναι και θέμα δικής σου εμφάνισης και δίκης σου υγιεινής
Tρεις φορες που την πηρα φιλουσε υπεροχα , και αυτος ηταν ο λογος που την ηθελα, σα να φασονοσουνα με δεκαεξαχρονο ηταν.δεν το πιστεύω μαν για αυτο το είπα.. Δεν κοιτάνε κ λίγο τον εαυτό τούς μερικές μερικές που αν βγεί κάποιος κ πεί κάτι κακό του λέει βρωμούσε το στόμα σ το πουλί σ κ κατι τέτοια κουλά
Tρεις φορες που την πηρα φιλουσε υπεροχα , και αυτος ηταν ο λογος που την ηθελα, σα να φασονοσουνα με δεκαεξαχρονο ηταν.
κατι μουνετοΚαλησπέρα σας ... :-* :-* :-*
θεσσαλονικης ????? :S :S :Sκουλούρι δίνει η κυρά?
το προγραμμα,το εχει στο προφιλ της.το κοιταξες?κουλούρι δίνει η κυρά?
ΜΗΝ ποσταρεις ασκοπα τοτε.ψαξε λιγο πρωτα.όχι φιλέ μου καλε δεν είδα δεν το εχω ακόμα είμαι νέος εδώ θα το δω όμως . ευχαριστώ
αρκετες κοπελες,που ειναι μελη εδω,εχουν στο προφιλ τους και πληροφοριες,για το προγραμμα,και τις ωρες που δουλευουν.αυτο ειναι καλο για ολους.οχι ασκοπα τηλεφωνα στις ιδιες,και οχι ζαλισμα απο εμας προς αυτες.μια ματια,δεν νομιζω να ειναι κοπος.οκ το είδα όλα καλα χωρίς κουλούρι το μενού
Φιλάκια πολλά μωρό μου..Παιδιά η κοπέλα είναι μια χαρά. Ευδιάθετη, ομορφούλα και στις υπηρεσίες αρκετά καλή. Τυπικότατη στην ώρα άφιξης και αποχώρησης. Κοιλιά αντιαισθητική που λένε κάποιοι εγώ δεν είδα. Φιλάει συνέχεια και με γλώσσα. Λογικά σε όσους δε συνέβει ίσως πρέπει να ψαχτούν οι ίδιοι. Θα βαλω ενα overall 8/10