Katrin Sexy
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 266
Hello
Αύριο συναντήσεις εχω κενό 17:00 μέχρι 20:00 .
Η Ιρινα που χαθηκε?
Συνάντηση με Κατρίν. Συνεννόηση εύκολη μέσω viber στα αγγλικά. Σώμα όπως το βλέπετε από πίσω στις φωτό. Βυζί μικρό, κάπως πεσμένο. Πρόσωπο μέτριο (είναι καθαρά υποκειμενικό, εγώ θα έβαζα 6). Ηλικία γύρω στα 27-30. Στον αγώνα είναι πρόθυμη, προσπαθεί να ευχαριστήσει. Γλωσσόφιλα φουλ. Δέχθηκε σφυροκόπημα για αρκετή ώρα, χωρίς να δυσανασχετήσει. Γενικά είναι συμπαθής κοπέλα, παρότι δεν συνιστάται για σόσιαλ λόγω αγγλικών και λόγω κάπως μαζεμένου χαρακτήρα.Καλησπέρα παιδια,
Έχει συναντηθεί κανείς με την Katrin να μας πει εντυπώσεις.
Εμένα αυτό που βλέπω μου κάνει κλικ
Ευχαριστώ !Συνάντηση με Κατρίν. Συνεννόηση εύκολη μέσω viber στα αγγλικά. Σώμα όπως το βλέπετε από πίσω στις φωτό. Βυζί μικρό, κάπως πεσμένο. Πρόσωπο μέτριο (είναι καθαρά υποκειμενικό, εγώ θα έβαζα 6). Ηλικία γύρω στα 27-30. Στον αγώνα είναι πρόθυμη, προσπαθεί να ευχαριστήσει. Γλωσσόφιλα φουλ. Δέχθηκε σφυροκόπημα για αρκετή ώρα, χωρίς να δυσανασχετήσει. Γενικά είναι συμπαθής κοπέλα, παρότι δεν συνιστάται για σόσιαλ λόγω αγγλικών και λόγω κάπως μαζεμένου χαρακτήρα.
Γεια σου καυλα…Hello. Σήμερα δουλεύω !!
Viber : 6947232997
Δεν έχω δόντιαΓεια σας είμαι η Κατρίν από Ουκρανία. 22 χρονών.
Μένω 3 μήνες στην Ελλάδα και θέλω να περάσουμε όμορφα μαζί.
Υπηρεσίες: Ελεύθερο στοματικό , φιλιά με γλώσσα , 69 , τελείωμα στο στόμα και όλες τις στάσεις.
1 ώρα :100€
Extra: +20€ τελείωμα στο πρόσωπο
Ωωωχου , μην αρχίζεις και εσύ τα + και +Γεια σας είμαι η Κατρίν από Ουκρανία. 22 χρονών.
Μένω 3 μήνες στην Ελλάδα και θέλω να περάσουμε όμορφα μαζί.
Υπηρεσίες: Ελεύθερο στοματικό , φιλιά με γλώσσα , 69 , τελείωμα στο στόμα και όλες τις στάσεις.
1 ώρα :100€
Extra: +20€ τελείωμα στο πρόσωπο
??Δεν έχω δόντια
Θα παίξει γλωσσοφιλο;
Σας φοβάται. Δεν θέλει.@Katrin Sexy το Ιρινάκι που εξαφανίστηκε?
α το γλυκούλι... είμαστε καλοί πες της, να ξανάρθει έστω μαζί σου...Σας φοβάται. Δεν θέλει.