Νέα

Κατερίνη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι και αγωνιστές δεν υπάρχει καμιά πληροφόρηση εδώ μέσα για bourdels στην Κατερίνη.Αν ξέρει κάποιος κάτι ας κάνει μια ενημέρωση και για τους ταξιδευτές ώστε να βγουν και λίγο από την εγνατία!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Επειδή έχω πάει αρκετές φορές κατερίνη, δεν έχει πάρει τπτ το αυτί μου για μπουρδέλα...
Αλλά μπορείς τώρα που καλοκαιριάζει να πας "Παραλία" που γίνεται της πουτ@νας ... από νιμου... ;)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Φετος το καλοκαιρακι θα περασω 10 μερες στην Κατερινη,οντως αυτο που λες φιλε gushallo οτι στην παραλια γινεται πανικος το εχω ακουσει απο πολλους φιλους που εχουν παει εκει.Κυριως οι επισκεπτριες ειναι απο το πρωην ανατολικο μπλοκ και την γερμανια,παρολα αυτα αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει κατι πανω στο αρχικο ερωτημα του φιλου notnot,για κανα μπουρδελακι ή κατι αντιστοιχο,οι γνωσεις του καλοδεχουμενες.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Μπα... όντως δεν παίζουν μπουρδέλα.

ΑΦΟΥ υπάρχει η Παραλία (όπως είπε και ο Gushallo)....

Πάω τουλάχιστον 10 μέρες το χρόνο, κάθε χρόνο, τα τελευταία 6-7 χρόνια.
Δυστυχώς έχει σπίτι εκεί η κοπέλα μου... Όποιος έχει πάει θα καταλάβει γιατί λέω δυστυχώς...
Ξέρω όμως πολύ καλά τι παίζει στο μέρος...

ΠΟΛΥ μουνί, αυτό παίζει.
Ανατολικό μπλοκ - Τίγκα. Μη παραλείψετε όμως τις Κατερινιές, ή γενικότερα τις Βορειοελλαδίτισες οι οποίες είναι πολύ περιποιημένες, πολύ ωραία μουνιά και σχετικά εύκολες...

Προτείνω:
Για να γαμήσετε ανατολικό μπλοκ:
1. Για μπάνιο πηγαίντε ακριβώς κάτω από το δρόμο που είναι τα εμπορικά μαγαζιά (κάπου ανάμεσα σε εκκλησία και ναυτικό όμιλο δηλαδή). Μπορείτε να πάτε και στην Κατερινόσκαλα.
2. Για διασκέδαση ο Ναυτικός όμιλος είναι must.  Ότι και να σας πω για αυτό το μαγαζί είναι λίγο...Πραγματικά από άλλη εποχή... Προσοχή στα ποτά. Καραμπόμπες. Ποτίστε τα γκομενάκια...βολεύει.
3. Εναλακτικά μπορείτε να πάτε στο Havana. Λίγο πιο καλός κόσμος.

Για Κατερινιώτισες:
1. Για μπάνιο σε κάποιο από τα beach bar (Αλμύρα, Chilli). Καφεδάκι, Φρουτοσαλάτα και πολύ ΜΑΤΙ...!!
2. Για καφέ, στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο.
3. Για βράδυ σε ένα από τα δύο μαγαζιά που βρίσκονται στο τέλος της μεγάλης ευθείας που ενώνει την Κατερίνη με την Παραλία. Δεν λέω ονόματα, γιατί κάθε χρόνο αλλάζουν...
4. Επίσης πολύ καλά μαγαζιά έχει στην Πλάκα Λιτοχώρου. Πχ το Notto.

Γενικά : 
Ο έξυπνος Κατερινιώτης ποτέ δεν κολυμπαέι στην Παραλία. Απλά δροσίζεται κάτω από το ντους. Όσο ωραία είναι η αμμουδια με τη χρυσή άμμο και τα οργανωμένα μπαρ, τόσο χάλια είναι τα νερά.

Προσέξτε γιατί όλοι οι Κατερινιώτες γνωρίζονται μεταξύ τους. Δεν είναι Αθήνα εκεί. Προσέξτε λοιπόν που στέλνετε τα βέλη του έρωτα....

Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά φθηνά. Πάντως πολύ φθηνότερα από την Αθήνα.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Να, πάρτε μία ιδέα από Παραλία.

Συνημμένα

• IMG_1969.JPG
    IMG_1969.JPG
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 85
OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ρε συνάδελφοι μην κάνετε σαν τον τύπο που μας έκανε μια εκτενή αναφορά στα μπαρ και τις παραλίες της Κεφαλονιάς!ʼλλα πράγματα ψάχνουμε εδώ μέσα....Από μπαρ και παραλίες η ελλάδα γεμάτη είναι.Όρεξη να έχει κανείς να διαβάζει να του κάνω ένα report από Έβρο μέχρι Δυτ.Πελοπόννησο.Το θέμα μας όμως δεν είναι που πίνουμε καθαρά ποτά (άλλη κουβέντα αυτή) και που παίρνουμε μάτι.Αλίμονο ρε αγωνιστές μου αν τρέχουμε από πόλη σε πόλη για να παίρνουμε μάτι.Eυχαριστώ πάντως τον dzf για τον κόπο

PARTHENOGARIDAS

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναθλητες πηδηχταραδες η κατασταση στην Κατερινη ειναι χαλια.Ισως επειδη ειναι η Θεσσαλονικη διπλα ,τι να πω.Απο μπουρδελα τίποτα.Οσο για αρπαχτες εχει κατι κολαδικα αλλα μονο μεσω κυκλωματος γαμας και εφοσον σε συστησουν.Αν εχει καποιος κατι νεωτερο ας προσελθει να καταθεσει την εμπειρια-γνωση του διοτι καλοκαιρακι με τουρισμό κατι γινετε αλλα χειμωνα η κατασταση ειναι τραγικη.

PARTHENOGARIDAS

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχω ακουσει για βιζιτες σε ξενοδοχεια στην παραλια Κατερινης αλλα μεχρι εκει.Μονο μεσω κυκλωματος σπρωχνεις κατερινη.Πεφτει τρελο κυνηγι απο αστυνομια και οχι μονο.

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχω ακουσει για βιζιτες σε ξενοδοχεια στην παραλια Κατερινης αλλα μεχρι εκει.Μονο μεσω κυκλωματος σπρωχνεις κατερινη.Πεφτει τρελο κυνηγι απο αστυνομια και οχι μονο.
+1 Απλά πολλοί πλέον προκειμένου να βγάλουν κάνα φράγκο το διαφημίζουν περισσότερο...Αναμένουμε

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πεδεσ καλισπερα διστιχοσ ι παλιεσ εποχεσ περασαν τοτε ποθ τα ποθδελα ιταν παρα πολα σε πλι τι περιοχι τορα αρχισε παλι κατι να γινετε  εχι ουζερι καφενια ποθ εχι καλα μοθνακια αλα πρεπι να πασ κανα 2 3 φορεσ αλιοσ ιπαρχι το πλει μποι εχο απο κατερινι περιοχι εγλεζικοσ το πατ κιουτ στο ζβορονο  το αεροπλανο στο εγινιο με διο ποτακια περνισ τι κοπελα εχι καβατζεσ κε σοθ κανι στοματιο κε ενα στο πλαταμονα επισισ με τιλ αλα πρεπι νασε στα κολπα απο το κσενοδοχιο  ι τιμεσ τσοθχτερεσ με τιλ ι γομενα περνι 70  80 +  30  ξενοδοχιο αλα κε στα μπαρ εκι περιποθ πεζοθν απο 60 αρχιζι  κε παι.  ατηινα κε παλι αθηνα και παλι αθηνα μαγκεσ. :rockon:

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
κενουργιο μαγαζι ανικσε εξο απο κατερινι περιφεριακο για διον

bluesky7678

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά παιζει τιποτα στη Κατερινη και περιξ αυτης?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πληροφοριες που βλεπουμε στο νετ μιλανε για νεο σπιτι στην κατερινη....avec plaisir το ονομα του νεου πολυτελους στουντιο....

ειναι 5ο χιλ κατερινης ελασσονας 2,5 χμ μετα τον Σβορωνο...
τηλεφωνο επικοινωνιας 6984225715

Συνημμένα

• tpic_1021129067853211070lathen.jpg
    tpic_1021129067853211070lathen.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 142
  • tpic_1021129009888021070lathen.jpg
    tpic_1021129009888021070lathen.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 104

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οποιος κατερινιωτης ή γενικα διαμενει κοντα ας κανει μια επισκεψη να μας ενημερωσει...

εστειλα πμ στην διοικηση αν ειναι να ανοιχτει και θρεντ κριτικων και πιστευω να γινει....προσωπικα απο βδομαδα λεω να παω να δω τι παιζει και να γραψω αλλα θελω και καποια πληροφορια απο εναν ντοπιο αν ειναι ευκολο πρωτα ....

βαλτε και καμια κριτικη οποιος παει εδω...

Συνημμένα

• tpic_1021129009888061070lathen.jpg
    tpic_1021129009888061070lathen.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 84
  • tpic_10211290671914131070lathen.jpg
    tpic_10211290671914131070lathen.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 359

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πηρα σημερα τηλεφωνο και ρωτησα....ανοιγει μαλλον τριτη ή τεταρτη πρωι με κοπελες που περιμενουν λεει απο αθηνα...για να δουμε....θα ανοιγει λεει κανονικα απο τις 11 το πρωι μεχρι αργα βραδυ....

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
απο ποσο θα ξεκινα η ταριφα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρωτη επισκεψη μου στο νεο σπιτι που ανοιξεεξω απο την κατερινη....
ειναι 3 χιλιομετρα περιπου προς τον δρομο κατερινης ελασσονας μετα το τελος του Σβορωνου,μετα απο ενα εργοστασιο ζωωτροφων και πριν την ανακυκλωση...

γκριζο σπιτι με καλαμια γυρω γυρω ,θα βγαλω και τις φωτο οταν παω σπιτι....με τον χαρακτηριστικο πυρσο απεξω στην αυλοπορτα και ενα απλο φως στην εισοδο....

πολυτελες μεσα οπως ακριβως φαινεται και στις παραπανω φωτο,εχει αν προσεξα καλα τεσσερα δωματια με τα δυο να εχουν τζακουζι....

η τσατσα ευγεναστατη προσφερθηκε να κερασει καφε ή πορτοκαλαδα ενω  με ενημερωσε πως θα ημουν ο πρωτος που θα εγκαινιαζα το τζακουζι...Αφου με αφησε να διαλεξω δωματιο και προτιμησα αυτο με το μεγαλυτερο τζακουζι γιατι στο αλλο ειναι σαν μπανιερα περασα αφου ειδα και την κοπελα που για μενα και σιγουρα τους περισσοτερους θεσσαλονικεις συναγωνιστες ειναι γνωστη...προκειται περι της ντονας της ρουμανας που δουλευε λαφαμ πριν δυο χρονια και τελευταια στην ρουλια και κωττα....

την περιγραφω μονο  για τους κατερινιωτες συναγωνιστες...ειναι κανονικου αναστηματος αδυνατη αλλα ψιλοχαλαρο σωματακι,καλουτσικο προς το μικρο βυζακι,φατσα που δεν την λες ομορφη δυστυχως αλλα φιλικη κοπελα.....οχι πολυ gfe βεβαια δεν κανει γλωσσοφιλα και τετοια....απλα πραγματα αλλα περιποιητικη και ανεβαινει και απο πανω με επιδεξιοτητα στις κινησεις της...ειναι σφιχτη,δεν εβαλε κρεμα.καθαρη στο γλειψιμο

απο 40 απλο50 χαλαρα,60 το 69,70 γυμνο τσιμπουκι,100 το φουλ με ολα και 150 το τζακουζι 45 λεπτα συνολο χρονου αλλα χωρις δυνατοτηα δευτερης εκτονωσης....κακο αυτο κατα την γνωμη μου....λεπτομερειες και στην σχετικη μου κριτικη....

καλες δουλειες εν πασει περιπτωσει στο μαγαζι που ανοιξε και καλα γαμησια στους εκει συναγωνιστες και επισκεπτες....ελπιζω να σας ερθουν προσεχως και καλυτερα μουνια που το αξιζει η πολη σας....προς το παρον  η ντονα παιζει και θα παιζει μονη της σε ολες τις βαρδιες απο οτι μου ειπε....δεν ηρθε αλλη κοπελα....

για την ιστορια την ρωτησα πως και ηρθε εκει και μου ειπε εμμεσως οτι η δουλεια στην σαλονικη ηταν τελευταιο καιρο πολυ πεσμενη....δεν ειναι παντως κοινης ιδιοκτησιας απο οτι μου ειπε το μαγαζι με καποιο απο αυτα που δουλεψε.....αν θελετε το πιστευετε....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το ειπα δε το ειπα εγω ? , αν δε παει πρωτος ο gl θια ειναι ειδηση
Respect στην ποιο μεγαλη [size=16pt]Ταξιδιαρα ψωλη[/size] της Ελλαδος  :rockon:

Αφιερωμενο

Για ντονα εχω να πω οτι θα την επαιρνα καποια στιγμη , αλλα δε θα κανω και ταξιδι ....
Καθαρη κοπελα , ειχα κανει μπανιστηρι μια φορα απο το ανοιχτο παραθυρο στην κωττα και την ειδα να πλενετε  στον νυπτηρα :tooth:
οταν αλλες κι αλλες βαρανε room to room ετσι απλα , μετραει οσο ναναι  ;)
Εμφανισιακα κατ εμε μετρια , ενα καθημερινο κοριτσι , μια φορα που φορουσε ενα Ροζ( ή κιτρινο ) φορεματακι μου εκαν ΚΛΙ αλλα το τελευταιο Κ δεν το ακουσα
με στριγγοσουτιεν δε μου ειχε αρεσει  :cheesy:

yarisgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ανοιξες τον δρομο gl , οτι πρεπει για αυτους που πηγαινοερχονται