ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Περφεττο μπουφάν, γυαλιά ρέιμπαν και ροζ ποδήλατο?
Αυτό θέλω να το δω ρε συ.....
Περφεττο μπουφάν, γυαλιά ρέιμπαν και ροζ ποδήλατο?
Αυτό θέλω να το δω ρε συ.....
το φορουσε ο μαβερικ....if you know who i meanγαματο μπουφαν του παρελθοντος
ελα διπλα βλαχο στο οφ-τοπικ ;) εχουμε δουλειατο φορουσε ο μαβερικ....if you know who i mean
ο νικ07 ευκολοκρυφο μοντ
μιλάει και περιφέρεται στα θρεντ σαν απλός καθημερινός σπάμερ, με άνεση και στυλ γιατι έχει πιάσει τον παπά απο τα αρχι@@, και έχει αστέρια στο πέτο του, ακόμα κι αν δεν φαίνοται.Εχει αποκτησει κονε με τον αντισθενη και πουλαει μουρη στα πμ σε διάφορα μέλη που τον γλέιφουν ασύστολα, ενω συχνα πετάει στα σπαμοθρεντ μερικες σπόντες οτι ειναι μοντ η οτι εχει εξουσια και καλα. Συχνά εξαφανίζει θρεντ είτε ποστ μελών που δεν γουσταρει γιατι ΜΠΟΡΕΙ. Διακατέχεται απο το συνδρομο θελω να φωνάξω οτι ειμαι μοντ σε ολο τον κοσμο και συχνα γράφει ποιήματα η βάζει μουσικές στα αναλογα θρεντ..
ο νικ07 ευκολο
ειναι και βλαχαδερο και πηδαει τις γιδες του?κρυφο μοντ
μιλάει και περιφέρεται στα θρεντ σαν απλός καθημερινός σπάμερ, με άνεση και στυλ γιατι έχει πιάσει τον παπά απο τα αρχι@@, και έχει αστέρια στο πέτο του, ακόμα κι αν δεν φαίνοται.Εχει αποκτησει κονε με τον αντισθενη και πουλαει μουρη στα πμ σε διάφορα μέλη που τον γλέιφουν ασύστολα, ενω συχνα πετάει στα σπαμοθρεντ μερικες σπόντες οτι ειναι μοντ η οτι εχει εξουσια και καλα. Συχνά εξαφανίζει θρεντ είτε ποστ μελών που δεν γουσταρει γιατι ΜΠΟΡΕΙ. Διακατέχεται απο το συνδρομο θελω να φωνάξω οτι ειμαι μοντ σε ολο τον κοσμο και συχνα γράφει ποιήματα η βάζει μουσικές στα αναλογα θρεντ..
ρε μουνι εσενα λενε;βαζεις κατι βουκολικα που και πουο νικ07 ευκολο
μαζι τον ξεβρακωνουμεειναι και βλαχαδερο και πηδαει τις γιδες του?
ειναι και βλαχαδερο και πηδαει τις γιδες του?
στα ονειρα του ;)αυτος ειναι φανερομοντ
στα ονειρα του ;)
ο νικ07 ευκολο
σκατα εισαι μανΕγώ είμαι φανερός μοντ.
[move] ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ [/move]σκατα εισαι μαν
κρυφο μοντ
γεια σου μπαλρογκ απο την παλια μεση γη
[/quote ]