SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
προφανως στην δευτερη δεδομενου οτι οντως κανεις απο τους δυο μας δεν εγραψε...
Εσύ , γιατί δεν έγραψες ;
προφανως στην δευτερη δεδομενου οτι οντως κανεις απο τους δυο μας δεν εγραψε...
γτ δε θελω...Εσύ , γιατί δεν έγραψες ;
γτ δε θελω...
απλα δε θελω.Δεν είχες την έμπνευση σ' αυτή τη φάση ή γενικά δεν εμπνέεσαι να γράφεις , ας πούμε , έτσι λίγο φευγάτα ;
και επισης η δευτερη ηταν ερωτησηπροφανως στην δευτερη δεδομενου οτι οντως κανεις απο τους δυο μας δεν εγραψε...
αλλο αυτο.και επισης η δευτερη ηταν ερωτηση![]()
![]()
![]()
απλα δε θελω.
οχι.χαζη εισαι? Καμακι σου κανει το παληκαρι πως του απαντας ετσι μονολεκτικα, μετα θα φταιει ο μεμος αμα σε λεει τυπικη ελληνιδα? :-
ο τυπος "ο φιλος μου ο λευτερακης"
http://[URL unfurl="true"]www.perizitito.gr/images/A/2353.jpg[/img[/URL]]
ο ντινος ηλιοπουλος του μπουρδελα.τβ...τυπος σεμνος σοβαρος και διακριτικος,θεωρει οτι ειναι μελος σε σαιτ [b]για τον αγοραιο ερωτα[/b]...
συμμετεχει μονο σε θρεντς σχετικα με ενημερωση για ιεροδουλες και οικους ανοχης οπου εκφραζεται με λογο που αντανακλα το μορφωση και το ηθος του
σ αυτα τα θρεντς συμμετεχουν κι οι 2-3 ακομα φιλοι του επισης μελη σε σε σαιτ [b]για τον αγοραιο ερωτα[/b] με τους οποιους συνδιαλεγεται,ανταλλασει αποψεις αλλα και και τους τσιγκλαει καθοτι ειναι και κατεργαρακος(χιχιχι!)(εδω ξερναμε και χεζουμε διαρροια ταυτοχρονα)
θα θελε να βγαλει με ταναλια τα νυχια των μελων που δημιουργουν θρεντς ασχετα με τον αρχικο σκοπο του ιστοτοπου και να τους ριξει αντιαρματικη ρουκετα στο κεφαλι,δε λεει τιποτα ομως καθως η συνειδηση του του λεει πως δεν ειναι πρεπον και μονο μεσω της δικης του σωστης στασης θα αποτελεσει παραδειγμα και προτυπο και θα συντελεσει στην αναβαθμιση του σαιτ( hmmm...well...GUESSS AGAIN NERD!!)
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Μετά τις τελευταίες μπουρδίτσες ξεχωρίζει αυτό μαζί με κείνο της έρι για τον απόλυτο..
Για να ΄μαι ειλικρινής τους σκέφτηκα και εγώ αυτούς τους τύπους, αλλά δεν πίστεψα ότι θα τολμούσε να μιλήσει κανείς
για αυτήν την υπερτιμημένη κατηγορία..
:2funny:
χαζη εισαι? Καμακι σου κανει το παλικαρι πως του απαντας ετσι μονολεκτικα, μετα θα φταιει ο μεμος αμα σε λεει τυπικη ελληνιδα? :-
απλα δε θελω.
ετσι ειμαι...πολυ σοβαρη.Πάντως , γεγονός είναι ότι ποτέ δεν σε έχω δει λίγο φευγάτη ... Πάντα συγκρατημένη και συγκροτημένη είσαι ...
ετσι ειμαι...πολυ σοβαρη.
για ποιον λογο φιλτατε πιστευεις οτι αρεσκομαι σε ψευδεις συμπεριφορες εντος η εκτος του ιστοτοπου;Ενδεχομένως τότε να είσαι λιγότερο σοβαρή (ή σοβαροφανής) στη ζωή σου έξω από εδώ . Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι αναπαράγεις το ίδιο στυλάκι και εδώ μέσα …
για ποιον λογο φιλτατε πιστευεις οτι αρεσκομαι σε ψευδεις συμπεριφορες εντος η εκτος του ιστοτοπου;
κατα βαθος δλδ τι πιστευεις οτι ειμαι;καμια χαζοχαρουμενη απο αυτες που χασκογελανε ολη την ωρα ;βγαινοουν καθε μερα σε μπαρακια με"φιλους" και πινουν συνεχως;Δεν μίλησα για ψευδείς συμπεριφορές . Αλλά μέσα στον κάθε άνθρωπο υπάρχουν διάφορα πρόσωπα . Αυτά τα πρόσωπα , ανάλογα με το κατάλληλο περιβάλλον , εκφράζονται ή όχι . Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και στο σεξ , τον έρωτα κλπ. Εσύ μου δίνεις την εντύπωση , μπορεί εσφαλμένα , μονοδιάστατης γυναίκας ... Βέβαια , κατά βάθος δεν είσαι ... Ε, αυτό το βάθος σου μου αρέσει ...
κατα βαθος δλδ τι πιστευεις οτι ειμαι;καμια χαζοχαρουμενη απο αυτες που χασκογελανε ολη την ωρα ;βγαινοουν καθε μερα σε μπαρακια με"φιλους" και πινουν συνεχως;
τςτςτς...
νομιζω οτι η κοπελα που θελεις ειναι η σταχτοπουτα.Όχι , δεν το πιστεύω καθόλου αυτό . Άλλωστε ένα τέτοιο βάθος δεν θα μου άρεσε . Αλλά πάντα μέσα μας υπάρχουν πράγματα που τα ανακαλύπτουμε με το πέρασμα του χρόνου . Νομίζω ότι είσαι περισσότερο πολύπλοκη από αυτό που δείχνεις και παραδέχεσαι . Από μια μεριά , αστειεύομαι με την γόβα , από μια άλλη όμως όχι . Η γόβα είναι η πόρτα για έναν άλλο κόσμο . Και κάθε άντρας θέλει να μιλήσει γι' αυτό το κόσμο σε μια γυναίκα και βέβαια να της φορέσει , ο ίδιος , γόβες . Αυτό είναι πολύ ερεθιστικό ...
Επίσης έχεις ένα χιουμοράκι που μου αρέσει , γιατί είναι πάντα καλοπροαίρετο ...
νομιζω οτι η κοπελα που θελεις ειναι η σταχτοπουτα.
οχι.εγω ειμαι ο κοντορεβυθουλης.Μπορεί να έχεις δίκιο ! Εσύ μητριά ή κακιασμένες αδερφές να σε βάζουν να κάνεις όλες τις δουλειές , είχες ποτέ ;