Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.parliament.gr/kontos/PHOTO-AUGUST.jpg[/img[/URL]]

Αυτός ο τύπος απλώνεται σιγά σιγά στο site σαν ιος..Είναι χαρακτηριστικός τύπος,μιλάει στον πληθυντικό,είναι γλοιώδης,βαρετός,εμετικός,σαλιαρης και το παίζει μορφωμένος.Σίγουρα ακούει μόνο Πάριο.Είναι ο τύπος που όταν μιλάει η Βαλβίδα περι vegan θα πεταχτεί να της πει "όλα τα κρέατα νηστευεις?"Είναι το κορυφαίο αστείο του αυτό..Πετάγονται στα καπάκια  και οι συνάδελφοι του θειοι και γελάνε όλοι μαζί με υποννοούμενα σεξουαλικά για καρότα και αγγούρια σαν αυτά που έκαναν κάτι θειοι στα γλέντια όταν είμασταν πιτσιρίκια.
Είναι ο τύπος που έχει αναπτύξει πολύ προσωπικές σχέσεις με πουτάνες και όταν γίνεται ερώτηση " που χάθηκε η Μούνικα η ΜΟλδαβη απο Φυλής 222.5 άνω" απο τον anopetranona012 (νέος,0 μυνηματα) ,θα πεταχτεί ο χλεχλές και θα απαντήσει.Διότι αυτός ξέρει.Μίλησε χθες.Είναι φίλος της Μουνικας.Οταν την γαμαει αυτος ,η Μουνικα ικανοποιείται.Η Μουνικα του λέει τα μυστικά της .Ειναι περηφανος που είναι φίλος της Μουνικας,που ξέρει πράγματα για την Μουνικα που οι άλλοι δεν ξέρουν.Τώρα ο anopetranona012(νεος,1 μύνημα) έχει εντυπωσιαστεί.Ο θείος είναι περήφανος.
Συμμετέχει σε όλα τα περι σεξ θέματα,το παίζει διακριτικός,ευγενικός,εμπειρος,ρωτάει ότι θέλει με δήθεν ευγένεια που στην πραγματικότητα είναι γλίτσα.Πλατς πλουτς..
Όταν εμφανιστεί καινουρια γυναίκα στο site λιγουριάζει αλλά δεν το θέλει.Αυτό που θέλει είναι να δείξει καλογαμιάς,φίλος της Μουνικας,οτι κάνει παρτούζες με παντρεμένες (οι οποίες τον παρακαλάνε να τις γαμήσει)και διακριτικός.Συνήθως επιτίθεται στις Ελλεεινίδες αλλά στην πραγματικότητα είναι απίστευτος λίγουρας.Είναι κοντός ,χοντρός,με μικρή καράφλα και τα λίγα μαλλιά του πρέπει να είναι λαδωμένα.Γαμάει μόνο μπάζα,είναι παντρεμένος,έχει παιδιά και έχει κληρονομήσει μεγάλη προίκα..Δεν είναι μυστήριος,είναι πολύ προβλέψιμος και σε λίγο θα εμφανιστεί να με περιγράψει ως αντίποινα και καλά.Μόλις με περιγράψει ο θείος(ένα απο τα 10 νικ που έχω στον νου μου),θα συμπληρώσουν με αστειάκια και υποννοούμενα οι υπόλοιποι 9 .
[/quote]

AAXAXAXAXAXA
:2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λένε, ότι αν φοράς μεγάλο νούμερο παπούτσι.....την έχεις μεγάλη.
(Βγαίνει τώρα κάποιο νόημα?) :S

ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ! ΚΑΛΟ!

Σωστό κι αυτό. Μου το έχουν πει ότι μετρούν έτσι...

Αλλού το πήγαινα βέβαια. Πόση σημασία να έχει κάτι που ΕΓΩ δεν δίνω σημασία.

Τί να κρίνουν; Άμα είναι γυαλισμένα, μη φθαρμένα κτλ ότι εγώ είμαι προσεκτικός; Και άμα δεν είναι έτσι ότι είμαι λέτσος;  :think:

Να μας πει και η caterpillar που μπήκε...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ! ΚΑΛΟ!

Σωστό κι αυτό. Μου το έχουν πει ότι μετρούν έτσι...

Αλλού το πήγαινα βέβαια. Πόση σημασία να έχει κάτι που ΕΓΩ δεν δίνω σημασία.

Τί να κρίνουν; Άμα είναι γυαλισμένα, μη φθαρμένα κτλ ότι εγώ είμαι προσεκτικός; Και άμα δεν είναι έτσι ότι είμαι λέτσος;  :think:

Να μας πει και η caterpillar που μπήκε...

ναι με την πατουσα το μετραμε. τα χομπιτ πρεπει να την εχουν ισα με το μποι τους :P

αναλογα τα γουστα ρε. το σκαρπινι με ξενερωνει. δε μ'αρεσει να εχω γκομενο καποιον που φοραει σκαρπινι, τοσο απλο :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Aτόνησε τελευταία το θρεντ.
gl και άλι μπράβο για τα νέα ποστ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αναλογα τα γουστα ρε. το σκαρπινι με ξενερωνει. δε μ'αρεσει να εχω γκομενο καποιον που φοραει σκαρπινι, τοσο απλο :2funny:

Γουστάρεις τις μπότες από κροκόδειλο του dimitrakis29??? :bounce:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι με την πατουσα το μετραμε. τα χομπιτ πρεπει να την εχουν ισα με το μποι τους :P

ενώ το μοκασίνι που η τρακτερωτή σόλα συνεχίζει και ανεβαίνει μέχρι πίσω στην φτέρνα του παπουτσιού είναι πολύ καλύτερο :jerking:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.087
Πόντοι
1.206
το σκαρπινι ειναι το πιο ασχημο παπουτσι οντως

ειναι το αντιστοιχο της γυναικειας μπαλαρινας

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ενώ το μοκασίνι που η τρακτερωτή σόλα συνεχίζει και ανεβαίνει μέχρι πίσω στην φτέρνα του παπουτσιού είναι πολύ καλύτερο :jerking:

μπορω να μισω πολλα παπουτσια, απλα ειπα το χειροτερο :dancing:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Ανδρική γόβα ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το σκαρπινι ειναι το πιο ασχημο παπουτσι οντως

ειναι το αντιστοιχο της γυναικειας μπαλαρινας

σκαρπίνι προφανώς εννοείτε το επίσημο-κυριλέ παπούτσι

και τι θα φορέσει ο άλλος ρε με το κοστούμι;αθλητικά ή all star; (προσωπική γνώμη,τα all star με κοστούμι κάποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ μπορούσαν να το υποστηρίξουν, όμως μετά από όταν το λάνσαρε ο Λαζόπουλας στο τσαντίρι ξεφτυλίστηκε σαν στυλ :jerking: )

αν το σκαρπίνι δεν είναι πολύ γυαλιστερό, δεν υπάρχει πρόβλημα, αντιθέτως είναι 100% αντρικό αξεσουάρ

από κει και πέρα υπάρχουν διάφορα σχέδια και ποιότητες: άλλα σε κάνουν να τραβάς τις πουτσότριχές σου και άλλα να υποβάλεις τα σέβη σου :sunglasses:

μην τα ισοπεδώνετε όλα ρε :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

και τι θα φορέσει ο άλλος ρε με το κοστούμι;αθλητικά ή all star; (προσωπική γνώμη,τα all star με κοστούμι κάποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ μπορούσαν να το υποστηρίξουν, όμως μετά από όταν το λάνσαρε ο Λαζόπουλας στο τσαντίρι ξεφτυλίστηκε σαν στυλ :jerking: )

αν το σκαρπίνι δεν είναι πολύ γυαλιστερό, δεν υπάρχει πρόβλημα, αντιθέτως είναι 100% αντρικό αξεσουάρ

από κει και πέρα υπάρχουν διάφορα σχέδια και ποιότητες: άλλα σε κάνουν να τραβάς τις πουτσότριχές σου και άλλα να υποβάλεις τα σέβη σου :sunglasses:

:thumbsup:

P.S.Δε φοράω σκαρπίνια.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Υπάρχουν αρκετά "επίσημα" (ή κυριλέ, όπως τα ονομάζεις) ανδρικά παπούτσια. Το σκαρπίνι είναι ένα από αυτά και είναι πάντα δετό.  ;)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.087
Πόντοι
1.206

δεν φοραω κοστουμι  :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και τότε ο αρχικός μας τύπος  μεταλλάσσεται σε τύπο ΠΟΡΕΤΣΑΝΟ. Θες η τεστοστερόνη που έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στο νευρικό του σύστημα , θες ο καφές; Από τούδε όλα τα ραντευού θανάτου δίνονται πορετσάνο και αν δεν δοθούν πορετσάνο, στανταράκι περνάς πριν και μετά από κει για να βγάλεις φωτογραφία αναμνηστική. Κλασσική έκφραση πλέον «σε μένα το είπες αυτό ρε μουνάκι; Αύριο πορετσάνο στις 12 το βράδυ» . Τώρα μένει να βρούμε και το πορετσάνο της Θεσσαλονίκης μας επιτέλους να έχουμε και εμείς ένα σημείο αναφοράς ..

:2funny: Πολύ γέλιο, δυνατό μυαλό η ερι, κρίμα που έφυγε αλλά μάλλον κάνει παρέα με 'άλλα' :cheesy: άτομα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λένε, ότι αν φοράς μεγάλο νούμερο παπούτσι.....την έχεις μεγάλη.
(Βγαίνει τώρα κάποιο νόημα?) :S
Δεν παιζει για το παπουτσι αυτο...Εννοει ο ποιητης οτι το παπουτσι (και το ρολοι) δειχνουν οικονομικο στατους ή στυλ με αποψη. Σημερα βεβαια με τοσες μαιμουδες μαλλον δεν ισχυει....Μαζι με το παπουτσι και το ρολοι, ειναι και το αυτοκινητο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
http://[URL unfurl="true"]www.parliament.gr/kontos/PHOTO-AUGUST.jpg[/img[/URL]]

Αυτός ο τύπος απλώνεται σιγά σιγά στο site σαν ιος..Είναι χαρακτηριστικός τύπος,μιλάει στον πληθυντικό,είναι γλοιώδης,βαρετός,εμετικός,σαλιαρης και το παίζει μορφωμένος.Σίγουρα ακούει μόνο Πάριο.Είναι ο τύπος που όταν μιλάει η Βαλβίδα περι vegan θα πεταχτεί να της πει "όλα τα κρέατα νηστευεις?"Είναι το κορυφαίο αστείο του αυτό..Πετάγονται στα καπάκια  και οι συνάδελφοι του θειοι και γελάνε όλοι μαζί με υποννοούμενα σεξουαλικά για καρότα και αγγούρια σαν αυτά που έκαναν κάτι θειοι στα γλέντια όταν είμασταν πιτσιρίκια.
Είναι ο τύπος που έχει αναπτύξει πολύ προσωπικές σχέσεις με πουτάνες και όταν γίνεται ερώτηση " που χάθηκε η Μούνικα η ΜΟλδαβη απο Φυλής 222.5 άνω" απο τον anopetranona012 (νέος,0 μυνηματα) ,θα πεταχτεί ο χλεχλές και θα απαντήσει.Διότι αυτός ξέρει.Μίλησε χθες.Είναι φίλος της Μουνικας.Οταν την γαμαει αυτος ,η Μουνικα ικανοποιείται.Η Μουνικα του λέει τα μυστικά της .Ειναι περηφανος που είναι φίλος της Μουνικας,που ξέρει πράγματα για την Μουνικα που οι άλλοι δεν ξέρουν.Τώρα ο anopetranona012(νεος,1 μύνημα) έχει εντυπωσιαστεί.Ο θείος είναι περήφανος.
Συμμετέχει σε όλα τα περι σεξ θέματα,το παίζει διακριτικός,ευγενικός,εμπειρος,ρωτάει ότι θέλει με δήθεν ευγένεια που στην πραγματικότητα είναι γλίτσα.Πλατς πλουτς..
Όταν εμφανιστεί καινουρια γυναίκα στο site λιγουριάζει αλλά δεν το θέλει.Αυτό που θέλει είναι να δείξει καλογαμιάς,φίλος της Μουνικας,οτι κάνει παρτούζες με παντρεμένες (οι οποίες τον παρακαλάνε να τις γαμήσει)και διακριτικός.Συνήθως επιτίθεται στις Ελλεεινίδες αλλά στην πραγματικότητα είναι απίστευτος λίγουρας.Είναι κοντός ,χοντρός,με μικρή καράφλα και τα λίγα μαλλιά του πρέπει να είναι λαδωμένα.Γαμάει μόνο μπάζα,είναι παντρεμένος,έχει παιδιά και έχει κληρονομήσει μεγάλη προίκα..Δεν είναι μυστήριος,είναι πολύ προβλέψιμος και σε λίγο θα εμφανιστεί να με περιγράψει ως αντίποινα και καλά.Μόλις με περιγράψει ο θείος(ένα απο τα 10 νικ που έχω στον νου μου),θα συμπληρώσουν με αστειάκια και υποννοούμενα οι υπόλοιποι 9 .
[/quote]

Εκλεκτή Αλίντισσα.

Επειδή είμαι όντως ιδιαίτερα προβλέψιμος θα σας απαντήσω. Παραδέχομαι, ότι σημειώσατε αρκετή επιτυχία στην περιγραφή της εμφάνισής μου. Πράγματι έχω ύψος 1,54 και ζυγίζω 139 κιλά. Το μόνο που δεν μαντέψατε ορθά είναι η μικρή καράφλα. Ομολογώ ότι δεν έχω καθόλου μαλλιά. (Λυπάμαι που σας χαλάω το πολύ σικάτο χτένισμα "λαδοσαλιγκάρι" που μου προσάπτεται).

Αλλά και στα υπόλοιπα έχετε δίκιο. Ακούω μόνο Πάριο, τον επονομαζόμενο τραγουδιστή "του έρωτα και της αγάπης", άντε και στο "τσακίρ" κέφι Γονίδη. Παντρεύτηκα την κόρη του αφεντικού (μεγαλοκρεατέμπορας) για την προίκα της (σώγαμπρος όπως σωστά γράψατε) και έχω τρία παιδιά. Δυστυχώς έχω βάσιμες υποψίες ότι δεν είναι όλα δικά μου και είμαι πολύ δειλός (αυτό σας ξέφυγε)  για να προφέρω μπροστά στην γυναίκα μου τις λέξεις "τεστ" και "DNA" σε μια ενιαία πρόταση.

Την Μούνικα δεν την ξέρω, αλλά δηλώνω υπερήφανος για την γνωριμία μου και τις καθημερινές επαφές μου με όλες τις υπόλοιπες από τότε που πέθανε το αφεντικό και κληρονόμησα την επιχείρηση. Όσο ζούσε δεν τολμούσα να κάνω τίποτα. Είμαι πραγματικά η επιτομή του γλοιώδους και εμετικού όντος.

Δυστυχώς, λόγω του μικρού μεγέθους του μορίου μου (αυτό ξεχάσατε να το αναφέρετε ή δεν το αναφέρατε εσκεμμένα για να μην με μειώσετε περισσότερο και σας ευχαριστώ για την μεγαλοψυχία που μου δείχνετε), δεν μπορώ να τις ικανοποιήσω και καταλήγω να συνουσιάζομαι μόνο με "μπάζα", όπως σοφά μαντέψατε. (Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα άλλωστε). Έτσι καταλήγω στο να βγάζω τα "απωθημένα" μου πάνω στην Βελούδω και στα άλλα αξιότιμα θηλυκά μέλη του παρόντος ισοτόπου, που ενδόμυχα όμως..... ποθώ απεγνωσμένα.

Δεν θα προσπαθήσω να σας περιγράψω ως αντίποινα, γιατί όπως πολύ σωστά γράψατε  στην πραγματικότητα δεν είμαι μορφωμένος αλλά, το "παίζω" και όπως είναι φυσικό (της αμορφωσιάς) επακόλουθο, θα αποτύχω οικτρά.

Ως εκ τούτου. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από όλον τον γυναικείο πληθυσμό της υφηλίου για τα δεινά που του προκάλεσα και συνεχίζω να προκαλώ με την ύπαρξή μου.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ τα μάλα για την κολακευτική φωτογραφία που συνοδεύει την περιγραφή σας. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ πιο άσχημος στην όψη.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ τα μάλα για την κολακευτική φωτογραφία που συνοδεύει την περιγραφή σας. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ πιο άσχημος στην όψη.

Γιατί κυκλοφορείς αξούριστος. Αν σουλουπωθείς, θα σε βλέπει με άλλο "μάτι"! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom