Νέα

Καθαριότητα επί πληρωμή??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Phineas.Freak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Βραδυνή επίσκεψη σε πολύ γνωστό στούντιο της Συγγρού. Το μωρό είναι απόλυτα του γούστου μου κι έτσι περιμένω υπομονετικά τη σειρά μου.
Έρχεται λοιπόν η τσατσά και με το που πάω να μπω και αφού με ενημέρωσε για τις τιμές και τα προγράμματα μου πετάει και το εξής θεϊκό: Εάν θέλετε με 5 ευρώ υπάρχουν σεντόνια μιας χρήσης γιατί τα άλλα μπορεί να είναι ιδρωμένα ή και να μυρίζουν!!!!!! ΣΟΚ!!  :huh:  Ήθελα να της απαντήσω αλλά ήξερα ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε καυγά και θα μου χαλούσε τη φάση οπότε ευγενικά αρνήθηκα.
Το σκεπτικό όμως είναι απίστευτο. Πληρώνουμε υπέρδιπλα χρήματα από ότι στα μπουρδέλα για υπηρεσίες αμφιβόλου (μερικές φορές, όχι πάντα) ποιότητας και μάλιστα εν μέσω κρίσης. Το λιγότερο λοιπόν που θα έπρεπε να μου παρέχουν είναι σεντόνια.... αν όχι φρέσκα τουλάχιστον καθαρά και όχι να μου ζητούν να πληρώσω επιπλέον για κάτι το οποίο μου οφείλουν. Είναι μέσα στις βασικές υπηρεσίες που θα πρέπει να παρέχει ένα σπίτι!  >:(

Ρε φίλε, αν είναι έτσι από την επόμενη φορά θα φέρνω σεντόνια από το σπίτι μου!  :uglystupid:
Δεν ξέρω αν αυτή είναι καινούργια μόδα αλλά δεν πρόκειται να ξαναπάω σε σπίτι που θα μου ζητήσουν να "ξαναπληρώσω" την βασική καθαριότητα.
Τουλάχιστον έμεινα πολύ ικανοποιημένος με το μωρό κι έτσι την έκανα χωρίς να νιώθω ότι πιάστηκα τελείως Κώτσος επειδή δεν μίλησα.  :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Βραδυνή επίσκεψη σε πολύ γνωστό στούντιο της Συγγρού. Το μωρό είναι απόλυτα του γούστου μου κι έτσι περιμένω υπομονετικά τη σειρά μου.
Έρχεται λοιπόν η τσατσά και με το που πάω να μπω και αφού με ενημέρωσε για τις τιμές και τα προγράμματα μου πετάει και το εξής θεϊκό: Εάν θέλετε με 5 ευρώ υπάρχουν σεντόνια μιας χρήσης γιατί τα άλλα μπορεί να είναι ιδρωμένα ή και να μυρίζουν!!!!!! ΣΟΚ!!   :huh:  Ήθελα να της απαντήσω αλλά ήξερα ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε καυγά και θα μου χαλούσε τη φάση οπότε ευγενικά αρνήθηκα.
Το σκεπτικό όμως είναι απίστευτο. Πληρώνουμε υπέρδιπλα χρήματα από ότι στα μπουρδέλα για υπηρεσίες αμφιβόλου (μερικές φορές, όχι πάντα) ποιότητας και μάλιστα εν μέσω κρίσης. Το λιγότερο λοιπόν που θα έπρεπε να μου παρέχουν είναι σεντόνια.... αν όχι φρέσκα τουλάχιστον καθαρά και όχι να μου ζητούν να πληρώσω επιπλέον για κάτι το οποίο μου οφείλουν. Είναι μέσα στις βασικές υπηρεσίες που θα πρέπει να παρέχει ένα σπίτι!  >:(

Ρε φίλε, αν είναι έτσι από την επόμενη φορά θα φέρνω σεντόνια από το σπίτι μου!  :uglystupid:
Δεν ξέρω αν αυτή είναι καινούργια μόδα αλλά δεν πρόκειται να ξαναπάω σε σπίτι που θα μου ζητήσουν να "ξαναπληρώσω" την βασική καθαριότητα.
Τουλάχιστον έμεινα πολύ ικανοποιημένος με το μωρό κι έτσι την έκανα χωρίς να νιώθω ότι πιάστηκα τελείως Κώτσος επειδή δεν μίλησα.  :rockon:
αν προσέξεις στο τραπεζάκι επάνω υπάρχει και ενημερωτικό φυλλάδιο για το σεντονάκι και τα 5 €, μάλιστα λένε ότι κάνουν και καλύτερη τιμή στα στούντιο  :2funny:
από παντού πάνε να τα πάρουνε, εγώ πάντως στη θέση σου θα έσκαγα μύτη με σεντονάκι δικό μου την άλλη φορά  :uglystupid:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
αν προσέξεις στο τραπεζάκι επάνω υπάρχει και ενημερωτικό φυλλάδιο για το σεντονάκι και τα 5 €, μάλιστα λένε ότι κάνουν και καλύτερη τιμή στα στούντιο  :2funny:
από παντού πάνε να τα πάρουνε, εγώ πάντως στη θέση σου θα έσκαγα μύτη με σεντονάκι δικό μου την άλλη φορά  :uglystupid:

Εγω φιλε που το κανω συνεχεια ( να στρωνω δικο μου σεντονι ) με λεγανε μαλακα οταν ανοιξα παρομοιο θεματακι κατι ξυπνοι μαγκες απο το site ...................

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Εγω φιλε που το κανω συνεχεια ( να στρωνω δικο μου σεντονι ) με λεγανε μαλακα οταν ανοιξα παρομοιο θεματακι κατι ξυπνοι μαγκες απο το site ...................
καλά κάνεις φίλε, άσε τους ξύπνιους να λένε, γράφτους κανονικά  :rockon:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
καλά πρώτη φορά το ακούω αυτό.... εξωφρενικό... η δώσε 5 ευρώ ή γάμα στη βρωμιά... Και δεν μιλάμε για μπουρδέλο που ίσως είχε κάποια βάση... Μιλάμε για studio που ένας από τους λόγους που πληρώνουμε παραπάνω από τα διπλάσια από ένα μπουρδέλο... είναι και η καθαριότητα...
Αν και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να πληρώνουμε την καθαριότητα και να μη  είναι δεδομένη...!!!!  

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
χαχαχαχααχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την αλλη φορα να πας και να πεις θελω καθαρα σεντονια παρτε τα 5 ευρω την πουτανα την εφερα απο το σπιτι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!

μαλλον παρεχουν και υπηρεσιες ξενοδοχειου ημιδιαμονης.................!!!!!!!!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
EASYFUCK, το νέο επιχειρηματικό μοντέλο του Sir Stelios Hadjiioannou, δίπλα στις Easyjet και EasyCruise.

Ο πελάτης, αν συνεισφέρει στην καθαριότητα του οίκου φέρνοντας δικά του σεντόνια ή ρίχνοντας ένα σφουγγάρισμα μετά απολαμβάνει γενναίας εκπτώσεως. Το ίδιο και αν φέρει ο ίδιος το (τα) προφυλακτικό (ά), κανά καφεδάκι ή άλλο catering. 

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

την επόμενη φορά πες να σου κάνουν έκπτωση 5 ευρώ και γάμα τη πουτάνα στο στρώμα... Πες δε θέλω καθόλου σεντόνι!!  :2funny:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

την αλλη φορα να πας και να πεις θελω καθαρα σεντονια παρτε τα 5 ευρω την πουτανα την εφερα απο το σπιτι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω λιώσει στο γέλιο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όλα τα λεφτά το σχόλιο...

Και το από κάτω με το EasyFuck

Να είστε καλά ρε παιδιά μου φτιάξατε τη μέρα!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Σε ποιο studio αναφέρεσαι, Συγγρού 144?

Κάποιοι δείχνουν να μην θέλουν σταθερή και σοβαρή πελατεία, αλλά πιτσιρικάδες και μεθυσμένους μετά τα μπουζούκια και τα φαγάδικα. Μαγκιά τους. Το μερίδιο των σοβαρών και πάνω απο όλα σταθερών πελατών θα το πάρουν άλλοι. Γιατι αυτά τα μαγαζιά υποχρεούνται να αλλάζουν σεντόνια μετά απο κάθε πελάτη. Δεν νομίζω το να έχεις 50 σεντόνια και μια σύμβαση με ένα επαγγελματικό καθαριστήριο να σε βάλει και μέσα...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496

μαλλον παρεχουν και υπηρεσιες ξενοδοχειου ημιδιαμονης.................!!!!!!!!!!

:2funny: :tooth:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

αμα τριζει το κρεβατι ή δεν εχει νερο

πληρωνεις και μαστορα?? :helpplea:

OP
OP
Phineas.Freak

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1

:rockon: :rockon:
Έγραψες larousse !!

Έτσι όπως πάει σε λίγο θα χρεώνουν και το σαλονάρισμα, αλλά άμα φέρεις δικιά σου τσατσά θα είναι δωρεάν.
Θα σκάω στα μπουρδέλα με τη γιαγιά μου!  :uglystupid: :uglystupid:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
:rockon: :rockon:
Έγραψες larousse !!

Έτσι όπως πάει σε λίγο θα χρεώνουν και το σαλονάρισμα, αλλά άμα φέρεις δικιά σου τσατσά θα είναι δωρεάν.
Θα σκάω στα μπουρδέλα με τη γιαγιά μου!  :uglystupid: :uglystupid:

Φοράει και ντριν-ντριν; Αν ναι, σύστησέ τη μου.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αδελφια κατι συμβαινει εδω;;;....Εως ποτε;;;;....Ειχε πει ο Τιτανομεγιστος και Τιτανοτεραστιος Ρηγας Φεραιος και αποτιναξαμε απο πανω μας τον Οθωμανικο ζυγο και σημερα υπαρχουμε σαν Ελληνες!!!Δηλαδη οτι υπαρχουμε σημερα, το χρωσταμε σε αυτον τον αγνο οραματιστη που παραμονες του 1821 αποφασισε οτι ο κομπος ειχε φτασει στο χτενι και ξεσηκωσε τους Ελληνες!!!Ετσι και ο Τιτανομεγιστος Παιχτουρας σας λεει...τι συμβαινει εδω ρε παιδια;;;...Γιατι στο μεγαλυτερο φασμα του αγοραιου ερωτα υποτιμουν την νοημοσυνη των πελατων και αντι να μειωσουν τις τιμες σε περιοδο σκληρης οικονομικης κρισης....ψαχνουν τεχνασματα οπως αυτο που αναφερει ο σεβαστος συναγωνιστης, να μας αρπαξουν χρηματα;;;;....Ρε θα τους παρει ο διαολος....ξυπνηστε ηλιθιοι και μαυριστε ολα αυτα τα ιδρυματα αλλα και καποιες ανεξαρτητες που δεν αξιζουν για τα λεφτα που ζητανε!!!....Ξυπνηστε λεμε...θα πεσει μεγαλη πεινα...και μην συνεχιζετε σαν τα ζωα, να δεχεστε να σας υποβαθμιζουν!!!...Ειναι προσβολη και υποβαθμιση της νοηματικης του ικανοτητας.... αυτο που κανανε στον συναγωνιστη!!!Αν ημουνα στην θεση του, θα εφερνα επι τοπου την Αστυνομια!!!...Δυστυχως μονο ετσι θα καταλαβουν να σταματησουν τις λαμογιες!!!..Ακου ρε, πεντε ευρω να αλλαξει τα σεντονια που ειναι υποχρεωση της!!!.Στην ουσια στα στουντιο...οπως γραφετε, πηγαινετε και δινετε 50 ευρω για ανεση και καθαριοτητα!!...Να τωρα που σας ζητανε να τα πληρωνετε εξτρα!!!!...Ποσο κοροιδα εισαστε;;;

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αδελφια κατι συμβαινει εδω;;;....Εως ποτε;;;;....Ειχε πει ο Τιτανομεγιστος και Τιτανοτεραστιος Ρηγας Φεραιος και αποτιναξαμε απο πανω μας τον Οθωμανικο ζυγο και σημερα υπαρχουμε σαν Ελληνες!!!Δηλαδη οτι υπαρχουμε σημερα, το χρωσταμε σε αυτον τον αγνο οραματιστη που παραμονες του 1821 αποφασισε οτι ο κομπος ειχε φτασει στο χτενι και ξεσηκωσε τους Ελληνες!!!Ετσι και ο Τιτανομεγιστος Παιχτουρας σας λεει...τι συμβαινει εδω ρε παιδια;;;...Γιατι στο μεγαλυτερο φασμα του αγοραιου ερωτα υποτιμουν την νοημοσυνη των πελατων και αντι να μειωσουν τις τιμες σε περιοδο σκληρης οικονομικης κρισης....ψαχνουν τεχνασματα οπως αυτο που αναφερει ο σεβαστος συναγωνιστης, να μας αρπαξουν χρηματα;;;;....Ρε θα τους παρει ο διαολος....ξυπνηστε ηλιθιοι και μαυριστε ολα αυτα τα ιδρυματα αλλα και καποιες ανεξαρτητες που δεν αξιζουν για τα λεφτα που ζητανε!!!....Ξυπνηστε λεμε...θα πεσει μεγαλη πεινα...και μην συνεχιζετε σαν τα ζωα, να δεχεστε να σας υποβαθμιζουν!!!...Ειναι προσβολη και υποβαθμιση της νοηματικης του ικανοτητας.... αυτο που κανανε στον συναγωνιστη!!!Αν ημουνα στην θεση του, θα εφερνα επι τοπου την Αστυνομια!!!...Δυστυχως μονο ετσι θα καταλαβουν να σταματησουν τις λαμογιες!!!..Ακου ρε, πεντε ευρω να αλλαξει τα σεντονια που ειναι υποχρεωση της!!!.Στην ουσια στα στουντιο...οπως γραφετε, πηγαινετε και δινετε 50 ευρω για ανεση και καθαριοτητα!!...Να τωρα που σας ζητανε να τα πληρωνετε εξτρα!!!!...Ποσο κοροιδα εισαστε;;;

ΤΟ 1821 που κολάει ρε φίλε;;;;;;;;;;;; θα μας τρελάνεις;

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
θα το δικαιολογούσα αν επρόκειτο για οίκο ανοχής του 10αρικου αλλά στα 50ευρω είναι υπέρβολη να σου ζητάνε και το 5ευρω εξτρα!  :s&m_2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Και τα πεντε ευρω που του ζητησε η τσατσα που κολλανε;;;...θα μας τρελανει;;;Εσυ το 1821 θελεις να μαθεις να ουμε που κολλαει;;;;...Εδω μας υποβαθμιζουν την νοημοσυνη οταν παμε να γαμησουμε και μας ζητανε παραπανω χρηματα..για σεντονακια!Αυτο δεν το παρατηρησες;;..Το 21 παρατηρησες;;;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πάντως, σοβαρά τώρα, και στα κυριλέ γερμανικά μπουρδέλα των εγγυημένων 15΄- 50 €, 30΄ - 80 €, 45΄ - 100 €, 60΄ - 150 € δεν αλλάζουν σεντόνι κάθε φορά. Η κάθε κοπέλλα φέρνει μία πετσέτα την οποία απλώνει στο κρεβάτι. Ίσως αλλάζουν ανά ημέρα δν ξέρω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom