Νέα

ΚΑΤΙΑ γυναικα τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geo81

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες σε πιο σαιτ την βρισκω την κατια?

Επισκέπτης
την ειχα τιμησει αλλα υπαρχουν αλλα πιο αξιολογα και καλα ατομα :)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ειχε γραψει στο site που ειχε την αγγελια της, ενας πελατης της οτι ειναι φορεας, μπορει να ειναι πλακα μπορει οτιδηποτε τα ματια σας 48!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ειχε γραψει στο site που ειχε την αγγελια της, ενας πελατης της οτι ειναι φορεας, μπορει να ειναι πλακα μπορει οτιδηποτε τα ματια σας 48!
επειδή οποιαδήποτε εκδιδόμενη μπορεί να είναι φορέας έτσι κι αλλιώς πρέπει να λαμβάνουμε τα μέτρα μας

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
προφανώς εννοεί, αφου είναι εγχειρισμένη γιατί δεν πας σε μια κανονική γυναίκα να ευχαριστηθείς κανονικό μουνί ?
προφανος ο φιλος να κραταει τις συμβουλες για τον εαυτο του. Βαρεθηκα να ακουω εξυπναδες μεσα στο site. Αλλοι τσακωνονται , αλλοι το παιζουν αστειατορες! Εγω ρωτησα για την συγκεκριμενη. Απο εκει και περα το τι κανω και τι δεν κανω ασε να το ξερω εγω....... Τα γουστα του καθενα δεν τα κρινω ποτε, μην κρινεται και εσεις μαγκακια!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
προφανος ο φιλος να κραταει τις συμβουλες για τον εαυτο του. Βαρεθηκα να ακουω εξυπναδες μεσα στο site. Αλλοι τσακωνονται , αλλοι το παιζουν αστειατορες! Εγω ρωτησα για την συγκεκριμενη. Απο εκει και περα το τι κανω και τι δεν κανω ασε να το ξερω εγω....... Τα γουστα του καθενα δεν τα κρινω ποτε, μην κρινεται και εσεις μαγκακια!
μεγάλε πολύ τσιτωμένος είσαι... χαλάρωσε λιγάκι.. δεν στην είπε κανενας

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
373 date=1323965518]
[/quote]φιλε δεν ηθελα να σου μιλησω επιθετικα. Αλλα ξερεις τι γινεται.
Μπαινω σε αυτο το site για να μαθω καποιες λεπτομεριες και να περασει ωραια η ωρα μου και βλεπω σε καθε στηλη οτι ολοι τσακωνονται και βγαζουν τα κομπλεξ τους, γραφουν και κατι κατεβατα 20 σελιδες για να την πουν στον αλλον. Καλο λοιπον ειναι να σεβομαστε τα γουστα του καθε ενα και να μην το παιζουμε ιστοριες.
Βγαζουμε τα κομπλεξ μας σε αλλα site που δεν εχουν να κανουν με τον ΕΡΩΤΑ εστο καο αγοραιο!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αντε και  :fuck2: ........ (κάνε έρωτα) βρε μπαγκλαμά!!  :2funny:

Stories