GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.713
- Πόντοι
- 25.165
Προσωπικα την θεωρο απιστευτο μουνετο.
Σαν φθηνή απομίμηση ταμτας με ερπη είναι. Που πας με ερπη σε οντισιόν ρε σεφσενκο των φτωχών
Σαν φθηνή απομίμηση ταμτας με ερπη είναι. Που πας με ερπη σε οντισιόν ρε σεφσενκο των φτωχών
και διασημη πανω απο ολα για να μπαινει εδω
Συμμετείχε και φέτος αλλά δεν την πήραν. Τις πραγματικά όμορφες τις απορρίπτουν. Προτίμησαν την Ουκρανή με τον έρπη και τον ελαφρύ τυμπανισμο.Ενα λιθουανακι που συμμετειχε περσι τι εγινε?
προτιμησαν την κουκλαρα την ελλεηνιδα την ασημινα χαριτου :S :S :SΣυμμετείχε και φέτος αλλά δεν την πήραν. Τις πραγματικά όμορφες τις απορρίπτουν. Προτίμησαν την Ουκρανή με τον έρπη και τον ελαφρύ τυμπανισμο.
Καλά αυτή η Ασημίνα είναι γαιδουροδοντα. Επίσης μια έτερη Ουκρανή η Μαρτίνα είναι μεγάλη μπαζοφατσα. Επίσης μια Ιλντα, μια Σπυρουλα (Κύπρια), μια Ιωάννα (νομίζω Ελληνιδα ) τελείως άκυρες για το παιχνίδι.Πηραν όλες αυτές τις επιεικως μέτριες και δεν πήραν την Λιθουανή, την κοπελίτσα με τα τατουάζ και κάνα δυο άλλες εξίσου δυνατές.προτιμησαν την κουκλαρα την ελλεηνιδα την ασημινα χαριτου :S :S :S
Αυτή στις φωτογραφίες που έχω ανεβασει εγώ είναι η Βρισηίδα Ανδριωτου.Αυτή παλιά δούλευε στο alcatraz?
Πάνω από 5 χρόνια πριν... Σε ορισμένες φώτο μοιάζει... Παντως μόνο το όνομα μου την θύμισε...(την είχα βρει τότε στο fb)