Νέα

Κάτι διαφορετικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα airdel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

airdel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα

Παρακολουθώ το SITE αρκετό καιρό και αποφάσισα να γίνω μέλος γιατί κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ψαγμένα και σοβαρά άτομα του αθλήματος. Λοιπών, εχω μια ερώτηση.

Έχω κουραστεί τα ίδια και τα ίδια που προσφαίρουν τα στουδιάκια της Αθήνας. Δεν λέω καλά είναι και πάντα (ή τουλάχιστον όσο μπορώ) θα τα επισκέπτομαι. Το θέμα είναι ότι ψάχνω κάτι διαφορετικό. Κάτι όπως τα σάουνα κλάμπ της Γερμανίας. Ενα χώρο όπου μπορώ να πάω να πιω ένα ποτό, να κάνω το μασαζάκι μου, να κάνω λίγω χαβαλέ με κανένα ωραίο κοριτσάκι (να έχει και μια επιλογή στα κοριτσάκια), και εάν μου αρέσει και μου κάνουν το κέφι να γαμίσω κι'ολας. Δέν με πειράζει να πληρώσω κάτι παραπάνω, αλλά αυτό που έχω ανάγκη είναι να χαλαρώσω από την καθημερινότητα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
845
Πόντοι
4.535
Καλωσήρθες. Και εγώ καινούργιος είμαι εδώ μέσα.

Βασικά δεν νομίζω ποτέ να το δούμε Ελλάδα αυτό. Με την νομοθεσία να λέει ότι ένας οίκος ανοχής (σικ) πρέπει να έχει μόνο μία, για μασατζίδικα δεν λέει κάτι... αλλά εκεί που να πιεις ποτό;

Δεν ξέρω βέβαια καθόλου την κατάσταση στην Αθήνα αλλά Θεσσαλονίκη δύσκολα...  :- Κρίμα και είναι καλή ιδέα και θα σύχναζα!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αυτο που ζητας φιλε το ΕΖΗΣΑ στην Κυπρο,πλησιον πλατειας ελευθεριας σε γνωστο μπουρδελοχοτελ(οχι σε μπαρ miami κτλ!
Ελλαδα δεν το εχω δει.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ποιότητα και «κάτι διαφορετικό» μόνο στο εξωτερικό θα βρεις.

Μάζευε λεφτουδάκια και πήγαινε 3ήμερα για “spa”, όπως λέω εγώ, σε κάποια πόλη της Ανατολικής Ευρώπης ή στη Ρωσία. Ακόμα, αν έχεις χρόνο και χρήμα πήγαινε βόλτα προς Thailand μεριά όπου θα έχεις ήδη πληροφορηθεί τι γίνεται από το ομώνυμο θρεντ.

Αν αγαπάς τον εαυτό σου, περιποιήσου τον, κάνε spa …  ;)

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα

Παρακολουθώ το SITE αρκετό καιρό και αποφάσισα να γίνω μέλος γιατί κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ψαγμένα και σοβαρά άτομα του αθλήματος. Λοιπών, εχω μια ερώτηση.

Έχω κουραστεί τα ίδια και τα ίδια που προσφαίρουν τα στουδιάκια της Αθήνας. Δεν λέω καλά είναι και πάντα (ή τουλάχιστον όσο μπορώ) θα τα επισκέπτομαι. Το θέμα είναι ότι ψάχνω κάτι διαφορετικό. Κάτι όπως τα σάουνα κλάμπ της Γερμανίας. Ενα χώρο όπου μπορώ να πάω να πιω ένα ποτό, να κάνω το μασαζάκι μου, να κάνω λίγω χαβαλέ με κανένα ωραίο κοριτσάκι (να έχει και μια επιλογή στα κοριτσάκια), και εάν μου αρέσει και μου κάνουν το κέφι να γαμίσω κι'ολας. Δέν με πειράζει να πληρώσω κάτι παραπάνω, αλλά αυτό που έχω ανάγκη είναι να χαλαρώσω από την καθημερινότητα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

έχω ακούσει κατι τέτοιο σε μία βίλλα προς Κορωπί μεριά, αλλά δεν ξέρω περισσότερα, αν ξέρει κάποιος, καλό είναι να ανταλάξουμε πληροφορίες μέσω Π.Μ.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Στη Γερμανια εχει τετοια κλαμπακια παντου σχεδον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom