Νέα

Καθυστέρηση εκσπερμάτισης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deltafox
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Ρε μάγκες, καταρχάς καλησπέρα σας..

Σα το σεξ δεν έχει, αλλά ξέρουμε εμείς οι άντρες, οτι η εκσπερμάτιση, ειναι ένα βασανάκι για μας τους άντρες, με την άποψη οτι την ώρα της πράξης, έχουμε το άγχος να τελειώσουμε όσο πιο αργά γίνεται, οχι μόνο για μας, να το χαρούμε πολύ ώρα, αλλά και για να δώσουμε την ευχαρίστηση που θέλουμε στο γκομενάκι/γυναίκα/σύντροφό μας..

Για μια τέτοια λύση, υπάρχουν σιγουρα τα επιβραδυντικά προφυλακτικά, αλλά δε τα θεωρώ και τόσο αξιόπιστη λύση, μιας και τα έχω δοκιμάσει αλλά εγώ και η κοπέλα μου, δεν ειμαστε φαν του σεξ με προφυλακτικό, οπότε ήθελα να ρωτήσω αν κανείς απο εσάς, έχει κάποια ιδέα (και δεν εννοώ τις παύσεις), ή αν έχει δοκιμάσει βασικά κάποιο σπρέι ή αλοιφή απο αυτά που πουλάνε τα sex shop να μας πεις τη γνώμη του για κάποιο προιον που εμπιστεύεται...

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316

Αν όμως ξεχαστεις και εχεις βάλει και σου πάρει πιπα η γκόμενα μετα της κάνεις απονεύρωση στους φρονιμίτες και δεν καταλαβαίνει τίποτα  :grin:

OP
OP
D

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Το θέμα ειναι πως η ξυλοκαϊνη είναι η πιο ευκολη λυση, απλά σκέφτομαι, μηπως επειδη ειναι χημικό πράγμα, μη σου δημιουργήσει πρόβλημα... Και καλά εσένα.. Σκέψου οτι το χώνεις στις τρύπες της γκόμενάς σου αδερφέ..
Τιποτα άλλο, μηπως μπορεί να σκεφτεί κανείς;; Ή αν έχει δοκιμάσει κάποιος

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Το θέμα ειναι πως η ξυλοκαϊνη είναι η πιο ευκολη λυση, απλά σκέφτομαι, μηπως επειδη ειναι χημικό πράγμα, μη σου δημιουργήσει πρόβλημα... Και καλά εσένα.. Σκέψου οτι το χώνεις στις τρύπες της γκόμενάς σου αδερφέ..
Τιποτα άλλο, μηπως μπορεί να σκεφτεί κανείς;; Ή αν έχει δοκιμάσει κάποιος
seroxat, αντικαταθλιπτικό σου ρίχνει την λίμπιντο και αργείς να τελειώσεις. :P

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ξυλοκαϊνη
ειναι χημικό πράγμα,
το χώνεις στις τρύπες της γκόμενάς σου
Είνα από τα πιο αγνά και παλιά τοπικά αναισθητικά.
Καμία παρενέργεια. Δε θα πεις κι ένα μπουκάλι!
Βάλε 2-3-4 σταγόνες στο καβλί σου. Πασάλειψε το γύρω-γύρω.
Άσ' το να επιδράσει 3-5-10 λεπτά. Απορροφάται απ' το δέρμα.
ΠΛΥΝΕ ΚΑΛΑ το καυλί σου (που έχει γίνει αναίσθητο) με σαπούνι, νερό, ξέβγλαμα, σκούπισμα κλπ.
Είσαι έτοιμος.
Σε 20-30 λεπτά περνάει η επίδραση της, οπότε γαμώντας, θα χύσεις κι όλας.

Αν (σκεφτείς ότι θες κι άλλο και) θέλεις να το επαναλάβεις, κάνε διάλειμμα απ' το γαμίσι στα 15-20 λεπτά ή όταν "τ ακούς νά 'ρχεται", βγάλ'την έξω, επανάλαβε τη διαδικασία και είσαι έτοιμος για άλλα 20-30 λεπτά, ίσως και παραπάνω λόγω επανάληψης.
Θα βαρεθείς να πηδάς, θα κάνεις κοιλιακούς απ' την άσκηση.
Με το πλύσιμο δεν μπαίνει τίποτα στη γκόμενα. Ίσως αν σου πάρει πίπα να αισθάνεται μια ελαφριά γεύση menthol, που είναι από την ξυλοκαϊνη που βγαίνει απ' το καβλί σου (αυτή που είχε απορροφηθεί).
Μιλάμε για ελάχιστες ποσότητες. Η περισσότερη φεύγει με το πλύσιμο.

Πολύ ελαφρότερη (αλλά ίδιου τύπου) επίδραση έχουν και οι οδοντόπαστες που έχουν γεύση menthol.
Δηλαδή πασαλείβεις το καβλί με οδοντόπαστα, την αφήνεις 3-5 λεπτά να επιδράσει, το ξεβγάζεις-σκουπίζεις και είσαι πάλι έτοιμος. Αλλά η αναισθησία της οδοντόπαστας δεν είναι ισχυρή, και δεν κρατάει τόσο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μεγαλε ριξτης κρεμπιε στον πρωτο γυρο
Μετα αραξε και πιες μια πορτοκαλαδιτσα και αφου κατουρησεις  καντης ενα σπατουλαρισμα
Ειναι κλινικα αποδεδιγμενο απο 30 εξτραδακηδες οτι η εκσπερματωση σου θα καθυστερησει.  :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Είνα από τα πιο αγνά και παλιά τοπικά αναισθητικά.
Και ξέχασα να πω:

ΟΛΑ όσα πουλάνε γι αυτό το σκοπό, είτε στα sex shop σκευάσματα, είτε το λάδι στις καπότες επιβράδυνσης, κλπ, την ξυλοκαϊνη έχουν σαν βάση δραστικής ουσίας.
Απλά την πληρώνεις και στην 100πλή τιμή.

maniatis1940

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
0
παιδια θα παρετε το priligy ειμαι φαρμακοποιος απειρες φορες το εχω δωσει...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εμένα πάντως στον οδοντογιατρό δεν με πιάνει η ξυλοκαϊνη, και μια φορά που έβαλα για πλάκα ένα spray με ένα αλογάκι που μου είχε δώσει ένας φίλος να το δοκιμάσω δεν κατάλαβα πάλι διαφορά.. και έβαλα και πολύ  :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εμένα πάντως στον οδοντογιατρό δεν με πιάνει η ξυλοκαϊνη, και μια φορά που έβαλα για πλάκα ένα spray με ένα αλογάκι που μου είχε δώσει ένας φίλος να το δοκιμάσω δεν κατάλαβα πάλι διαφορά.. και έβαλα και πολύ  :grin:
Έχεις σκληρή (μη απορροφητική) επιδερμίδα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πολύ ελαφρότερη (αλλά ίδιου τύπου) επίδραση έχουν και οι οδοντόπαστες που έχουν γεύση menthol.
Δηλαδή πασαλείβεις το καβλί με οδοντόπαστα, την αφήνεις 3-5 λεπτά να επιδράσει, το ξεβγάζεις-σκουπίζεις και είσαι πάλι έτοιμος. Αλλά η αναισθησία της οδοντόπαστας δεν είναι ισχυρή, και δεν κρατάει τόσο.

Να συμπληρώσω ότι εναλλακτικά μπορείς αν δεν  ξεβγάλεις την οδοντόκρεμα και σου πάρει πίπα η γκόμενα να πλύνει έτσι τα δόντια της. :2funny: :2funny:

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου !!  :2funny: :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Να συμπληρώσω ότι εναλλακτικά μπορείς αν δεν  ξεβγάλεις την οδοντόκρεμα και σου πάρει πίπα η γκόμενα να πλύνει έτσι τα δόντια της.

μετά του ωφελίμου !!  :2funny: :2funny:

Σωστό κι αυτό.

(Ωφελίμου για την γκόμενα).

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Mια ασφαλης μεθοδος ειναι να σκεφτεσαι κατι αντικαβλωτικο την ωρα που πηδας. Π.χ. οτι η γυναικα σου-γκομενα σου κλπ. θα γινει σαν την μανα της. :grin:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Mια ασφαλης μεθοδος ειναι να σκεφτεσαι κατι αντικαβλωτικο την ωρα που πηδας. Π.χ. οτι η γυναικα σου-γκομενα σου κλπ. θα γινει σαν την μανα της. :grin:

Σαν τον πατέρα της, είναι ακόμα πιο αντικαβλωτικό.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σωστές οι συστάσεις των συναγωνιστών, αλλά προσοχή στο χρονισμό. :2funny: :2funny:

Γιατί αν τα σκεφτείς όλα αυτά, μπορεί μετά να μην σου σηκώνεται !!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom