papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.448
- Πόντοι
- 27.261
Καλημέρα μωρακια μου καλή Κυριακή ? δεν χάθηκαααα
Εισαι για γλυψιμο απο πανω μεχρι κατω....!!!!Καλημέρα μωρακια μου καλή Κυριακή ? δεν χάθηκαααα
Ρε μινχαουζεν η μόνη γυναίκα που έχει κάνει παρέα μαζί σου είναι οι καρυάτιδες από το μουσείο της ακρόποληςειχα μια γνωστη καποτε
αρχιδια γνωστη μια φορα την ειχα δει απλα εκανε παρεα με μια πρωην μου
τεσπα αυτη που λες
εβγαινε με καποιον και μου ειπαν οτι της ελεγε να της πεταει φαγητα τυπου παστιτσιο μακαρονια με κυμα κλπ
καψιμο λεμε
Τα κουκούτσια να προσέχεις μην φας και σε πιάσει κόψιμονα δεσει το καραβι να παρω το πρωτο αεροπλανο για να φαω το καρπουζι σου!
Έργο τέχνηςΚαλημέρα μωρακια μου καλή Κυριακή ? δεν χάθηκαααα
Καλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα ???
σιγά μην τον κάνανε παρέα. Θα πηγαίνανε λονδίνο καλύτεραΡε μινχαουζεν η μόνη γυναίκα που έχει κάνει παρέα μαζί σου είναι οι καρυάτιδες από το μουσείο της ακρόπολης
Άμα είναι να πνίξει κάνα πορτατίφ και. Καζαμπλάνκα πάει να κάνει και εγχείρισησιγά μην τον κάνανε παρέα. Θα πηγαίνανε λονδίνο καλύτερα
αν δεν πετάξει την μαλακία του δεν μπορεί!Ρε μινχαουζεν η μόνη γυναίκα που έχει κάνει παρέα μαζί σου είναι οι καρυάτιδες από το μουσείο της ακρόπολης
Τι λες τώρα τζάμπα κατέχει τον τίτλο τοσα χρόνιααν δεν πετάξει την μαλακία του δεν μπορεί!
η μοναδική καλτ στιγμή της ζωής τουΆμα είναι να πνίξει κάνα πορτατίφ και. Καζαμπλάνκα πάει να κάνει και εγχείριση
Τούμπανο!!!Καλημέρα μωρακια μου καλή Κυριακή ? δεν χάθηκαααα
Και γαμω!Και στο πρώτο και στο δεύτερο Και στο τρίτο πλένει και τα πιατα
Και γαμω!
Είδες ..έχει υπόψην σου στο τέταρτο ραντεβού σου πλένει και τα ρούχα..στο χέρι έτσι όχι πλυντήριο και μλκιεςΚαι γαμω!
Σωστός και το καλύτερο ακόμα είναι ότι ξέρει και τοΝταξει έχει σωματαρα τι να λέμε τώρα