You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΑΤΙΑ γυναικα τρανς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sofoklis30
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτό είναι το site με την ΚΑΤΙΑ.
ξερουμε καθολου υπηρεσιες; Αν ειαι καλη!
Αυτό είναι το site με την ΚΑΤΙΑ.
ξερουμε καθολου υπηρεσιες; Αν ειαι καλη!
Διάβασε ρε μπαγλαμά!
Νά τι λέει!!!
"ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΠΟΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ "
Θα πάς ?
Μπα δεν νομιζω. Για παθητικη ρωταω και μονο!Διάβασε ρε μπαγλαμά!
Νά τι λέει!!!
"ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΠΟΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ "
Θα πάς ?
Μπα δεν νομιζω. Για παθητικη ρωταω και μονο!
Γιατί δεν πάς σε μια πουτάνα? ;)
γιατι αυτη ειναι του κατηχητικου;Γιατί δεν πάς σε μια πουτάνα? ;)
Επισκέπτης
την ειχα τιμησει αλλα υπαρχουν αλλα πιο αξιολογα και καλα ατομα
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
λεπτομερειες pleaseτην ειχα τιμησει αλλα υπαρχουν αλλα πιο αξιολογα και καλα ατομα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
προφανώς εννοεί, αφου είναι εγχειρισμένη γιατί δεν πας σε μια κανονική γυναίκα να ευχαριστηθείς κανονικό μουνί ?γιατι αυτη ειναι του κατηχητικου;
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ειχε γραψει στο site που ειχε την αγγελια της, ενας πελατης της οτι ειναι φορεας, μπορει να ειναι πλακα μπορει οτιδηποτε τα ματια σας 48!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
επειδή οποιαδήποτε εκδιδόμενη μπορεί να είναι φορέας έτσι κι αλλιώς πρέπει να λαμβάνουμε τα μέτρα μαςειχε γραψει στο site που ειχε την αγγελια της, ενας πελατης της οτι ειναι φορεας, μπορει να ειναι πλακα μπορει οτιδηποτε τα ματια σας 48!
προφανος ο φιλος να κραταει τις συμβουλες για τον εαυτο του. Βαρεθηκα να ακουω εξυπναδες μεσα στο site. Αλλοι τσακωνονται , αλλοι το παιζουν αστειατορες! Εγω ρωτησα για την συγκεκριμενη. Απο εκει και περα το τι κανω και τι δεν κανω ασε να το ξερω εγω....... Τα γουστα του καθενα δεν τα κρινω ποτε, μην κρινεται και εσεις μαγκακια!προφανώς εννοεί, αφου είναι εγχειρισμένη γιατί δεν πας σε μια κανονική γυναίκα να ευχαριστηθείς κανονικό μουνί ?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
μεγάλε πολύ τσιτωμένος είσαι... χαλάρωσε λιγάκι.. δεν στην είπε κανεναςπροφανος ο φιλος να κραταει τις συμβουλες για τον εαυτο του. Βαρεθηκα να ακουω εξυπναδες μεσα στο site. Αλλοι τσακωνονται , αλλοι το παιζουν αστειατορες! Εγω ρωτησα για την συγκεκριμενη. Απο εκει και περα το τι κανω και τι δεν κανω ασε να το ξερω εγω....... Τα γουστα του καθενα δεν τα κρινω ποτε, μην κρινεται και εσεις μαγκακια!
μεγάλε πολύ τσιτωμένος είσαι... χαλάρωσε λιγάκι.. δεν στην είπε κανενας
373 date=1323965518]μεγάλε πολύ τσιτωμένος είσαι... χαλάρωσε λιγάκι.. δεν στην είπε κανενας
μεγάλε πολύ τσιτωμένος είσαι... χαλάρωσε λιγάκι.. δεν στην είπε κανενας
[/quote]φιλε δεν ηθελα να σου μιλησω επιθετικα. Αλλα ξερεις τι γινεται.
Μπαινω σε αυτο το site για να μαθω καποιες λεπτομεριες και να περασει ωραια η ωρα μου και βλεπω σε καθε στηλη οτι ολοι τσακωνονται και βγαζουν τα κομπλεξ τους, γραφουν και κατι κατεβατα 20 σελιδες για να την πουν στον αλλον. Καλο λοιπον ειναι να σεβομαστε τα γουστα του καθε ενα και να μην το παιζουμε ιστοριες.
Βγαζουμε τα κομπλεξ μας σε αλλα site που δεν εχουν να κανουν με τον ΕΡΩΤΑ εστο καο αγοραιο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις