Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κατηγορία " :birdman: "

ξeκίνησε από το παρεάκι Gl-baros-stam-wolfakis-nwntas μεταξύ αστείου και σοβαρού...ατάκες με σήμα κατατεθέν τον birdman...

αποτέλεσμα....?  έγινε μόδα....!

όταν όλοι σταματούν εμείς συνεχίζουμε :headbang2:

:birdman:

Διαμαρτύρομαι εντόνως...εγώ το πρωτοέκανα μόδα :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κατηγορια μελος ο δηθεν και καλα παντρεμενος.....ειναι παντρεμενος ή ετσι ισχυριζεται...διαγει ομαλο κοινωνικο και οικογενειακο βιο μετα της συνευνης του αλλα δεν εχει ακομα παιδια....ευτυχως για να μην τροφοδοτει μελλοντικeς κλωνοεκπομπες τυπου χατζηβασιλειου...αν και εχει παντρευτει και πρεπει να δουλευει σε δυο δουλειες για να τα φερνει περα ή εχει τις γνωστες αγγαριες να ικανοποιει σεξουαλικα το κητος που φορτωθηκε για να παρει την περιουσια του πεθερου εν τουτοις βρισκει αφθονο χρονο και διαθεση να ασχοληθει με ενα σαιτ που του μαθε ο μικρος και ανυπαντρος ακομα ξαδερφος του.....φτιαχνει λοιπον ενα νικ με ολοκληρο το ονοματεπωνυμο του και την χρονολογια γεννησης και μπαινει...παραλληλά δεν αρκειται στο να διαβαζει αλλα γραφει εν ειδει ημερολογιου καταστρωματος ολες τις σεξοπεριπετειες του εντος μπουρδελοελλαδος αλλα και στο εξωτερικο....αγαπημενος του προορισμος η ταιλανδη οταν βγαινει εκτος συνορων για δηθεν συνεδρια επαγγελματικα...ο εν λογω κυριος συντομα γινεται ενας μικρος σταρ του σαιτ αλλα εχει δυο μικρα μειονεκτηματα...πρωτον δεν ξερει τι ειναι κουκις και διαγραφη ιστορικου στον υπολογιστη και δευτερον και κυριοτερο εχει και αλλα εξυπνα φιλαρακια πισω απο το πληκτρολογιο ιδια με αυτον...εν τελει αποκαλυπτεται η καριερα του λοιπον ενα βραδυ που κοιμαται πανω στον υπολoγιστη απο την πολλη κουραση και εδω αρχιζουν δυο σεναρια....

διαλεγετε οποιο θελετε για τελος της ιστοριας...

α)η γυναικα του μπαινει ως αντρας και αφου ψαρεψει λιγο τι γινεται τον κανει διαδικτυακο ρεντικολο....δεν τον χωριζει απλα τον ξεφτιλιζει σε ολους λεγοντας ποσο κακος γαμιας και αχρηστος τεμπελης ειναι ενω δεν παραλειπει να μας δωσει πληροφοριες και για το μεγεθος του πεους του....
β)ο συζυγος πεφτει θυμα αγριου ξυλοδαρμου και μεταφερεται στο ΚΑΤ οπου του παρεχεται νοσηλεια με δαπανη του σαιτ βασει ειδικης ασφαλιστικης δικλειδας και συμφωνιας για τα παντρεμενα μελη.....φυσικα χωριζουν και το δικαστηριο τον καταδικαζει σε διατροφη εξεταζοντας και τους σκληρους δισκους που εχει απο την εποχη αλεξ.....η συζυγος μπαινει με αλλο νικ και ψαχνει νεο ταιρι παιζοντας το πολυποθητο μιλφ....

Επισκέπτης
Που είναι αυτός ο "Νikolas ta pinw" και ο Νώντας στην παλιά του μορφή..Εκαναν κάτι περιγραφές απιστευτες. :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Που είναι αυτός ο "Νikolas ta pinw" και ο Νώντας στην παλιά του μορφή..Εκαναν κάτι περιγραφές απιστευτες. :rockon: :rockon: :rockon:
Και ο Gl  :-* τα λέει καλάααααα όμως :rockon: :rockon:

βρειτε την διαφορα στα δυο μηνυματα και κερδιστε...... :grin: :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Κατηγορία  Αστροσυλλέκτης ή  Αστρολάβος  ( Λέω ότι μου ρθει να έχω Post να γίνω τιμημένος )

Τι λέτε κύριε gl ?  Το δέχεστε σαν τύπο μέλους ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Κατηγορία  Αστροσυλλέκτης ή  Αστρολάβος  ( Λέω ότι μου ρθει να έχω Post να γίνω τιμημένος )

Τι λέτε κύριε gl ?  Το δέχεστε σαν τύπο μέλους ?
αυτος που λες μεχρι παλιος φτανει μονο....ο παλιος που ειναι και αλλιως....πχ πλεζουρας,περσονας κλπ......μετα επειδη δεν τον κανουν τιμημενο επειδη δεν πηγε πολυ σε μπουρδελα εσχατως ή επειδη βριζει τον αδμιν ή επειδη σκοτωσε παλια στον εμφυλιο τον μπατζανακη του ξαδερφου του γιου του θειου ενος μονδ παει και βαζει μονος του τον συμπληρωματικο τιτλο τιμημενος ενιοτε σε αλλη γλωσσα να μην τον καταλαβαινουν ολοι πχ заслуженный Почетный κλπ... :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
Εάν κατάλαβα καλά , μπορεί σε αυτή την περίπτωση να γράφει μόνος του  заслуженный Почетный  αλλά πρόκειται για  Онан .

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.parliament.gr/kontos/PHOTO-AUGUST.jpg[/img[/URL]]

Αυτός ο τύπος απλώνεται σιγά σιγά στο site σαν ιος..Είναι χαρακτηριστικός τύπος,μιλάει στον πληθυντικό,είναι γλοιώδης,βαρετός,εμετικός,σαλιαρης και το παίζει μορφωμένος.Σίγουρα ακούει μόνο Πάριο.Είναι ο τύπος που όταν μιλάει η Βαλβίδα περι vegan θα πεταχτεί να της πει "όλα τα κρέατα νηστευεις?"Είναι το κορυφαίο αστείο του αυτό..Πετάγονται στα καπάκια  και οι συνάδελφοι του θειοι και γελάνε όλοι μαζί με υποννοούμενα σεξουαλικά για καρότα και αγγούρια σαν αυτά που έκαναν κάτι θειοι στα γλέντια όταν είμασταν πιτσιρίκια.
Είναι ο τύπος που έχει αναπτύξει πολύ προσωπικές σχέσεις με πουτάνες και όταν γίνεται ερώτηση " που χάθηκε η Μούνικα η ΜΟλδαβη απο Φυλής 222.5 άνω" απο τον anopetranona012 (νέος,0 μυνηματα) ,θα πεταχτεί ο χλεχλές και θα απαντήσει.Διότι αυτός ξέρει.Μίλησε χθες.Είναι φίλος της Μουνικας.Οταν την γαμαει αυτος ,η Μουνικα ικανοποιείται.Η Μουνικα του λέει τα μυστικά της .Ειναι περηφανος που είναι φίλος της Μουνικας,που ξέρει πράγματα για την Μουνικα που οι άλλοι δεν ξέρουν.Τώρα ο anopetranona012(νεος,1 μύνημα) έχει εντυπωσιαστεί.Ο θείος είναι περήφανος.
Συμμετέχει σε όλα τα περι σεξ θέματα,το παίζει διακριτικός,ευγενικός,εμπειρος,ρωτάει ότι θέλει με δήθεν ευγένεια που στην πραγματικότητα είναι γλίτσα.Πλατς πλουτς..
Όταν εμφανιστεί καινουρια γυναίκα στο site λιγουριάζει αλλά δεν το θέλει.Αυτό που θέλει είναι να δείξει καλογαμιάς,φίλος της Μουνικας,οτι κάνει παρτούζες με παντρεμένες (οι οποίες τον παρακαλάνε να τις γαμήσει)και διακριτικός.Συνήθως επιτίθεται στις Ελλεεινίδες αλλά στην πραγματικότητα είναι απίστευτος λίγουρας.Είναι κοντός ,χοντρός,με μικρή καράφλα και τα λίγα μαλλιά του πρέπει να είναι λαδωμένα.Γαμάει μόνο μπάζα,είναι παντρεμένος,έχει παιδιά και έχει κληρονομήσει μεγάλη προίκα..Δεν είναι μυστήριος,είναι πολύ προβλέψιμος και σε λίγο θα εμφανιστεί να με περιγράψει ως αντίποινα και καλά.Μόλις με περιγράψει ο θείος(ένα απο τα 10 νικ που έχω στον νου μου),θα συμπληρώσουν με αστειάκια και υποννοούμενα οι υπόλοιποι 9 .

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
oι "osooso" και "the saint" μιλάνε στον πληθυντικό, αλλά ο πρώτος λαμβάνει μέρος μόνο σε πολιτικού ενδιαφέροντος συζητήσεις ενώ ούτε ο δεύτερος΄έχει και τόσο ενεργή πορνοσυμμετοχή... :huh:

ο τύπος που φωτογραφίζεις πάντως, δεν μιλάει στον πληθυντικό νομίζω :huh:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η λεπτομέρεια που συνήθως προσέχουν οι γυναίκες (εκτός από το πορτοφόλι), είναι τα παπούτσια.....! :-*

Πόσο μαλακία μου φαίνεται αυτό να ξέρατε...

Να κρίνεις τον άλλον από το παπούτσι...

Πόση σημασία θα μπορούσε να έχει;

Τί συμπέρασμα θα μπορούσε να βγάλει κανείς από αυτό;  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom