ναι εχει παρει και ελληνικα γονιδια ειδικα στο υψος τυπε![]()
μπα δεν νομίζω..στο βλεμμα πρέπει να είναι τα Ελληνικά γονίδια..
το βλεμμα της αγελάδας δεν φεύγει με τίποτα!
ναι εχει παρει και ελληνικα γονιδια ειδικα στο υψος τυπε![]()
μας κανει ολους υπερηφανους με το ταλεντο της τυπε μου!
σπεσιαλ κλαμπ τυπε, με αποκλειστικες φωτογραφιες απο το προσωπικο αρχειο του απολυτου....Και είχε αναπτυχθεί εδώ μέσα club θαυμαστών της ; Και η Λουκρητία ήταν επιφυλακτική ; Αλλά , θα ήθελα να ακούσω αναλυτικότερα τη γνώμη της Λουκρητίας ...
Εσύ Βέλβι , τι λες για τη Ναταλί , πως τη βλέπεις σαν γυναίκα ;αααχαχα!!
αααχαχα!!
![]()
σπεσιαλ κλαμπ τυπε, με αποκλειστικες φωτογραφιες απο το προσωπικο αρχειο του απολυτου....
Και είχε αναπτυχθεί εδώ μέσα club θαυμαστών της ; Και η Λουκρητία ήταν επιφυλακτική ; Αλλά , θα ήθελα να ακούσω αναλυτικότερα τη γνώμη της Λουκρητίας ...
Τύπος σιλβακι
Κοσμογκλερλ με τα όλα της.. Διαβάζει το πώς να κάνετε φουρνέλο τον άντρα των ονείρων σας και κοιτάει το νινι της στον καθρέπτη να δει αν εχει τις προδιαγραφές που λεει τον κόσμο. Αναφωνεί με χαρά κουνώντας τα βυζιά (που δεν έχει)… μπας και της απαντήσει ο άντρας των ονείρων της. Την προσσεγγίζεις άνετα αν της πεις ότι εγω μανα μου δεν γαμάω σε μπουρδέλα απλά μπαίνω για χαβα. Ντύνεται με ρούχα που ποτε δεν της άρεσαν αλλα θέλει να φορέσει κάτι πρόστυχο και να βγει νουβο. Έχει συνέχεια απορίες σε εκνευριστικό βαθμό και σπαζεται γιατι δεν μαθαίνει τα κουτσομπολιά που λέγονται πίσω από τις οθόνες..Αν την πιάσει λογοδιάρροια την γάμησες . Κάνει πετικιούρ σκεπτόμενη τι να γράψει στο θρεντ της αλίντισσας. Αγαπημένης της διαφήμιση το μπες μπες μπες στα σαιτ που θες της κοσμοτε .Κάνει μπουκλες τα μαλλια σε γάμους, τις υπόλοιπες μέρες κυκλοφορεί με το ντεκαπαζ και κρυφογουστάρει τον γαμαι. Αν βαριέται τα βάζει με την λουκριτίτσα στο στυλ « τι κάνεις μωρή πάλι», παράλληλα βλέπει μανιωδώς μοδα μπας και μάθει να ντύνεται.
Υ.Γ κοιτάει τον κώλο της στον καθρέπτη κάθε μέρα και σκέπτεται να τον βάλω στο μπου;
ναι κι εμενα μου αρεσε!!
Οι γυναίκες έχουν μεγάλη ικανότητα να σχολιάζουν καταστάσεις και ανθρώπους .
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Οι γυναίκες έχουν μεγάλη ικανότητα να σχολιάζουν καταστάσεις και ανθρώπους . Και ανάμεσα στις γυναίκες η έριναλ είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα ...
Έχω ακούσει και τον χαρακτηρισμό "κοινωνικό ενδιαφέρον" για το κουτσομπολιό.κουτσομπολιό λέγεται αυτό αλλά τεσπα, ακούγεται ωραίο κι έτσι![]()
κουτσομπολιό λέγεται αυτό αλλά τεσπα, ακούγεται ωραίο κι έτσι![]()
Έχω ακούσει και τον χαρακτηρισμό "κοινωνικό ενδιαφέρον" για το κουτσομπολιό.
κουτσομπολιό λέγεται αυτό αλλά τεσπα, ακούγεται ωραίο κι έτσι![]()
Κοίτα , ο λογοτέχνης είναι ακριβώς αυτό : παίρνει το απλό κουτσομπολιό και του αλλάζει επίπεδο ...
καλά την έλεγα κουλτουριάρα την ερι δηλαδίς![]()
τυπε η κλασσικη Ελληνιδα γεννιεται ξεροντας τα παντα...Άπό μια μικροσυζήτηση που είχα μαζί της , νομίζω ότι διαβάζει . Αλλά και συ φαίνεσαι να διαβάζεις ... Προλαβαίνεις ;
Έχω ακούσει και τον χαρακτηρισμό "κοινωνικό ενδιαφέρον" για το κουτσομπολιό.
Άπό μια μικροσυζήτηση που είχα μαζί της , νομίζω ότι διαβάζει . Αλλά και συ φαίνεσαι να διαβάζεις ... Προλαβαίνεις ;
το tattoo που σου ειπα,το εκανες μωρη καριολα???έτς, χαίρομαι που φαίνεται η παιδεία και το ήθος μου από τις εκλεπτυσμένες και βαθυστόχαστες κουβέντες μου![]()