gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι απλα κραταω το κυλικειογνωριζετε πολλα εσεις. ειστε των εσωτερικων υποθεσων?
οχι απλα κραταω το κυλικειογνωριζετε πολλα εσεις. ειστε των εσωτερικων υποθεσων?
τους εχω παρακουλουθησει, δεν εχω ακομα αποψη, μυστηρια τυπακια, εκδηλη κι η αγαπη που τρεφουν πολλοι απ δω γι αυτουςμεγαλος κλωνοπουστας ειναι ο βατραχος νομιζω και ισως το ταφταρ
πολυ καλος!!!οχι απλα κραταω το κυλικειο
παντα επεφταν μπινελικια ρε τυπε, αλλα οι καλες εποχες εχουν περασει. αλλον χαβαλε εβγαζαν τα μπινελικια πριν καποια χρονια, αλλον (εως καθολου) χαβαλε τα σημερινα.τελικα ποιος αγαπαει ποιον εδω μεσα ρε τυποι?
ολο μπινεικια πεφτουν και σεξουαλικου τυπου φιλοφρονησεις
ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε μαν;αγαπαμε νιπλ,μαντοκα,βιολεττα,ολλανδο,ντιμιτς και 2-3 αλλους
μεγαλα πουσταρια τυπε στον εξαφανιζουντους εχω παρακουλουθησει, δεν εχω ακομα αποψη, μυστηρια τυπακια, εκδηλη κι η αγαπη που τρεφουν πολλοι απ δω γι αυτους
μεγαλα πουσταρια τυπε στον εξαφανιζουν
εισαι μαλακας;ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε μαν;
αλλα χουντινι τυπε?!!!!!μεγαλα πουσταρια τυπε στον εξαφανιζουν
δεν τα ρωταν αυταεισαι μαλακας;
σαν την φωτο του τσομπανηαλλα χουντινι τυπε?!!!!!
ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε μαν;
δεν τα ρωταν αυτα
ειναι ο κλωνος του σιλβα
ειναι παραπληγικος,μπαζογαμης τυπε.Για καλο του το κανουμε.Να φανταστεις κυκλοφορει με περφεττο,ποδηλατο και γυαλια ρειμπαν να τον κανουμε αντρα προσπαθουμεεχω δει και το μηνυμα που γραφει ο νιπλ στο κατω μερος του λογαριασμου του...
κατι για εναν κοσνικ που δινει κωλο σε κατι πακια δεν λεει
πολυ στη πιεση ρε τυποι τον εχετε
με τα πμ που του εστελνε ο αρκανης για καμακι
ετσι, κι εγω τον σιλβα (οπως λες) τον ειχα για γυναικαδεν ειναι αυτος ο σιλβας. ο σιλβας ειναι ενας τυπος που ειχε κανει το γυναικειο νικ "σιλβα" και γελαγαμε με τα καμακια. ακομα θυμαμαι το γελιο που ριχναμε με τα πμ που του εστελνε ο αρκανης για καμακι
ετσι, κι εγω τον σιλβα (οπως λες) τον ειχα για γυναικα
τελικα δεν ηταν?...?
ψιλο-γραφικο τυπακι μου φανταζει...Να φανταστεις κυκλοφορει με περφεττο,ποδηλατο και γυαλια ρειμπαν