και το πρωτυπο γυναικας θαναι ο Λιλας τυπε....σε ενα κοσμο που θα λενε την ναταλι μπαζο![]()
θα πεσει φωτια να μας καψει λεμεεεεε
και το πρωτυπο γυναικας θαναι ο Λιλας τυπε....σε ενα κοσμο που θα λενε την ναταλι μπαζο![]()
λες να της αρεσει πιο πολυ ο λιλας απτην ναταλι τυπε?και το πρωτυπο γυναικας θαναι ο Λιλας τυπε....
θα πεσει φωτια να μας καψει λεμεεεεε
τυπε μου ταχω δει ολα σαυτο το σαϊτ λεμεεεελες να της αρεσει πιο πολυ ο λιλας απτην ναταλι τυπε?![]()
![]()
δεν ειναι δικη μου η φωτο..ρε μικρόψωλε δεν ντρέπεσαι να βάζεις τέτοιες φώτο;
καλώς ήρθες, καλά γραψίματα ;)
σε ενα κοσμο που θα λενε την ναταλι μπαζο![]()
τυπε αμα δεν ξερεις σε ποιο Ναταλακι αναφερομαστε, δε μπορειςνα λεγεσαι σωστος μπουρδελιαρης! Μετεξεταστεος!Επειδή , φαίνεται να ξέρεις καλά τη Ναταλί - τι εστί Ναταλί ; Δεν είναι πια στο μπου ; Κάνει μεταπτυχιακά ; Είχε βάλει φωτογραφία της ;
κανει μεταπτυχιακα στο εξωτερικο τωρα τυπεΕπειδή , φαίνεται να ξέρεις καλά τη Ναταλί - τι εστί Ναταλί ; Δεν είναι πια στο μπου ; Κάνει μεταπτυχιακά ; Είχε βάλει φωτογραφία της ;
τυπε αμα δεν ξερεις σε ποιο Ναταλακι αναφερομαστε, δε μπορειςνα λεγεσαι σωστος μπουρδελιαρης! Μετεξεταστεος!
την ναταλι θανου λεμε τυπεΈ , σημασία έχει που θέλω να μαθαίνω ...
δεν ειναι δικη μου η φωτο..
η δικια μου πουτσα ειναι ακομη μικροτερη ρε..
με τσιμπιδακι για τα φρυδια μου τραβανε μαλακια..
εδω εισαι τυπε...αυτο ειναι το μπαζοναταλακι που λεει η Λουκ
![]()
μπαζο λεμε τυπεεδω εισαι τυπε...αυτο ειναι το μπαζοναταλακι που λεει η Λουκ
![]()
![]()
τυπε δε τοχεις αστο!τύπε άμα σου λέω ότι άλλαξες ρότα!!
δικιά μας είναι η ξεκωλιάρα αυτή!! ;) βασικά μισή μισή..Ελληνίδα + ΑΜ
![]()
ειναι η γνωστη σταση ορθοφωνιας τυπε...Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι εδώ μ' αρέσει και η στάση της ...
Αλλά αυτή είναι μια στάση που δύσκολα θα εκτιμήσει γυναίκα ... Και όποια γυναίκα πάρει από μόνη της τέτοια στάση , είναι γκομενάρα ...
ναι εχει παρει και ελληνικα γονιδια ειδικα στο υψος τυπετύπε άμα σου λέω ότι άλλαξες ρότα!!
δικιά μας είναι η ξεκωλιάρα αυτή!! ;) βασικά μισή μισή..Ελληνίδα + ΑΜ
με διεθνη καριερα πλεον τυπε μουειναι η γνωστη σταση ορθοφωνιας τυπε...
αλλωστε να σου θυμισω πως ειναι και καλλιτεχνις το Ναταλακι....
μας κανει ολους υπερηφανους με το ταλεντο της τυπε μου!με διεθνη καριερα πλεον τυπε μου![]()