Νέα

Kατηγορίες ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτανγαμών
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
να μου ζητησουν/δωσουν τηλεφωνο? και μια και δυο?? :2funny: μη γελιεσαι,σε ολους το κανουν αν τους δουν λιγο γλυκους και ομορφους σαν κι εμενα και δεν κανω πλακα... αλλο παραδειγμα,χτες που ημουν τσαρκα ηταν μια η οποια οπως εβγαινα μου πιασε τον πουτσο ολο ναζι και χαρα...τι θα πρεπει να κανω να μπω??? ετσι την πατανε οσοι δεν ξερουν και νομιζουν οτι τους γουσταρει η πουτανα....με τα τηλεφωνα ειναι μεγαλη μανουρα γιατι σε παιρνουν στην αρχη συνεχεια και σου λενε να βρεθουμε και τετοια...πουτανες τι περιμενεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θελει προσοχη συναγωνιστες...εγω ειμαι νεος αλλα ειχα και μανα εξυπνη και νονο χωμενο στη βρωμα που μου τα μαθανε και δεν την πατησα...εμπειρια χωρις δασκαλο μπορει να χει και ασχημα αποτελεσματα...γι αυτο προσοχη το ξαναλεω,οι περισσοτεροι νομιζουν οτι επειδη πηγαν με 10 πουτανες εγιναν ''της πιατσας''...δεν ειναι ολοι κωλοπαιδαραδες που τους καψουρευονται οι πουτανες και τους τα μασανε μετα...θελει πολυ πειρα και αρχιδια να σαι τετοιος και ευτυχως που δεν ειναι ολοι ετσι .....

η πουτανιά είναι ένα μάθημα που όσο και να διαβάζεις πάντα θα μένεις μετεξεταστέος.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
θελει προσοχη συναγωνιστες...εγω ειμαι νεος αλλα ειχα και μανα εξυπνη και νονο χωμενο στη βρωμα που μου τα μαθανε και δεν την πατησα...εμπειρια χωρις δασκαλο μπορει να χει και ασχημα αποτελεσματα...γι αυτο προσοχη το ξαναλεω,οι περισσοτεροι νομιζουν οτι επειδη πηγαν με 10 πουτανες εγιναν ''της πιατσας''...δεν ειναι ολοι κωλοπαιδαραδες που τους καψουρευονται οι πουτανες και τους τα μασανε μετα...θελει πολυ πειρα και αρχιδια να σαι τετοιος και ευτυχως που δεν ειναι ολοι ετσι .....
Εγω ειμαι 16 χρονια στην 'πιατσα' που λες και παιρνοντας παραδειγμα τον εαυτο μου πιστευω οτι ποτε δεν γινεσαι της πιατσας!
Παντα υπαρχει η πιθανοτητα να παρασυρθεις!(αποψη μου)
αναφερεστε μονο σε μπουρδελα κ  στουντιο? η κ στα μασαζ στριπ σιτι κλπ?γιατι σαυτα νομιζω αλλαζουν τα πραγματα...
Προς το χειροτερο θα ελεγα!

platonikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία : πρωινό Κυριακής, αναμονή 45 λεπτά  :uglystupid: παρεούλα με τσατσά  :think: καταφτάνει Κασσάνδρα  :booty: μικρή αναμονή στο δωμάτιο και μόλις μπαίνει τα είδα όλα  :grin: πολύ τρελιάρικη εμπειρία  :rockon: η πρώτη κίνηση που κάνει : μου περνάει δαχτυλίδι και μου λέει να την παντρεφτώ  :2funny: :2funny: :2funny: :helpplea:. Καλά όσο αναφορά τα υπόλοιπα :: Γκάμα με το ψωλάρα σου να κάνουμι πιντί  :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :dancing:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Επισκέπτης
για κανένα θέμα δεν πρέπει να το παίζουμε ξερόλες, πόσο μάλλον για την πουτανιά, είμαστε όλοι μαθητές και τα πάντα γύρω μας είναι ένα μεγάλο πανεπιστήμιο...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
εννοεις οτι σου την πεφτουν αυτες για να γινεις γκομενος τους?τοτε δεν θα ειχαμε γεμισει αγαπουληδες κ σαμπανουληδες φιλτατε :grin:
Αγαπουληδες υπαρχουν σε ολους τους χωρους φιλε!
Απλα εκει πιστευω οτι χοντραινουν τα πραγματα επικινδυνα!

Επισκέπτης
παιδια σωστα αυτα που λετε αλλα μη τρελαθουμε...πρεπει να σαι πολυ ασχετος για να πιστεψεις οτι μια κοπελα που το μονο που βλεπει ειναι κρεας σε γουσταρει γι αυτο...αλλο το να σε γουσταρει γιατι κατι της εκανες ,εκει ειναι που λεω οτι πρεπει να σαι και λιγο κωλοπετσωμενος...ανθρωποι ειναι κι αυτες αλλα υπουλοι και βρωμικοι...πολυ περισσοτερο απ τον καθε μαλακα που βλεπεις στη ζωη εξω....ΠΡΟΣΟΧΗ...φυσικα και κανουν σχεσεις ,γυναικες ειναι και εχουν αναγκη οπως ολοι οι ανθρωποι αλλα σκεφτειτε τι θα πρεπει να αντιμετωπιζεις αμα εισαι με μια τετοια...ασε που αμα ανοιξει το στομα της δε σε ξεπλενει ουτε ο βολγας....κι ας μην εχεις κανει κατι!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
για κανένα θέμα δεν πρέπει να το παίζουμε ξερόλες, πόσο μάλλον για την πουτανιά, είμαστε όλοι μαθητές και τα πάντα γύρω μας είναι ένα μεγάλο πανεπιστήμιο...
Αυτο ακριβως εγραψα και νωριτερα! :)
Τελοσπαντων εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα του φιλου Πουτανγαμων!
Ας μας συγχωρεσει!

Επισκέπτης
Αγαπουληδες υπαρχουν σε ολους τους χωρους φιλε!
Απλα εκει πιστευω οτι χοντραινουν τα πραγματα επικινδυνα!

Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι οι αγαπουληδες.Βασικα ανοιξε ενα θρεντ πανω στο θεμα να ακουστουν αποψεις.Θα δεις οτι σχεδον ολοι θα πουν οτι με το που πανε σε μασαζ στριπ η παιρνουν μια σιτι τουρα αυτη τους την πεφτει κ ζηταει το κιν τους κλπ κλπ.Ειναι σαν το αλλο θρεντ που ελεγε ποση ωρα γαματε κ κατω απο μιση ωρα δεν ειπε ουτε ενας :grin: ασχετα αν στο δεκαλεπτο τους σουταρουν απο τα στουντιο μπουρδελα :grin:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι οι αγαπουληδες.Βασικα ανοιξε ενα θρεντ πανω στο θεμα να ακουστουν αποψεις.Θα δεις οτι σχεδον ολοι θα πουν οτι με το που πανε σε μασαζ στριπ η παιρνουν μια σιτι τουρα αυτη τους την πεφτει κ ζηταει το κιν τους κλπ κλπ.Ειναι σαν το αλλο θρεντ που ελεγε ποση ωρα γαματε κ κατω απο μιση ωρα δεν ειπε ουτε ενας :grin: ασχετα αν στο δεκαλεπτο τους σουταρουν απο τα στουντιο μπουρδελα :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να πω και κατι να γελασουμε?
Εχω τελειωσει πολλες πανω στην πιπα!Πιο πολυ ωρα εκανα να γδυθω παρα να γαμησω! :headbang:
Και μην πει κανεις οτι δεν του εχει συμβει και αυτο! :think:

Επισκέπτης
πολυ σωστο αυτο που λες περι της διαρκειας...

Επισκέπτης
Εχω τελειωσει πολλες πανω στην πιπα!Πιο πολυ ωρα εκανα να γδυθω παρα να γαμησω! :headbang:
πολλα συμβαινουν.εμενα μερικες φορες εκει που ημουν μες στην καβλα μου πεφτε!

Επισκέπτης
γεγονος ειναι ομως πως με τον καιρο μαθαινεις και το χαιρεσαι παραπανω...στην αρχη εγω τελειωνα γρηγορα και βιαστικα για να πω οτι το κανα ,μετα καταλαβα οτι πας για να περασεις καλα και κατεληξα να με διωχνουν γιατι τους εσπαγα τα νευρα και δεν εχυνα με τιποτα :2funny: :2funny: :2funny:

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
έψαχνα να βρω κάποιο θέμα που να ταιριάζει με αυτο που θελω να ρωτησω... και δεν βρήκα ετσι ρωταω εδω... πολυ απλα...

λιντα studio 94 ??? η roxana studio geisha???? :huh: :huh: 

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

εμενανε ποτε δεν συνεβει!!

Dracu1a

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
έψαχνα να βρω κάποιο θέμα που να ταιριάζει με αυτο που θελω να ρωτησω... και δεν βρήκα ετσι ρωταω εδω... πολυ απλα...

τώρα συγκρίνεις την βούρτσα με την #ουτσα? άλλο στυλ το ενα, αλλο το άλλο. Προσωπικά ψηφίζω Λινταρα!!!!

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6

κανενας ρε παιδια??? :(

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215