Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.079
- Πόντοι
- 28.246
Θα της κόβανε κλήση αν φόραγε μάσκα. Τέτοια ομορφιά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κρυφτεί!Κοριτσάρα η "κατηγορία" σου μάλλον κυκλοφορεί ελεύθερα χωρίς πρόβλημα.??
Θα της κόβανε κλήση αν φόραγε μάσκα. Τέτοια ομορφιά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κρυφτεί!Κοριτσάρα η "κατηγορία" σου μάλλον κυκλοφορεί ελεύθερα χωρίς πρόβλημα.??
Καλησπέρα φίλε, είδα πιο πάνω ότι κάποιος ανέφερε το όνομά σου σχετικά με τρόπο επικοινωνίας. Ραντεβού πως κλείνει κάνεις;Όσα θα πλήρωνα για μια γκομενα να την πάω σκ στην αραχωβα και στο τελος να μην πέρναγα και καλά!
?Πόσοι είμαστε στης 5 το πρώη με σκέψεις για ....;;;;!!!!!
Παρών!Πόσοι είμαστε στης 5 το πρώη με σκέψεις για ....;;;;!!!!!
Πολλοί είμαστε, αλλά...Πόσοι είμαστε στης 5 το πρώη με σκέψεις για ....;;;;!!!!!
Στις 5 το απόγευμα που είναι σε λίγο ίσως περισσότεροιΠόσοι είμαστε στης 5 το πρώη με σκέψεις για ....;;;;!!!!!
Στις 5 το απόγευμα πειράζει...?????Πόσοι είμαστε στης 5 το πρώη με σκέψεις για ....;;;;!!!!!
Επειδή βλέπω ότι μόνο εσυ ασχολείσαι με το τι γράφω , στείλε μου τη σελίδα σου στο google να σου κάνω και σένα αξιολόγηση με 5 αστέρια!...μιλα με το συναγωνιστη porsche1111 που την ξερει πολυ καλα ,για να σου πει και τιμες για 5ωρα...και ισως για τα Πασχαλινα διημερα η τριημερα στην Αραχωβα
Φαγωθηκες μαζί μου..πες μου τη σελίδα σου στο google να σου κάνω μια αξιολόγηση με 5 αστέρια και σένα να μη ζηλεύεις!καλα, πες μας εσυ το ποσο....κι εμεις θ αποφασισουμε εαν προτιμαμε Αραχωβα ...η...Κατερινα
Τι τουμπανο ειναι αυτο ρε παιδια!! Κοριτσαρος!!Καλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα
....πες μας ποσα εδοσες? γιατι το... αποφευγεις?Επειδή βλέπω ότι μόνο εσυ ασχολείσαι με το τι γράφω , στείλε μου τη σελίδα σου στο google να σου κάνω και σένα αξιολόγηση με 5 αστέρια!
Φαγωθηκες μαζί μου..πες μου τη σελίδα σου στο google να σου κάνω μια αξιολόγηση με 5 αστέρια και σένα να μη ζηλεύεις!