Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.552
- Πόντοι
- 12.056
οχι.εγω ειμαι ο κοντορεβυθουλης.
:o
Αυτη την φορα δε κερδισατε.Δηλαδή , γαμώ την ατυχία μου γαμώ , σε λάθος παραμύθι έπεσα ;
για σασ μπαριδακια
δε πιραζι που δε μ αγαπατε,
γο σασ γαποο πολι
Αυτη την φορα δε κερδισατε.
Προσπαθηστε ξανα.
ειμαι η ασχημη αδερφη που δε τς χωραει το γοβακι.Ξέρεις , πάντα μια επιθυμία μου ήταν να αναμείξω τελικά τα παραμύθια . Άρα , αν η νεράιδα , κάνει τα μάγια της και ορίσει με ένα βαθύ φιλί ο κοντορεβιθούλης να γίνει σταχτοπούτα , όλα διευθετούνται . Ένα βαθύ φιλί μας χωρίζει μόνο και όχι χιλιόμετρα ...
Ξέρεις , πάντα μια επιθυμία μου ήταν να αναμείξω τελικά τα παραμύθια . Άρα , αν η νεράιδα , κάνει τα μάγια της και ορίσει με ένα βαθύ φιλί ο κοντορεβιθούλης να γίνει σταχτοπούτα , όλα διευθετούνται . Ένα βαθύ φιλί μας χωρίζει μόνο και όχι χιλιόμετρα ...
ειμαι η ασχημη αδερφη που δε τς χωραει το γοβακι.
μη το παιδευεις.μονο η σταχτοπουτα φορουσε 37.
πηγαινετε να γκομενισετε στο οφ τοπικ.
γυρισα και εψαχνα δεκα σελιδες να πουμε.![]()
Δεν μίλησα για ψευδείς συμπεριφορές . Αλλά μέσα στον κάθε άνθρωπο υπάρχουν διάφορα πρόσωπα . Αυτά τα πρόσωπα , ανάλογα με το κατάλληλο περιβάλλον , εκφράζονται ή όχι . Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και στο σεξ , τον έρωτα κλπ.
Φιλε .... Τουλαχιστον η λουκριτια δεν βριζει οταν τις μιλαςΔεν χάνω το κουράγιο μου γλυκειά μου , η αγάπη όλα τα αλλάζει , και τις άσχημες αδερφές τις κάνει πανέμορφες ... Καληνύχτα ...
Φιλε .... Τουλαχιστον η λουκριτια δεν βριζει οταν τις μιλας
η οταν την ρωτας κατι
Στα πμ σου απανταει οπως εδω η σε βριζει σωρηδον υποβιβαζοντας σε ?
Φανταζομαι οτι της εχεις στειλει πμ..... με οτι αισθανεσαι
γτ???Λουκ τη...γάμησες λέμε
Πλάκα κάνω ρε(για το ευγενικόν φλερτ)
σορρυ ρε μολις ξυπνησα κ πινω καφε μπας κ παω δουλεια....Πλάκα κάνω ρε(για το ευγενικόν φλερτ)
Κι εγώ στη δουλειά πίνω καφέ αλλά σε λίγο θα πάω για... μασάζσορρυ ρε μολις ξυπνησα κ πινω καφε μπας κ παω δουλεια....![]()