Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οι γυφτοι του σαιτ.....καθε μερα ανοιγουν θεμα για το να πεσουν οι τιμες και μας ζαλιζουν τα αρχιδια λες και εμεις ειμαστε υπερ του να ανεβουν οι τιμες...ειναι καλα παιδια βεβαια και θελουν το γενικο καλο μας...ειναι επιμονοι στις αρχες και τους αγωνες τους για φτηνοτερο μουνι αν και συνηθως τα ελατηρια τους ειναι ταπεινα γιατι ειναι πολλοι σπαγγοι απλα και δεν εχουν ιδεολογικο υποβαθρο και δεν πιστευουν στην παλη των ταξεων....αν διαθεταν και τα τελευταια δυο χαρακτηριστικα η ιωβεια υπομονη τους απεναντι στην καζουρα των αλλων μελων και η επιμονη τους στα δικαια αιτηματα τους θα τους εκανε να μοιαζουν με τους κνιτες συμφοιτητες μας....προς το παρον θυμιζουν τους συνδικαλιστες της ΓΣΕΕ.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εδω εχει υποκατηγοριες....
 -οι παλιες που ηταν εδω απο περσι και που μονιμως σπανε καρυδια στους μπουρδελιαρηδες για τις αποψεις τους περι ερωτα,ανθρωπινων σχεσεων,σεξ,σχεσεων των δυο φυλων κλπ
 -οι καινουριες που ειναι ιδιες με τις παλιες απλα γραφαν και σε αλλα φορουμ πριν ερθουν εδω
 -οι μιλφ που το παιζουν  πιο απελευθερωμενες αλλα ειναι απλα η φυσικη εξελιξη των προηγουμενων δυο κατηγοριων που απλα μειναν στο ραφι...
Εδώ είμαι? :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εσυ δεν θα μεινεις στο ραφι αφου θα σε παντρευτω γω :grin:
εσυ ρε γουλφακη που σκατα εισαι;δεν σε βρισκω....μαλλον εισαι στην επομενη μεγαλη κατηγορια....

οι ανενταχτοι του σαιτ........

εκθεση εγραφες στο σχολειο;συμπληρωσε στις τελιτσες δυο λογια για σενα.... :birdman: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
εγώ πού είμαι; :crazy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

[move] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλως τα αρχιδια μας τα δυο.... :grin: :grin: :grin: :grin: :birdman:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
καποιος απο τους αντμιν του σαιτ στο οποιο εγεινε το κονε. τι λες για τον αντι?
βασικα για τον εαυτο μου μιλουσα αλλα δεν εχω πρτοβλημα να ειναι και ο αδμιν!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
εσυ ρε γουλφακη που σκατα εισαι;δεν σε βρισκω....μαλλον εισαι στην επομενη μεγαλη κατηγορια....

οι ανενταχτοι του σαιτ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΛΟΥ ΣΤΑ ΒΕ-ΣΕ :birdman:.....

εκθεση εγραφες στο σχολειο;συμπληρωσε στις τελιτσες δυο λογια για σενα.... :birdman: :grin: :grin: :grin:

εχεις σκεφτει για κουμπαρο???

ναι...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470