Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
μας κανει ολους υπερηφανους με το ταλεντο της τυπε μου!

Και είχε αναπτυχθεί εδώ μέσα club θαυμαστών της ; Και η Λουκρητία ήταν επιφυλακτική ; Αλλά , θα ήθελα να ακούσω αναλυτικότερα τη γνώμη της Λουκρητίας ...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Και είχε αναπτυχθεί εδώ μέσα club θαυμαστών της ; Και η Λουκρητία ήταν επιφυλακτική ; Αλλά , θα ήθελα να ακούσω αναλυτικότερα τη γνώμη της Λουκρητίας ...
σπεσιαλ κλαμπ τυπε, με αποκλειστικες φωτογραφιες απο το προσωπικο αρχειο του απολυτου....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σπεσιαλ κλαμπ τυπε, με αποκλειστικες φωτογραφιες απο το προσωπικο αρχειο του απολυτου....

εδω ολα για την ναταλι τυπε
φωτος απο περιοδικα αλλα και χωρις φωτοσοπ οπως λενε μερικες :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τύπος σιλβακι
Κοσμογκλερλ με τα όλα της.. Διαβάζει το πώς να κάνετε  φουρνέλο τον άντρα των ονείρων σας και κοιτάει το νινι της στον καθρέπτη να δει αν εχει τις προδιαγραφές που λεει τον κόσμο. Αναφωνεί με χαρά κουνώντας τα βυζιά (που δεν έχει)… μπας και της απαντήσει ο άντρας των ονείρων της. Την προσσεγγίζεις άνετα αν της πεις ότι εγω μανα μου δεν γαμάω σε μπουρδέλα απλά μπαίνω για χαβα. Ντύνεται με ρούχα που ποτε δεν της άρεσαν αλλα θέλει να φορέσει κάτι πρόστυχο και να βγει νουβο. Έχει συνέχεια απορίες σε εκνευριστικό βαθμό και σπαζεται γιατι δεν μαθαίνει τα κουτσομπολιά που λέγονται πίσω από τις οθόνες..Αν την πιάσει λογοδιάρροια την γάμησες . Κάνει πετικιούρ σκεπτόμενη τι να γράψει στο θρεντ της αλίντισσας. Αγαπημένης της διαφήμιση το μπες μπες μπες στα σαιτ που θες της κοσμοτε .Κάνει μπουκλες τα μαλλια σε γάμους, τις υπόλοιπες μέρες κυκλοφορεί με το ντεκαπαζ και κρυφογουστάρει τον γαμαι. Αν βαριέται τα βάζει με την λουκριτίτσα στο στυλ « τι κάνεις μωρή πάλι», παράλληλα βλέπει μανιωδώς μοδα μπας και μάθει να ντύνεται.

Υ.Γ κοιτάει τον κώλο της στον καθρέπτη κάθε μέρα και σκέπτεται να τον βάλω στο μπου;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
κουτσομπολιό λέγεται αυτό αλλά τεσπα, ακούγεται ωραίο κι έτσι  :grin:

Είπαμε , είσαστε λίγες εδώ μέσα , μη σας αποθαρρύνουμε κιόλας ... Αλλά , τελικά με τις αντοχές που έχετε αναπτύξει εδώ , τι να φοβόσαστε έξω ; Όταν περπατάτε στο δρόμο , τρίζει η άσφαλτος πια ;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχω ακούσει και τον χαρακτηρισμό "κοινωνικό ενδιαφέρον" για το κουτσομπολιό.

βεβαίως, όπως και "κοινωνικός σχολιασμός", "αγωνία για τα κοινωνικά δρώμενα", "ενδιαφέρον για τον πλησίον"  :rolleyes:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Άπό μια μικροσυζήτηση που είχα μαζί της , νομίζω ότι διαβάζει . Αλλά και συ φαίνεσαι να διαβάζεις ... Προλαβαίνεις ;
τυπε η κλασσικη Ελληνιδα γεννιεται ξεροντας τα παντα...

το διαβασμα ειναι για τους αλλους λεμε...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άπό μια μικροσυζήτηση που είχα μαζί της , νομίζω ότι διαβάζει . Αλλά και συ φαίνεσαι να διαβάζεις ... Προλαβαίνεις ;

έτς, χαίρομαι που φαίνεται η παιδεία και το ήθος μου από τις εκλεπτυσμένες και βαθυστόχαστες κουβέντες μου  :rockon:

Επισκέπτης
έτς, χαίρομαι που φαίνεται η παιδεία και το ήθος μου από τις εκλεπτυσμένες και βαθυστόχαστες κουβέντες μου  :rockon:
το tattoo που σου ειπα,το εκανες μωρη καριολα???
index.php

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom