Νέα

Κατερίνη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λοιπον , βαζω στοιχημα οτι θα κανει την εμφανση της εκει ....

η μια
η μοναδικη
η ψηλοτερη
η φοβεροτερη

ΕΛΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

Να μου το θυμηθητε  :fuck2: Oh yes

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τι γινετε εκει ? εχουμε κανα νεο ?

ακομα μονη της η Ντονα δε νομιζω να τραγουδαει ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι γινετε εκει ? εχουμε κανα νεο ?

ακομα μονη της η Ντονα δε νομιζω να τραγουδαει ...
τηλεφωνικα μου λενε ακομα για ντονα οτι δουλευει....καμια ανανεωση και δω ε; :headbang:

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τηλεφωνικό ρεπορτάζ (θα επακολουθήσει και επιτόπια έρευνα τις προσεχείς μέρες): Αυτές τις ημέρες δουλεύει η Βίκυ. Φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι το αγιοβασιλάκι του jo από Αλιάκμωνος. Δυστυχώς δεν την έχω δει για να πω με σιγουριά αν θα είναι αυτή (όταν περάσω). Πάντως σε προηγούμενη επίσκεψη (που πάλι προηγήθηκε τηλεφωνικό ρεπορτάζ) πήρα μια Λίνα που αρχικά είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου ότι θα ήταν η Λίνα από το Αλιάκμωνος (παρά τις αρνητικές κριτικές, ήθελα να πάρω ένα τέτοιο σωματάκι) αλλά βέβαια ήταν μια πάρα πολύ μέτρια κοπέλα (καμία σχέση με αυτό που περίμενα) αλλά ήμουν τούρμπο και έπρεπε να μπω (λάθος....). Η κοπέλα είπε ότι ήταν 23 (βάλε καμιά 5-8 χρόνια επιπλέον) από Τσεχία με πολύ χαλαρό τελικά κορμί (τα εσώρουχα μπορούν και καμουφλάρουν πολλές φορές τις ατέλειες), με βυζί σακούλο-χαμελαίοντα (εξαφανιζόταν όταν πήγαινες να το πιάσεις, σα να ήταν από νερό, ειδικά όταν ξάπλωνε η κοπέλα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια - το σακούλ...εεε βυζί, όχι η κοπέλα) και πρόσωπο συμπαθητικό μεν, αλλά μέτριο (είπαμε, οι καύλες είναι κακό πράγμα). Ευτυχώς ήταν ψιλοφιλότιμη, αλλά τι να το κάνεις....

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΝΑ....... ΑΥΡΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ
ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΝΑ....... ΑΥΡΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ
ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

ακομα η Ντονα ειναι ?  :think:
αλλο ονομα δεν ακουστηκε ακομη , τι γινετε ...

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Και πάλι μέσω τηλ: σήμερα Βίκυ, αύριο Ντόνα.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μπα το αγιοβασιλακι μου βαρδαρη το ειχαν δει
εκ ουκρανιας η βικη (βικα) κοντο ξανθο μαλι
αυτη εκει πως ειναι ?  :think:

επεισης εκει τι ωραριο εχουν ?

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Για εμφάνιση δεν ξέρω, δεν την έχω δει τη Βίκυ. Όσον αφορά το πρόγραμμα, κάθε μέρα έχει μόνο μια κοπέλα απ'ότι μου έχουν πει, από περίπου 11 το πρωί έως τις 5 το βράδυ και καλά. Πάντως όποτε έχω περάσει από εκεί, ποτέ δεν είχε κίνηση.

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Έπειτα από αυτοψία, η Βίκυ είναι μια μελαχρινή νταρντάνα, με τεράστια μπούτια, αδιάφορο προς το άσχημο πρόσωπο καιμε καλά καμουφλαρισμένα βυζιά τα οποία δεν μπορώ να πω με σιγουριά ούτε μέγεθος, ούτε αν ήταν κρεμασμένα ή όχι. Μετά από την πατάτα που μου βγήκε η Λίνα, εννοείται ότι δεν έκανα κασκαντεριλίκι αυτή τη φορά. Η Ντόνα (για να καταλάβετε) είναι έτη φωτός μπροστά από εμφάνιση σε σχέση με τις άλλες δύο.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαιστααα
μπαζοσυναξη να το πω ?  :think:

η ντονα δεν ηταν και το τρελο το μωρο οπως την θυμαμαι , μια οραια καθημερινη κοπελα θ αλεγα ηταν ( και ειναι )
αμα ειναι ετη φωτος .. φανταζομαι τι ειναι οι αλλες .. η μαλλον δε φανταζομαι ..αστο  :cheesy:

Παντως η Βικυ - Αγιοβασιλακι ειναι ξανθια και καπου στον βαρδαρη τραγουδαει ...

Smogi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
8
Like
169
Πόντοι
1
Περασα σημερα μια βολτα..πολυ ωραιος χωρος..μεγαλα δωματια..4 τον αριθμο..αλλα ρε γαμαωτο βαλτε και μια κοπελα ανταξια του χωρου..ενα νταρντανοειδες μπαζο ειχε..ουτε καν ονομα δεν συγκρατησα..κατι μπουτια σαν του καραγκουνη...τεσπα..και αυριο αυτη θα ειναι...τεταρτη αλλη κοπελα..!!!

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
369
Πόντοι
2.272
Εχουμε καθολου νεα απο Κατερινη????Ποια κοπελα δουλευει, υπηρεσιες, τιμες και ωραριο λειτουργιας????Και καμια κριτικη γαι την κοπελα αν την ξερει καποιος...

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοψία σήμερα το απόγευμα στην Κατερίνη. Νέα κοπέλα είπαν από το τηλέφωνο, Έλενα... Μετά τα όσα είδα στην παραλία είπα να πάω να ξεδώσω. Μέχρι τώρα οι κοπέλες ήταν αδιάφορες εκτός από τη Ντόνα που όπως είπα μπροστά στις άλλες είναι μοντέλο. Το ίδιο ισχύει και για την καινούρια. Ψηλούλα (1,70 περίπου), νταρντανομπούτα (τα είχε τα παραπάνω κιλάκια της) με ωραίες βυζάρες όμως και αδιάφορο πρόσωπο. Είχα άχτι γενικότερα να ξεδώσω, όπως και να χουφτώσω μεγάλα βυζιά και μπήκα.

Πήρα εννοείται το απλό (40 - τσουχτερό) και μπήκα στο δωμάτιο για μπανάκι. Ήρθε η κοπέλα, τη ρώτησα από που είναι (Βουλγαρία) και αν έχει ξαναδουλέψει κάπου (Βαρδάρη μου είπε) και είναι 4 χρόνια στην Ελλάδα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και πήγα δίπλα της αρχίζοντας να παίζω με τα ομολογουμένως ωραία φυσικά βυζιά της (προσωπική άποψη πάντα, μου άρεσαν περισσότερο από της Σάρας της βυζαρούς στη Μαντζάρου). Ανταποκρίθηκε στην περιποίηση (είχα και το χέρι μου στο μουνί της) και άρχισε να το ευχαριστιέται, αφού και οι ρώγες της ανταποκρίνονταν, όπως και το μουνάκι της είχε αρχίσει όντως να υγραίνεται. Αφού πέρασε κανένα 5λεπτο έτσι (χόρτασα βυζί) μου έβαλε το προφυλακτικό κάλτσα style και έκανε μια αδιάφορη πίπα. Έπειτα ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό όπου είχε πολύ καλή αίσθηση το μουνί της, αν και έβαλε και λίγη κρέμα όπως μου είπε για να μην υπάρχει περίπτωση να σπάσει το προφυλακτικό. Όταν της είπα να ανέβει από πάνω, μου είπε ότι έχει χτυπήσει τη μέση της σήμερα και πονάει (δε γαμεί λέω) και μετά ευγενικά μου αρνήθηκε να τελειώσω πάνω της. Το θέμα είναι ότι δεν το περίμενα τέτοια κυβικά να μου προσφέρουν κάτι καλό, το πέτυχαν όμως. Όταν σηκώθηκε είδα όντως μια ωραία μελανιά στην αριστερή πλευρά της μέσης της και σχολιάζοντάς το μου είπε ότι έφαγε σαβούρντα στα σκαλιά της αστυνομίας.... Όπως και να έχει για ρεζουμέ να πω ότι ένιωσα ότι πήγα με την κοπέλα μου, που όμως δεν είχε και την τρελή ζωντάνια αλλά με ικανοποίησε. Δε μπορώ να το περιγράψω αλλιώς...

Αυτιάααα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
avecplaisir  (2) 12.09.2011 - 22:01
ΚAΛΗΣΠΕΡΑ.KAΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ Κ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,
Κ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.

Ετσι λεει στο λειντις ...
Ενημερωτικα ..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Κανας απο κατερινη δεν παιζει.?? να μας πει για την εν λογω κοπελα που εχει στο γκρισ λειντις, φενετε κολασιμο κοματι.!!  :cum: :cum: ...ιβον λεγετε, την εχει παρει κανενας.??

Συνημμένα

• pic_1021131771241821529lathen.jpg
    pic_1021131771241821529lathen.jpg
    81,7 KB · Εμφανίσεις: 70

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κανας απο κατερινη δεν παιζει.?? να μας πει για την εν λογω κοπελα που εχει στο γκρισ λειντις, φενετε κολασιμο κοματι.!!  :cum: :cum: ...ιβον λεγετε, την εχει παρει κανενας.??

Αμα καλοκαιριασει θα παμε για καμια τσιπουρα ... :cool2:

dimtris asdfsa

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στο γκρις λειντις περιγραφει τα δωματια και το τι προγραμματα γινονται στο καθενα.για το 4 δωματιο λέει κατι για bachelor και γενικα για party.εχει κανεις υποψη του τι ακριβως παιζει?

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
786
Πόντοι
86
Τον αλλο μηνα, 20-22 Ιουλη, ανεβαινω Παραλια Κατερινης, κοντα στην Ολυμπιακη Ακτη. 
Παιζει κατι καλο εκει σε ρδελο η σε στουντιο εκει κοντα. Δε θα εχω οχημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom