Επισκέπτης
να μου ζητησουν/δωσουν τηλεφωνο? και μια και δυο?? μη γελιεσαι,σε ολους το κανουν αν τους δουν λιγο γλυκους και ομορφους σαν κι εμενα και δεν κανω πλακα... αλλο παραδειγμα,χτες που ημουν τσαρκα ηταν μια η οποια οπως εβγαινα μου πιασε τον πουτσο ολο ναζι και χαρα...τι θα πρεπει να κανω να μπω??? ετσι την πατανε οσοι δεν ξερουν και νομιζουν οτι τους γουσταρει η πουτανα....με τα τηλεφωνα ειναι μεγαλη μανουρα γιατι σε παιρνουν στην αρχη συνεχεια και σου λενε να βρεθουμε και τετοια...πουτανες τι περιμενεις
θελει προσοχη συναγωνιστες...εγω ειμαι νεος αλλα ειχα και μανα εξυπνη και νονο χωμενο στη βρωμα που μου τα μαθανε και δεν την πατησα...εμπειρια χωρις δασκαλο μπορει να χει και ασχημα αποτελεσματα...γι αυτο προσοχη το ξαναλεω,οι περισσοτεροι νομιζουν οτι επειδη πηγαν με 10 πουτανες εγιναν ''της πιατσας''...δεν ειναι ολοι κωλοπαιδαραδες που τους καψουρευονται οι πουτανες και τους τα μασανε μετα...θελει πολυ πειρα και αρχιδια να σαι τετοιος και ευτυχως που δεν ειναι ολοι ετσι .....
η πουτανιά είναι ένα μάθημα που όσο και να διαβάζεις πάντα θα μένεις μετεξεταστέος.