Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
e nai re ελτζι αλλα δεν ταιριαζω σε καμμια κατηγορια γυναικων απο αυτες που εχεις. :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Re-edit gl με 1-2 nicknames ανά κατηγορία.
οχι γιατι μετα θα μπω στην αλλη κατηγορια που ξεχασα....ρουφιανοι του σαιτ.....

επισης μια αλλη σεβαστη κατηγορια ειναι οι γκαντεμηδες του σαιτ στην οποια ειμαι ιδρυτικο μελος με επιτιμο τον βαρουλη...ειναι αυτοι που θα σου πουν καλημερα και θα πιασει τοπο...αυτοι που θα υποκαταστησουν επαξια τον παπα και την μαυρη γατα της γειτονιας στα φορουμ...θα σου πουν καλα να περασεις και δεν θα σου σηκωθει,θα σου ευχηθουν καλο δρομο και θα σου φυγει η ζαντα στην λακουβα,θα σου ευχηθουν καλη μερα στην δουλεια και το βραδυ θα εισαι εγγεγραμμενος στον ΟΑΕΔ....

αρχηγος της φυλης και τοτεμ της  πλεον ειναι ο ακατανομαστος :grin: :grin: :grin:

%CE%92%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84_%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82.jpg

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κατηγορία παρακολουθώ καιρό το σάιτ(12 μέρες,1 ώρα και 20 λεπτά)
Χαρακτηριστικό παράδειγμα παρακάτω ο φίλος "ενοχές"(το αναγραμμάτισα λίγο)
"Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές!
Παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό,αλλά μόλις πρόσφατα έγινα μέλος και είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ.
Μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν που έφτασε στο τέλος της 10 μέρες πριν, θέλω να κάνω ένα ιδιαίτερο δώρο στον εαυτό μου.
Μιας και δεν ζω Αθήνα όμως δεν είμαι μέσα στα κόλπα και δεν ξέρω πολλά για τις επικείμενες αφίξεις...
Μέχρι τώρα έχω πάρει 4-5 κοπέλες, 2 πολύ καλές (Louise Black & Abbey Delacroix) και τις άλλες αδιάφορες.
Τώρα σκοπεύω να είμαι στην Αθήνα την περίοδο 22-25 Νοεμβρίου. Παίζει τίποτα καλό;

ΥΓ: Γουστάρω πάρα πολύ τη Σάλυ, αλλά δεν ξέρω αν παίζει ακόμα, στο φόρουμ πάντως είδα review από το Μάρτιο...

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας."

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φυσικα επειδη ειναι πολυ παλιες οι φυλες της μεσης γης του μπου εχουν γινει και οι απαραιτητες επιμειξιες...ετσι πολλα νεα μελη δεν εντασσονται σε μια κατηγορια-φυλη αλλα εχουν τα αναμικτα χαρακτηριστικα των προγονων τους....

ετσι εχουμε πολλους και καθε ειδους συνδυασμους που συμβαλλουν στην ποικιλομορφια του σαιτ και την εξελιξη των ειδων κατα δαρβινο...

ενδεικτικα αναφερω οτι εχουμε τιμημενους κλωνους,τιμημενους γκαντεμηδες,κουλτουριαρηδες μασαζοπληκτους,πολιτικους χουλιγκανους,νταβαδες μοντς,πουτανες που ειναι και γυναικες,γυναικες που ειναι και πουτανες,σωληνοπληκτους χουλιγκανους,πατεραδες μπουρδελιαρηδες,σφιχτες ενστολους ,κλωνους μπερντμεν :birdman:,αγαπουληδες σωληνοπληκτους,τσοντακηδες μοντς κλπ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κάνε και μια κατηγορία "κάνω απλά θόρυβο"

Επισκέπτης
φυσικα επειδη ειναι πολυ παλιες οι φυλες της μεσης γης του μπου εχουν γινει και οι απαραιτητες επιμειξιες...ετσι πολλα νεα μελη δεν εντασσονται σε μια κατηγορια-φυλη αλλα εχουν τα αναμικτα χαρακτηριστικα των προγονων τους....

ετσι εχουμε πολλους και καθε ειδους συνδυασμους που συμβαλλουν στην ποικιλομορφια του σαιτ και την εξελιξη των ειδων κατα δαρβινο...

ενδεικτικα αναφερω οτι εχουμε τιμημενους κλωνους,τιμημενους γκαντεμηδες,κουλτουριαρηδες μασαζοπληκτους,πολιτικους χουλιγκανους,νταβαδες μοντς,πουτανες που ειναι και γυναικες,γυναικες που ειναι και πουτανες,σωληνοπληκτους χουλιγκανους,πατεραδες μπουρδελιαρηδες,σφιχτες ενστολους ,κλωνους μπερντμεν :birdman:,αγαπουληδες σωληνοπληκτους,τσοντακηδες μοντς κλπ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα ρε γλ που βρισκεις τοσο οιστρο :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom