- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.542
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/component/content/article/34-diafora/9506-kathigitries-ekanan-sex-me-mathites-tous/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
ε ρε πώς μεταμορφώνονται οι γυναίκες με μακιγιάζ και κομμωτήριο!
Σαν ανάποδο γαμώτο είναι κι οι δύο πανάθεμά τους! :S
ε ρε πώς μεταμορφώνονται οι γυναίκες με μακιγιάζ και κομμωτήριο!
κι εμείς πάμε χύμα.
αυτά είναι!![]()
![]()
το χανει λιγο στο κραγιονοχι ολοι τυπε.ο λιλας παντα πηγαινει σενιαρισμενος με το μακιγιαζ του![]()
![]()
Εμενα ετσι οι φωτο απο τα κοριτσια μου θυμιζει το θρεντ με τις δημοσιευσεις των οροθετικων ιεροδουλων![]()
![]()
![]()
μπράβο ρε τύπε!Συριζαίες ... η αριστερή ξυνίλα (μετά από CIF) και η δεξιά φτυστή η Δούρου
γιατι οι δικες μας ειχαν ολες μουστακι στο σχολειο?Ρε μάγκες, εμείς στην ηλικία αυτών των πιτσιρικάδων τον είχαμε κάνει λάστιχο με κάτι φακλάνες και μπάζα φιλολόγους, θρησκευτικούδες, Γαλλικούδες κτλ και λέτε αυτές άσχημες; Μια χαρά μούναροι είναι για τους μαθητές, αυτό που τους καυλώνει πιο πολύ είναι ότι γαμάνε/τσιμπουκώνουν την MILF δασκάλα τους και όχι τόσο η εμφάνιση. Εγώ προσωπικά τον έχω παίξει για πολύ πιο μπάζα καθηγήτριες που είχαμε στα 80s - αρχές 90s.
![]()
Είναι οι φωτογραφίες αφού τις τσακώσανε, για αυτό έχουν τέτοιο ύφος. Με τους μαθητές τους είχαν άλλο ύφοςΗ ξανθιά με εξιτάρει, εχει κάτι καυλιάρικο άγριο. Η άλλη εχει ξυνίσει τη μούρη και ειναι όντως σαν ανάποδο γαμώτο
πρεπει να σταματησει πια αυτη η αθλια διαπομπευση γυναικων που απλα κανανε το καθηκον τους....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ....
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΤΡΙΤΗ 20-1-2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:30!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()