Stefanos the grait
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 59
- Like
- 913
- Πόντοι
- 1.061
Ουτε τσάμπα...ποσο μαλλον 80!!
Τρελαθήκαμε τελείως??
Τρελαθήκαμε τελείως??
....
Γιατί παραμαινεις μαλακακος??
....Γιατί παραμένεις αμετανόητος σαβουρογάμης? Ή μήπως κάηκε ο εγκέφαλος από τις πουτάνες που ερωτεύεσαι και γελάνε πίσω από τη πλάτη σου?
Η κόρη συνεχίζει;;;;Δεν την γκαστρωνει Καλύτερα κάποιος να βγει νέα έκδοση κόρης Γιατί με την άλλη βαρεθήκαμε.....οι γυναίκες αυτες ειναι είναι για αναπαραγωγή ....
Δεν την γκαστρωνει Καλύτερα κάποιος να βγει νέα έκδοση κόρης Γιατί με την άλλη βαρεθήκαμε.....οι γυναίκες αυτες ειναι είναι για αναπαραγωγή ....
ακριβως ετσι όπως τα λες φιλε είναι δυσκολο να βρεις γυναικα σε αυτην την ηλικια τοσο σεξυ με τοσο ωραιο κορμι αλλα τα 80 ακομη και τα 60 είναι πολλα και απαγορευτικα για αυτην την ηλικια,πιστευω ότι τα 50-60 διωρο φουλ θα ητανε ταμαμ εννοείται για γκιλφολατρεις....Η Λίλη είναι 58-60 ετών με καλό σώμα για την ηλικία της αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι τα 80 ευρώ για μία ώρα θα ήταν καλά προ δεκαπενταετίας και όχι τώρα. 50 ευρώ για δύο ωρίτσες θα ήταν μια καλή τιμή κατά την γνώμη μου.
ακριβως ετσι φιλε η τιμολογιακη πολιτικη της λιλης είναι λαθος από παλια.Την γιαγιά την είχα πάρει 2 φορές όταν είχα θέμα με το γαμήσω γκιλφ. Για την ηλικία της το σώμα ήταν (γιατί δε ξέρω πως είναι τώρα) πολύ καλό. Πολύ προστυχιά στο κρεβάτι. Τα έκανε όλα. Αλλά πάλι 80έουρος συν άλλα 20 το ξενοδοχείο για μια γυναίκα στα 60. Όντως πολλά. Με 100 βρίσκεις πολύ καλύτερα μιλφ (αλλά και νεαρές) που είναι και δυνατές και τα κάνουν όλα.
Kalinixta!
Ο φωτογραφος με τρεμαμενα χερια απο τη συγκινηση που ειχε αυτη την οπτασια απεναντι του, μας εδωσε μια υπεροχη θολη μα ταυτογχρονα ακρως αισθησιακη εικονα της μαγευτικης γριας..
..........Eμένα μού αρέσει να γαμάω καυλιάρες γρηές.Τι ζόρι τραβάς;
..........
.......... άγαπητέ μου ο τσοσσσσσσεξ είναι κυριλομοντελογαμιάς μήν συμεριζεσαι λοιπόν τά γούστα του , μπορει & νά είναι ΑΕΡΟΓΑΜΗΣ ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ .......
Εμένα άγαπητέ μου πάντωως μού βγάζει όλα μου τά γούστα ή κυρία...