gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
1580 την εβδομαδα....και για καθε σεντονι ή κριτικη 100 ευρω εξτρα....Πόσα παίρνεις;![]()
1580 την εβδομαδα....και για καθε σεντονι ή κριτικη 100 ευρω εξτρα....Πόσα παίρνεις;![]()
τι δεν κανεις ουτε ενα σεντονακι δωρο στο σαιτ?? :o1580 την εβδομαδα....και για καθε σεντονι ή κριτικη 100 ευρω εξτρα....![]()
![]()
Θα μπορούσεand guess what...its not about you.....![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ είμαι?εδω εχει υποκατηγοριες....
-οι παλιες που ηταν εδω απο περσι και που μονιμως σπανε καρυδια στους μπουρδελιαρηδες για τις αποψεις τους περι ερωτα,ανθρωπινων σχεσεων,σεξ,σχεσεων των δυο φυλων κλπ
-οι καινουριες που ειναι ιδιες με τις παλιες απλα γραφαν και σε αλλα φορουμ πριν ερθουν εδω
-οι μιλφ που το παιζουν πιο απελευθερωμενες αλλα ειναι απλα η φυσικη εξελιξη των προηγουμενων δυο κατηγοριων που απλα μειναν στο ραφι...
ειπαμε αυτες ειναι οι αρχικες φυλες....μπορει να εισαι και επιμειξια....γενικα ομως εκει εισαι...ναι...Εδώ είμαι?![]()
Εδώ είμαι?![]()
εσυ δεν θα μεινεις στο ραφι αφου θα σε παντρευτω γω![]()
εσυ ρε γουλφακη που σκατα εισαι;δεν σε βρισκω....μαλλον εισαι στην επομενη μεγαλη κατηγορια....εσυ δεν θα μεινεις στο ραφι αφου θα σε παντρευτω γω![]()
εχεις σκεφτει για κουμπαρο???εσυ δεν θα μεινεις στο ραφι αφου θα σε παντρευτω γω![]()
καποιος απο τους αντμιν του σαιτ στο οποιο εγεινε το κονε. τι λες για τον αντι?εχεις σκεφτει για κουμπαρο???
βασικα για τον εαυτο μου μιλουσα αλλα δεν εχω πρτοβλημα να ειναι και ο αδμιν!καποιος απο τους αντμιν του σαιτ στο οποιο εγεινε το κονε. τι λες για τον αντι?
εσυ ρε γουλφακη που σκατα εισαι;δεν σε βρισκω....μαλλον εισαι στην επομενη μεγαλη κατηγορια....
οι ανενταχτοι του σαιτ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΛΟΥ ΣΤΑ ΒΕ-ΣΕ.....
εκθεση εγραφες στο σχολειο;συμπληρωσε στις τελιτσες δυο λογια για σενα....![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις σκεφτει για κουμπαρο???