Detari1974
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 609
- Πόντοι
- 300
Είσαι τρέλα...Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Είσαι τρέλα...Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Παιδιά για κάποιο λόγο το τηλ μου δεν εμφανίζεται στη σελίδα όταν δεν έχετε κάνει σύνδεση..συμπέρασμα..κάντε όλοι εγράφη στο σαιτ να γίνουμε ακόμα πιο πόλοι χαχαχα ?????
ΚΩΛΑΡΑ απ' τις λίγες...μας καυλωσες μεσημεριατικαΚαλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Χαλια ειναι!! ! ????Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Για δάγκωμα είναι αυτό το κωλαράκι!Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Κοκκίνισμα θέλει αυτό το κωλαρακι...όχι μαύρισμαΚαλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
ποιος την χαρη σου κοπελα μου.ειδες?το μουνι πραγματι το σερνει το καραβι.αντε να δουμε μαζι τι θα κανουμε.αν και δεν το βλεπω πολυ κοντα,μετα τις ηττες που εφαγα.109 άτομα βλέπουν το ....μαύρισμα μου ??? 33 μέλη...οι οιπολοιποι κάντε εγγραφή ??
109 βλέπουν κώλο, 33 μόνο απ αυτούς βλέπουν και τηλέφωνο109 άτομα βλέπουν το ....μαύρισμα μου ??? 33 μέλη...οι οιπολοιποι κάντε εγγραφή ??
Τι DSLR έχεις κούκλα;Καλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα ???
??109 βλέπουν κώλο, 33 μόνο απ αυτούς βλέπουν και τηλέφωνο
Υπερτούμπανο!!!καλησπερα μωρακια μου !!!
Να γίνει "Αναφορά" γιατί τέτοιες φωτογραφίες θα μας στείλουνε σε καμμιά ΜΕΘ ρε πστ μου!!Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Υπέροχη θέα.Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;
Καύλα απλά!καλησπερα μωρακια μου !!!
Έγραψες ...!?????109 βλέπουν κώλο, 33 μόνο απ αυτούς βλέπουν και τηλέφωνο
Και εσύ ιστορία ??Έγραψες ...!?????
Θα χρειαστεί να ανανεώσω την συνδρομή μαζί του....Καλησπέρα μωράκια μου ? σας αρέσει το μαύρισμα μου ;;