mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Στο Crystal Blue Γλυφαδα μωρό μου.
Και έβλεπα το CB αλλά...
Ευχαριστώ
Στο Crystal Blue Γλυφαδα μωρό μου.
αγαπη μονοΚαλησπέρα σας αγάπες μου ... Σας ευχαριστώ πολύ σε όλους για τα καλά λόγια... Να είσαστε καλά και να περνάτε υπέροχα... Φιλάκια πολλά :-* :-* :-*
Πού ειναι η απορια ρε τύπε? Εσυ τις φιλας ολες με τον ιδιο τροπο? Αν δηλαδη του ενος το στομα βρωμαγε σαν ψοφιος ποντικος?Εμένα θα μου λύσεις μια άλλη απορία πως στην μια κριτική λέει δεν φιλάει καθόλου κ στην άλλη του έβαλε την γλώσσα στο στομάχι αυτό είναι το θεμα τα άλλα λόγια του αέρα καλησπέρα σας.
Καλησπέρα σας ... :-* :-* :-*Καλησπερα Katty, ωραια φωτο μωρο μου!!! Βαλε και καμια φωτο με τα πατουσακια σου μωρο μου!! το εχει ζητησει και αλλος αυτο!!φιλακια κουκλα!!
Σωστά αυτό, αλλά αν επιθυμεί εκ προοιμίου το φιλί με γλώσσα είναι το θέμα. Γιατι υπαρχουν άλλες κοπελες π.χ. Αnni που δεν φιλάει με τίποτε.Πού ειναι η απορια ρε τύπε? Εσυ τις φιλας ολες με τον ιδιο τροπο? Αν δηλαδη του ενος το στομα βρωμαγε σαν ψοφιος ποντικος?
Σωστά αυτό, αλλά αν επιθυμεί εκ προοιμίου το φιλί με γλώσσα είναι το θέμα. Γιατι υπαρχουν άλλες κοπελες π.χ. Αnni που δεν φιλάει με τίποτε.
καλα το βρήκαμε τωρα κ λέμε όλοι οτι βρωμάει το στόμα του κάθε συναγωνιστή αν δίνεις 100η150 ε σήμερα για να πάς με Κολ γλερλ δεν πιστεύω να είσαι μπιχλας κ αν είχες τέτοιο θέμα θα το ήξερες κ θα έπαιρνες κάτι απο κάποιο φαρμακείο αυτό εχω να πω εγω..Πού ειναι η απορια ρε τύπε? Εσυ τις φιλας ολες με τον ιδιο τροπο? Αν δηλαδη του ενος το στομα βρωμαγε σαν ψοφιος ποντικος?
καλα το βρήκαμε τωρα κ λέμε όλοι οτι βρωμάει το στόμα του κάθε συναγωνιστή αν δίνεις 100η150 ε σήμερα για να πάς με Κολ γλερλ δεν πιστεύω να είσαι μπιχλας κ αν είχες τέτοιο θέμα θα το ήξερες κ θα έπαιρνες κάτι απο κάποιο φαρμακείο αυτό εχω να πω εγω..
δεν το πιστεύω μαν για αυτο το είπα.. Δεν κοιτάνε κ λίγο τον εαυτό τούς μερικές μερικές που αν βγεί κάποιος κ πεί κάτι κακό του λέει βρωμούσε το στόμα σ το πουλί σ κ κατι τέτοια κουλάΚαι απο ποτε πρεπει να πιστευεις οτι ακους ρε σοχο;
θα εκπλαγεις παικτη!αν δίνεις 100η150 ε σήμερα για να πάς με Κολ γλερλ δεν πιστεύω να είσαι μπιχλας...
δεν το πιστεύω μαν για αυτο το είπα.. Δεν κοιτάνε κ λίγο τον εαυτό τούς μερικές μερικές που αν βγεί κάποιος κ πεί κάτι κακό του λέει βρωμούσε το στόμα σ το πουλί σ κ κατι τέτοια κουλά
εγω πιστεύω οτι αν κάποια κοπέλα έχει παρά πολύ κακά σχόλια απο πολλούς τοτε κάτι τρέχει δεν γίνεται όλοι να είναι χαζή αυτό λέω εγω μαν..Μπορει να ειχε γινει κατι που να μην πρεπει να μαθευτει ρε σοχο. Μπορει επεισης αυτος που εγραψε την κριτικη να μην λεει αληθεια. Γενικα δεν πρεπει να πιστευεις ολα οσα ακους.
εγω πιστεύω οτι αν κάποια κοπέλα έχει παρά πολύ κακά σχόλια απο πολλούς τοτε κάτι τρέχει δεν γίνεται όλοι να είναι χαζή αυτό λέω εγω μαν..
κουβέντα κάνουμε μαν οκ..Χαζοι μπορει να μην ειναι ολοι. Αλλα λεω να μην το σκαλισουμε αλλο ρε σοχο. Γιατι ουτε εσυ εισαι χαζος.
sohoviz με τις βλακιες που λες και τα κακοπροαιρετα σχόλια δεν βοηθάς κανένα ούτε καν τον εαυτό σου, το κορίτσι αυτό δεν μπορείς να το έχεις και λύσσας, να δεις το μέσο όρο της βαθμόλογιας που έχει στις κριτικές και να πάψεις να λες βλακιες, από τούδε εάν δεν ηρεμήσεις θα πω και άλλα.κουβέντα κάνουμε μαν οκ..
Υπεροχο πλασμα!εχει μπει στο στοχαστρο..Καλησπέρα σας αγάπες μου ... Σας ευχαριστώ πολύ σε όλους για τα καλά λόγια... Να είσαστε καλά και να περνάτε υπέροχα... Φιλάκια πολλά :-* :-* :-*