Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χαζη εισαι? Καμακι σου κανει το παληκαρι πως του απαντας ετσι μονολεκτικα, μετα θα φταιει ο μεμος αμα σε λεει τυπικη ελληνιδα?  :-
οχι.

εντιτ:μονολεκτικα σημαινει μια λεξη.εγω εγραψα τρεις.και μαλιστα σε σειρα.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ο τυπος "ο φιλος μου ο λευτερακης"

http://[URL unfurl="true"]www.perizitito.gr/images/A/2353.jpg[/img[/URL]]

ο ντινος ηλιοπουλος του μπουρδελα.τβ...τυπος σεμνος σοβαρος και διακριτικος,θεωρει οτι ειναι μελος σε σαιτ [b]για τον αγοραιο ερωτα[/b]...

συμμετεχει μονο σε θρεντς σχετικα με ενημερωση για ιεροδουλες και οικους ανοχης οπου εκφραζεται με λογο που αντανακλα το μορφωση και το ηθος του

σ αυτα τα θρεντς συμμετεχουν κι οι 2-3 ακομα φιλοι του επισης μελη σε σε σαιτ [b]για τον αγοραιο ερωτα[/b] με τους οποιους συνδιαλεγεται,ανταλλασει αποψεις αλλα και και τους τσιγκλαει καθοτι ειναι και κατεργαρακος(χιχιχι!)(εδω ξερναμε και χεζουμε διαρροια ταυτοχρονα)

θα θελε να βγαλει με ταναλια τα νυχια των μελων που δημιουργουν θρεντς ασχετα με τον αρχικο σκοπο του ιστοτοπου και να τους ριξει αντιαρματικη ρουκετα στο κεφαλι,δε λεει τιποτα ομως καθως η συνειδηση του του λεει πως δεν ειναι πρεπον και μονο μεσω της δικης του σωστης στασης θα αποτελεσει παραδειγμα και προτυπο και θα συντελεσει στην αναβαθμιση του σαιτ( hmmm...well...GUESSS AGAIN NERD!!)

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny:

Μετά τις τελευταίες μπουρδίτσες ξεχωρίζει αυτό μαζί με κείνο της έρι για τον απόλυτο..
Για να ΄μαι ειλικρινής τους σκέφτηκα και εγώ αυτούς τους τύπους, αλλά δεν πίστεψα ότι θα τολμούσε να μιλήσει κανείς
για αυτήν την υπερτιμημένη κατηγορία..
:2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ετσι ειμαι...πολυ σοβαρη.

Ενδεχομένως τότε να είσαι λιγότερο σοβαρή (ή σοβαροφανής) στη ζωή σου έξω από εδώ . Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι αναπαράγεις  το ίδιο στυλάκι και εδώ μέσα …

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ενδεχομένως τότε να είσαι λιγότερο σοβαρή (ή σοβαροφανής) στη ζωή σου έξω από εδώ . Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι αναπαράγεις  το ίδιο στυλάκι και εδώ μέσα …
για ποιον λογο φιλτατε πιστευεις οτι αρεσκομαι σε ψευδεις συμπεριφορες εντος η εκτος του ιστοτοπου;

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
για ποιον λογο φιλτατε πιστευεις οτι αρεσκομαι σε ψευδεις συμπεριφορες εντος η εκτος του ιστοτοπου;

Δεν μίλησα για ψευδείς συμπεριφορές . Αλλά μέσα στον κάθε άνθρωπο υπάρχουν διάφορα πρόσωπα . Αυτά τα πρόσωπα , ανάλογα με το κατάλληλο περιβάλλον , εκφράζονται ή όχι . Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και στο σεξ , τον έρωτα κλπ. Εσύ μου δίνεις την εντύπωση , μπορεί εσφαλμένα , μονοδιάστατης γυναίκας ... Βέβαια , κατά βάθος δεν είσαι ... Ε, αυτό το βάθος σου μου αρέσει ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν μίλησα για ψευδείς συμπεριφορές . Αλλά μέσα στον κάθε άνθρωπο υπάρχουν διάφορα πρόσωπα . Αυτά τα πρόσωπα , ανάλογα με το κατάλληλο περιβάλλον , εκφράζονται ή όχι . Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και στο σεξ , τον έρωτα κλπ. Εσύ μου δίνεις την εντύπωση , μπορεί εσφαλμένα , μονοδιάστατης γυναίκας ... Βέβαια , κατά βάθος δεν είσαι ... Ε, αυτό το βάθος σου μου αρέσει ...
κατα βαθος δλδ τι πιστευεις οτι ειμαι;καμια χαζοχαρουμενη  απο αυτες που χασκογελανε ολη την ωρα ;βγαινοουν καθε μερα σε μπαρακια με"φιλους" και πινουν συνεχως;
τςτςτς...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
κατα βαθος δλδ τι πιστευεις οτι ειμαι;καμια χαζοχαρουμενη  απο αυτες που χασκογελανε ολη την ωρα ;βγαινοουν καθε μερα σε μπαρακια με"φιλους" και πινουν συνεχως;
τςτςτς...

Όχι , δεν το πιστεύω καθόλου αυτό .  Άλλωστε ένα τέτοιο βάθος δεν θα μου άρεσε . Αλλά πάντα μέσα μας υπάρχουν πράγματα που τα ανακαλύπτουμε με το πέρασμα του χρόνου . Νομίζω ότι είσαι περισσότερο πολύπλοκη από αυτό που δείχνεις και παραδέχεσαι  . Από μια μεριά , αστειεύομαι με την γόβα , από μια άλλη όμως όχι . Η γόβα είναι η πόρτα για έναν άλλο κόσμο . Και κάθε άντρας θέλει να μιλήσει γι' αυτό το κόσμο σε μια γυναίκα και βέβαια να της φορέσει , ο ίδιος , γόβες . Αυτό είναι πολύ ερεθιστικό ...
Επίσης έχεις ένα χιουμοράκι που μου αρέσει , γιατί είναι πάντα καλοπροαίρετο ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Όχι , δεν το πιστεύω καθόλου αυτό .  Άλλωστε ένα τέτοιο βάθος δεν θα μου άρεσε . Αλλά πάντα μέσα μας υπάρχουν πράγματα που τα ανακαλύπτουμε με το πέρασμα του χρόνου . Νομίζω ότι είσαι περισσότερο πολύπλοκη από αυτό που δείχνεις και παραδέχεσαι  . Από μια μεριά , αστειεύομαι με την γόβα , από μια άλλη όμως όχι . Η γόβα είναι η πόρτα για έναν άλλο κόσμο . Και κάθε άντρας θέλει να μιλήσει γι' αυτό το κόσμο σε μια γυναίκα και βέβαια να της φορέσει , ο ίδιος , γόβες . Αυτό είναι πολύ ερεθιστικό ...
Επίσης έχεις ένα χιουμοράκι που μου αρέσει , γιατί είναι πάντα καλοπροαίρετο ...
νομιζω οτι η κοπελα που θελεις ειναι η σταχτοπουτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom