borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.876
- Πόντοι
- 5.696
Καλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα
Πολύ ωραία Γυναίκα....
Τα φιλιά μου....
Καλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα
Καλή εβδομάδα όμορφη. Μακάρι να μπορούσαμε να τα πούμε και από κοντά..Καλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα
Κοπελιά δεν πιστεύω να ζεσταίνεσαι με το δίχτυ που φόρεσες ;;???Καλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα
λογικο να θυμωνεις οταν σε...ξεσκεπαζουνΨεύτικες δεν είναι αν ήταν θα ήμουν η 1τη που θα το έλεγε διότι δεν χρειάζομαι ψεύτικη διαφήμιση. 1το αυτό. 2ρο έδωσε όσα έδωσε τι ζόρι τραβάς εσύ κάθε μέρα; πες μας ;; σας;;; ποιοι εσας; ο μόνος είσαι που φαγώθηκε οπότε λέγεται πες ΜΟΥ ?
ΜούναροςΚαλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα
ακομη και να μην πληρωσε ο τυπος τι εγινε ... δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα... στο κατω κατω ειναι δικαιωμα της δικο της ειναι το νινιλογικο να θυμωνεις οταν σε...ξεσκεπαζουν
και μικρο παιδακι καταλαβαινει γιατι μας κρατατε κρυφο το ποσο...
Κοριτσαρα μου!!!!!!Καλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα
ΜούναροςΚαλημέρα μωρακια μου καλή εβδομάδα
φυσικα και ειναι δικαιωμα της να του το εδωσε τζαμπα...ακομη και να μην πληρωσε ο τυπος τι εγινε ... δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα... στο κατω κατω ειναι δικαιωμα της δικο της ειναι το νινι
ρε φιλε δεν νομιζω πως η κατερινα εχει αναγκη μια κριτικη γκομενου της οπως λες ...εχει 200 κριτικες ... εγω εδω μεσα δεν διαβαζω κριτικες . αν με ενδιαφερει καποια απο την πρωτη στιγμη πηγαινω και ας φαω και φολα ..φυσικα και ειναι δικαιωμα της να του το εδωσε τζαμπα...
το θεμα ειναι να μη παρουσιαζονται οι..γκομενοι για πελατες, και κοροιδευουν το κοσμο...
θεωρεις τυχαιο το γεγονος οτι απο τη πρωτη στιγμη εγραφε για τη συγκεκριμενη χωρις να αναφερει ποτε λεφτα?
ποτε θεωρεις μια κριτικη αντικειμενικη?
απολυτα σεβαστο!! να σε επεισε ο φιλος τηςρε φιλε δεν νομιζω πως η κατερινα εχει αναγκη μια κριτικη γκομενου της οπως λες ...εχει 200 κριτικες ... εγω εδω μεσα δεν διαβαζω κριτικες . αν με ενδιαφερει καποια απο την πρωτη στιγμη πηγαινω και ας φαω και φολα ..
εμενα ...παιχτη μην παραλογιζεσαι... ενω η κατερινα εχει το κορμιιιιιι ... εχει ενα μειον για εμενα ειναι πολυ μικρη ..μπορει σε 3-4-5 χρονια αν υπαρχει στον χωρο που δεν το ευχομαι μαλλον θα κανω ενα τεστ covid μαζι της εκτος αν τα εχω τιναξειαπολυτα σεβαστο!! να σε επεισε ο φιλος της
και μικρο παιδακι καταλαβαινει γιατι μας κρατατε κρυφο το ποσο...
θεωρεις τυχαιο το γεγονος οτι απο τη πρωτη στιγμη εγραφε για τη συγκεκριμενη χωρις να αναφερει ποτε λεφτα?
ποτε θεωρεις μια κριτικη αντικειμενικη?
στο κατω κατω μια κρυσταλινη κι αντικειμενικη τοποθετηση δεν αφηνει αμφιβολιες ουτε σκιερες πλευρες..
Ρε Γκασπεράκο. Αχ ρε βαλτέ Γκασπεράκο. Εδώ μέσα για άλλη ανεξάρτητη, ο άλλος και που ανέφερε ότι την είχε για 6 ώρες, την έβγαλε για φαγητό, έβαλε τιμή στην κριτική και πάλι, δεν τον πίστευες. Ακόμα και όταν σου πόσταρε τις φωτό από το εστιατόριο με την φάτσα της μισοκρυμένη, πάλι τους έβγαλες φιδέμπορες. Κάποιοι άλλοι, και αφού δεν είχαν τι άλλο να πουν για φίδια του κόλλησαν το όνομα σεσημασμένος μαλάκας! Είτε σου βάλει τιμή λοιπόν, είτε δεν σου βάλει ο porche, δεν θα τον πιστέψεις.απολυτα σεβαστο!! να σε επεισε ο φιλος της
Πώς τον πετσοκοψες!!Ψεύτικες δεν είναι αν ήταν θα ήμουν η 1τη που θα το έλεγε διότι δεν χρειάζομαι ψεύτικη διαφήμιση. 1το αυτό. 2ρο έδωσε όσα έδωσε τι ζόρι τραβάς εσύ κάθε μέρα; πες μας ;; σας;;; ποιοι εσας; ο μόνος είσαι που φαγώθηκε οπότε λέγεται πες ΜΟΥ ?
Οου!!!...ZE BULIS - AGAPULIS!!!Ρε Γκασπεράκο. Αχ ρε βαλτέ Γκασπεράκο. Εδώ μέσα για άλλη ανεξάρτητη, ο άλλος και που ανέφερε ότι την είχε για 6 ώρες, την έβγαλε για φαγητό, έβαλε τιμή στην κριτική και πάλι, δεν τον πίστευες. Ακόμα και όταν σου πόσταρε τις φωτό από το εστιατόριο με την φάτσα της μισοκρυμένη, πάλι τους έβγαλες φιδέμπορες. Κάποιοι άλλοι, και αφού δεν είχαν τι άλλο να πουν για φίδια του κόλλησαν το όνομα σεσημασμένος μαλάκας! Είτε σου βάλει τιμή λοιπόν, είτε δεν σου βάλει ο porche, δεν θα τον πιστέψεις.
Μην πιάσουμε για τον άλλον, που την ίδια, την ειχε όλο το βράδυ σε Airbnb πολυτελείας και ενώ στην αρχή δεν τον πιστεύατε, μόλις σας πέταξε τις φωτό στα μούτρα η γκόμενα το γυρίσατε στο κράξιμο και του κολλήσατε και αυτουνού διάφορα ωραία επίθετα.
Κόκκινα ή μαύρα, κερδίζετε εσείς.
Να δώσεις χαιρετίσματα, μην ξεχάσεις...
φιλε μας ειναι γεγονος οτι υπαρχουν πολλοι που τρωνε...γλαροσουπαΠώς τον πετσοκοψες!!
Καταρχήν, ευχαριστώ από καρδιάς για τους πολύ ωραίους χαρακτηρισμούς, τιμή μου.Οου!!!...ZE BULIS - AGAPULIS!!!
Κατ αρχας οφειλουμε να πουμε οτι..συγκινηθηκαμε με την ευαισθησια της, να μην ανακοινωσουν τιμες και δημιουργηθει κομπλεξ στους μη εχοντες...
Επισης ολοι ξερουμε οτι τελικα η ιστορια εδειξε οτι αποδειχτηκε μεγαλο αρπακτικο η αλλη κυρια που αναφερεσαι...
Εχεις καθε δικαιωμα να ζεις...Πρωταπριλιες....και ακριβως το ιδιο δικαιωμα εχουμε κι οι υπολοιποι,να μη καταπινουμε αμασητα οτι μας σερβιρουν...
Καλη απολαυση λοιπον!!! και σ ευχαριστουμε για τους χαιρετισμους