Forgivebutnotforget
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 281
- Πόντοι
- 21
Χρονια πολλα Κατια μου
Σίγουρα, βέβαια δεν είπα κάτι μυστήριο, αφού η κοπέλα από χθές έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει ούτε σε μυνήματα στο Βαιμπερ, ούτε σε τηλέφωνα που έκανα σήμερα πριν από το ραντεβού. Όπως άλλωστε ανέφερα, μπορώ να καταλάβω ότι σε κάποια κοπέλα μπορεί να συμβεί οτιδήποτε και να ακυρώσει το ραντεβού. Αλλά καλό είναι να το ακυρώσει. Και ειλικρινά δεν κρατάω κάποια κακία.Μαλιστα......δεν το περιμενα αυτο απο την Κατια....
Οποτε καλως κανεις και προχωρας παρακατω ....το ιδιο θα πραξω και εγω φοβουμενος ενδεχομενο σρησιμο......φυσικα και δεν ξανα ασχολουμε οταν βλεπω τετοια....
Καλο βεβαια θα ηταν να παρει θεση και η κατια να μας πει την αποψη της. Καλο να ακουμε και τις δυο πλευρες...
Σαφως και δεν ειπες τιποτα κακο και ευχαριστουμε για την ενημερωση.Σίγουρα, βέβαια δεν είπα κάτι μυστήριο, αφού η κοπέλα από χθές έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει ούτε σε μυνήματα στο Βαιμπερ, ούτε σε τηλέφωνα που έκανα σήμερα πριν από το ραντεβού. Όπως άλλωστε ανέφερα, μπορώ να καταλάβω ότι σε κάποια κοπέλα μπορεί να συμβεί οτιδήποτε και να ακυρώσει το ραντεβού. Αλλά καλό είναι να το ακυρώσει. Και ειλικρινά δεν κρατάω κάποια κακία.
Ελα ρε φιλε.....δεν το ειχες αναφερει...τωρα το διαβαζω....και δευτερο κρουσμα....?????το ιδιο στησιμο ειχα φαει και εγω λιγες μερες πριν
μαλλον κατι περιεργο παιζει με αυτη
εγω προτιμω να βαλω Χ και να αποφυγω τις κακοτοπιες με κατι τετοιες περιεργες φασεις
Κατι τετοιο μυριζομαι και εγω.....Μήπως την πήρε ...εκτάκτως ...ο patos 1111 κάνα πενθήμερο για άρτον και θεάματα
Τώρα ειλικρινά πιστεύεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο;Κατι τετοιο μυριζομαι και εγω.....
Δικαιωμα τους δε λεω.....αλλα οχι να στηνει συναδελφους.....
Μόνο ο Πάτος μπορεί να δώσει την αλήθεια!Τώρα ειλικρινά πιστεύεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο;
Να είσαι σιγουροςΜόνο ο Πάτος μπορεί να δώσει την αλήθεια!
Γιατι οχι....δεν ειναι κακο....Τώρα ειλικρινά πιστεύεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο;
Συμφωνω......καλο βραδυ....!!!Εγώ ξαναλέω,ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.καλο βράδυ από εμένα.